Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím nemáte někdo zkušenost se stavebninami Vala? Mají velmi dobré ceny. Ale abychom třeba na něčem nenarazili. Pokud máte někdo nějakou zkušenost nebo informace, prosím, podělte se o ně. Díky
@Sabika píše:
Já můžu jen doporučit
a můžu se zeptat, co jste od nich kupovali (cihly, tašky, nebo něco jiného…) a jak dlouho trvalo, než zboží dodali? popř. zkušenosti s vrácením palet? děkuji
http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Nedoporučuji, absolutní neochota přijde po uhrazení 100 % zálohy.Dodací lhuty jsou 3 měsíce s výmluvou na dodavatele.Po zjistění jsem zjistil že dodavatel zboží má.Takže problém je v těchto stavebninách.
@RomanMaško píše:
http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/Nedoporučuji, absolutní neochota přijde po uhrazení 100 % zálohy.Dodací lhuty jsou 3 měsíce s výmluvou na dodavatele.Po zjistění jsem zjistil že dodavatel zboží má.Takže problém je v těchto stavebninách.
Děkuji za info, recenze už jsem četla a mám jasno. Cena je sice lepší než jinde, ale jistota je jistota. Nakoupíme přímo od výrobce, i když o něco dráž.
Mi opravdu problém neměli,kupovali jsme u nich vše přes cihly,sádroše vše na rekonstrukci podkroví na chalupě a dodání do měsíce vše a jak mi řekli do telefonu termín tak to bylo ![]()
Zdravím, my jsme přes ně kupovali komín - platba předem, teď zpětně jsem ráda, že komín nám dorazil opravdu za dva, tři dny, ale zřejmě díky HULUZU. Problém teď máme s tím, že jsme zaplatili zálohovou fakturu, nakonec dle vyúčtování jsme přeplatili o 480,– (předběžně napočítali, že zboží přijede na třech paletách, nakonec jsme platili jen jednu, takže za zbývající dvě nám měli vrátit. Čekáme od 20.dubna, už jsem urgovala i mailem, bylo nám odpovězeno, že podpisové právo má pouze p. Vala a že se na nás snad brzy dostane, a doteť nic. Štěstí, že to je jen tahle částka, ale taky by se hodila, takže stále doufám. Proč dávat někomu, komu nichci. Moje zkušenost.
Dobrý den,
moje zkušenost s touto firmou již tak tak 5-6 let stará, takže se mohla situace trochu změnit, ale v kdysi měli opravdu bezkonkurenční ceny a problém s dodacími lhůtami taktéž nebyl. Nakupoval jsem tam na celý dům cihelné bloky Heluz a tašky Tondach. U tašek ( 230 m2 ) byl rozdíl mezi druhou nejlevnější nabídkou 28 tis. Jediná výtka by se dala říci na skladníky (a výjimečně i obsluhu) na pobočce v Jihlavě, protože když měli špatný den, dali vám to opravdu pocítit
)
Musím zde napsat nějákou aktuální recenzi, kdyby se náhodou někdo řídil podle těchto recenzí, byla by to škoda. Pan Vala je velmi laskavý, dá se s ním na všem domluvit, je spolehlivý. S těmito stavebninami mám už několikátou zkušenost a vždycky super. Ceny mají jedny z nejnižších na trhu, možná že i nejnižší. Tyto recenze mi příjdou trošku přitažené za vlasy. Vím, že když nastane nějaký problém dá se to s nimi vpořádku vyřešit.
@kajavesela píše:
Musím zde napsat nějákou aktuální recenzi, kdyby se náhodou někdo řídil podle těchto recenzí, byla by to škoda. Pan Vala je velmi laskavý, dá se s ním na všem domluvit, je spolehlivý. S těmito stavebninami mám už několikátou zkušenost a vždycky super. Ceny mají jedny z nejnižších na trhu, možná že i nejnižší. Tyto recenze mi příjdou trošku přitažené za vlasy. Vím, že když nastane nějaký problém dá se to s nimi vpořádku vyřešit.
souhlasím..