Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, najde se tu někdo, kdo bydlí v Postřižíně? Popřípadě konkrétně v novostavbě typu řadovka A nebo C? ![]()
My přemýšlíme s manželem taky o koupi baráčku. Vy už máte koupeno nebo ještě ne? my uvažujeme nad barackama bydlenipostrizin.cz
Jeee zdravím holky.My sme koupili baráček, zatim se se dodelavaji vnitřky, stehovat se máme březen-duben. Ja to ani neviděla, jen manžel. To bude překvapení až se tam rovnou na stěhujeme.
@BB zlaticko a to se stehujete do tech baráčku co jsou vedle sebe? nebo do samostatného?
@tynuska1990 do řadovky, radsi bych samostatně ale nekradem.
Dobrý den,
narazila jsem na vaší rok starou konverzaci ohledně bydlení v Postřižíně. Teď v říjnu by se nám měla dostavět hrubá stavba řadovky typu C. Takže za radu, na co si dát pozor, co byste třeba udělali jinak, nebo typy na firmu/šikovného pána, který vám v domečku něco dělal bych byla neskutečně vděčná! (Prostě cokoliv
)
@DenisaBydleni ahoj.Bydlime od dubna, nechávali jsme si vše udělat na klíč, jinak by sme nebydleli ještě 5 let
manžel pracoval v Praze a já byla s dětma sama v Brně. Se vším jsme moc spokojeni, manžel chodil kontrolovat každý týden, musím říct, že nic neodflakli!!!Vyhráli si dokonce i obkladama v koupelnách, sem si vymyslela trošku nesmysly, ale udělali to moc pěkně, domluva byla taky dobrá, ale panu Odlasovi nevolat, radši psát e-mail, do telefonu je trošku nepříjemný ![]()
A na klíč vám to dělala firma, kterou jste si sami našli, nebo přímo od společnosti, která staví domky?
Zdravím, nám domeček v Postřižíně předávali začátkem srpna a vnitřek doděláváme svépomocí. Hodně nám pomáhá rodina a známí, takže doufáme, že na jaře bychom mohli bydlet
Chtěla jsem se Vás spíš zeptat, zda řešíte daň z nabytí nemovitých věcí.. Zhruba půl roku se již snažím zjistit, jak se dani vyhnout, ale bohužel máme smůlu, že kupuje „rozestavěný dům“, tudíž osvobození od daně se na nás nevztahuje ![]()
Prosim muzete rict vice info o dome v postrizine? Pres jakou realitku a zda bylo vse v poradku?
Predem moc dekuji
Dobrý den,
my jsme si nyní převzali hrubou stavbu řadového domu typ C - vše jsme řešili přes jejich kontakt na stránkách domypostrizin.cz
Jen měl být předávaný v říjnu 2017 a převzali jsme ho až v lednu 2018 a to s nedokončenou fasádou. Nicméně se společnost snaží vše dokončit co nejdříve. Teď teda budeme řešit komplet vnitřek, rozdělení místností atd. Takže bych ráda chytla inspiraci a v hlavě si udělala představu, jak to bude ve finále vypadat. Není tady někdo, kdo by byl ochotný mi řadovku typ c ukázat už v obyvatelelném stavu? Samozřejmě zaplatím náhradu vašeho času a ukážu Vám tu naší řadovku i s odemknutím dveřím, abyste si nemysleli, že jsem někdo kdo Vás chce obtěžovat ???? nebo alespoň nějaké informace, co byste udělali jinak, nebo na co si dát pozor?
Moc děkuji za případnou snahu ![]()
Ahoj holky, narazila jsem tady na tuto diskuzi.. Uvažujeme, že také koupíme řadovku v Postřižíně
Budu ráda, za každé info, klidně i do SZ
Jak se Vám tam žije, jaká je tam školka, doprava do Prahy..? Někde jsem se dočetla, že tam hučí dálnice? Je to opravdu tak? A v budoucnu by tam mělo být mezinárodní letiště..
což by asi zhoršilo životní prostředí a dopravu..Zvažujeme pro a proti..tak budu ráda, za každý názor
A ještě jedna otázka, jak je to s tou daní z nabytí nemovitosti, platili jste jí? Děkuji za případné odpovědi ![]()
Dobrý den, my jsme s přítelem asi před měsícem zarezervovali krajní RD typu C v Postřížině. Zajímalo by mně zda my může někdo poslat kontakt na firmu se kterou tento typ domu dokončovali? Případně i přibližný rozpočet?
A ráda bych se zeptala lidi, kteří tento typ domu financovali hypotékou zda jim v bance holodům ocenili na cenu dle ceníku developerské společnosti?
Děkuji za každou odpověď.