Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mi máme pidikoupelnu, pračku jsme nakonec dali jinam, protože by to bylo hodně nepraktické, co se týče přístupu a pod.. Rekonstrukce nás vyšla cca na 15 tis, ale nemuseli jsme zdít a nic, jen se řešili obklady a další malé drobnosti. My nakonec našli místo pro pračku ve výklenku, kde bývala vestavěná nějaká komůrka. Kdybych dala pračku do koupelny, tak se ani neotočim. Ale rodiče mají takhle vanu, nad ní umyvadlo a vedle pračku. Vešlo se, ale manipulace ohledně prádla je složitá a já nesnáším to umyvadlo nad vanou, mladej si tam vždycky otříská hlavu ![]()
Tohle jsme řešili ve starém bytě, měli jsme koupelnu 1,60×1,50 m, takže jsme do rohu dali rohovou vanu, zástěnu k vaně, aby to při sprchování nestříkalo ven a pak už jen umyvadlo se skříňkou dole a vyhřívaný sušák na ručníky, pračku jsme tam nedávali, to by se tam nedalo ani hnout… dělali jsme zároveň i zděné jádro, většinu věcí dělal manžel s dědou, takže jsme se se vším všudy (a zedníkem, co udělal ty zdi z ytongu) vešli asi do 70 tisíc…
ja prave muzu bourat jeste dozadu ,,do kuchyne,, jenze presunem kuchyne bych prisla o jidelnu ze ktere mam v planu udelat obyvak, proste to probourat a spojit, asi je pro nas dulezitejsi mit velky obyvak a jidelnu nez koupelnu, tam se clovek vykoupe a je mu to tak nejak jedno ![]()
neni to delany v programu ale jen v malovani pac tu program nemam na tomhle pc takze to moc profi nevypada, ale je to tak pro predstavu ![]()
@martina.se no omyvadlo nad vanou je uplne na nic, to radsi malicke nez takhle
přesně, to umyvadlo nad vanou je úplně o ničom. My máme teď pidivanu, vedle pidiumyvadlo a jen poličky na kravinky, ale řekla bych, že stačí. Podle nákresu bych hledala místo na pračku v kuchyni, hodně lidí jí tak má. Lepší jak zasahovat do kuchyně, a někde se probourávat, zbytečně byste přišli o místo..
My jsme měli wc a koupelku v bytě podobně, takže jsme zbourali tu zeď která ty místnosti odděluje a tam kde bylo wc máme sprchovací kout, v rohu máme pidi umyvadlo a záchod máme takový ten, co nestojí na zemi a zavěsí se a nádrž je ve zdi. Pračku jsme šoupli do komory, protože tu bychom tam nenacpali ani kdybychom se po… Komplet celé jádro i s bouráním nás vyšlo asi na 100.000 Kč. Jo a doporučuju světlé obklady ![]()
@martina.se tam by se mi asi nevesla, holt ji asi necham ve sklepe a pokazde se ty tri patra projdu
a nebo zkusim do ty koupelnicky ji nekam zapasovat
kazdopadne je to cely na prd, je to tady uplne blbe reseny. pokoje jsou velky ale dost neprakticky rozlozeny,.. a navic musim nekde vykouzlit pokojicek pro malyho, coz jsem chtela ze bych usekla kus obyvaku ale zas se bojim aby tu nebyla moc tma, pac nejvic to sviti prave z loznice. a nebo ze bych tu loznici nechala otevrenou, jen vyvysenej ,,schod,, a na nem pelech se skrinkou ![]()
A co zkusit bytového architekta, ať pomůže s rozložením místností? My řešili to samé, jenže tu je dost nosných stěn, takže jsme s tim moc kouzlit nemohli.. Takže akorát drobnosti, zbytek bohužel nevyhovující, a nebo nepraktický.
My máme pokoje 3, ale zase takové nudle, chtěli jsme to předělat a nejde
aspoň u nás bylo místo na tu pračku, jinak nwm, jak bysme to vyřešili, linka má jen 180 cm, tam by se to nevešlo..
@martina.se tady jsou prave pokoje pomerne velky, ta nejmensi loznice ma okolo 20m ale obavam se ze prave ta zed kterou chci dolu bude nosna ![]()
kazdopadne se zbytkem bytu je casu dost, budu rada kdyz z rodicaku udelam aspon tu koupelnu a dodelam kuchyn ![]()
Jasné.. no, není to jednoduché, ať se podaří ke spokojenosti ![]()
Ahoj,zrovna minulý týden jsme koupelnu dodělali…koupily jsme byt v paneláku s pidi-minikoupelnou.Vedle koupelny,jsme zbourali a zazdily vchod do kuchyně a tím se nám koupelna zvětšila ale museli jsme probourat z vedlejší místnosti vchod do koupelny…jsem spokojená,koupelna se zvětšila a kuchyň se zvětšila a já jsem maximálně spokojená ![]()
ahoj, ja urcite bych nechala tak jak je a mela vetsi kuchyn a obyvak. U nas by slo zmensit chodbu a zvetsit koupelnu, teda spis jen dat pracku do koupelny, ted ji mam na chodbe mezi koupelnou a wc a naprosto mi to vyhovuje. Kupelna je dlouha na delku vanu a siroka na sirku umyvadla. Viz foto. Naprosta spokojenost, hned umyto a zadny zbytecnosti
Ahoj, chci se zeptat, je tu nekdo vlastnikem malicke koupelny? zajimalo by me jak to mate prakticky resene v pripade koupelnicky do 3m ctverecnich.
nejde mi az tak o design nebo napad, ale spis jak moc ,,prakticke,, to je
pripadne do jake castky jste se s rekonstrukci vesli? diky moc
Příspěvek upraven 31.05.12 v 09:27