Stavebniny Vala - zkušenost

1360
28.5.12 08:52

Stavebniny Vala - zkušenost

Prosím nemáte někdo zkušenost se stavebninami Vala? Mají velmi dobré ceny. Ale abychom třeba na něčem nenarazili. Pokud máte někdo nějakou zkušenost nebo informace, prosím, podělte se o ně. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7678
28.5.12 10:10

Já můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
28.5.12 10:12
@Sabika píše:
Já můžu jen doporučit :palec:

a můžu se zeptat, co jste od nich kupovali (cihly, tašky, nebo něco jiného…) a jak dlouho trvalo, než zboží dodali? popř. zkušenosti s vrácením palet? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RomanMaško
28.5.12 21:47

http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/

Nedoporučuji, absolutní neochota přijde po uhrazení 100 % zálohy.Dodací lhuty jsou 3 měsíce s výmluvou na dodavatele.Po zjistění jsem zjistil že dodavatel zboží má.Takže problém je v těchto stavebninách.

• Citovat
  • Upravit
1360
29.5.12 09:42
@RomanMaško píše:
http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/Nedoporučuji, absolutní neochota přijde po uhrazení 100 % zálohy.Dodací lhuty jsou 3 měsíce s výmluvou na dodavatele.Po zjistění jsem zjistil že dodavatel zboží má.Takže problém je v těchto stavebninách.

Děkuji za info, recenze už jsem četla a mám jasno. Cena je sice lepší než jinde, ale jistota je jistota. Nakoupíme přímo od výrobce, i když o něco dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
31.5.12 11:46

Mi opravdu problém neměli,kupovali jsme u nich vše přes cihly,sádroše vše na rekonstrukci podkroví na chalupě a dodání do měsíce vše a jak mi řekli do telefonu termín tak to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 11:18

Zdravím, my jsme přes ně kupovali komín - platba předem, teď zpětně jsem ráda, že komín nám dorazil opravdu za dva, tři dny, ale zřejmě díky HULUZU. Problém teď máme s tím, že jsme zaplatili zálohovou fakturu, nakonec dle vyúčtování jsme přeplatili o 480,– (předběžně napočítali, že zboží přijede na třech paletách, nakonec jsme platili jen jednu, takže za zbývající dvě nám měli vrátit. Čekáme od 20.dubna, už jsem urgovala i mailem, bylo nám odpovězeno, že podpisové právo má pouze p. Vala a že se na nás snad brzy dostane, a doteť nic. Štěstí, že to je jen tahle částka, ale taky by se hodila, takže stále doufám. Proč dávat někomu, komu nichci. Moje zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
traktoboot
18.11.13 14:56

Dobrý den,
moje zkušenost s touto firmou již tak tak 5-6 let stará, takže se mohla situace trochu změnit, ale v kdysi měli opravdu bezkonkurenční ceny a problém s dodacími lhůtami taktéž nebyl. Nakupoval jsem tam na celý dům cihelné bloky Heluz a tašky Tondach. U tašek ( 230 m2 ) byl rozdíl mezi druhou nejlevnější nabídkou 28 tis. Jediná výtka by se dala říci na skladníky (a výjimečně i obsluhu) na pobočce v Jihlavě, protože když měli špatný den, dali vám to opravdu pocítit :O)

• Citovat
  • Upravit
16.6.20 14:22

Musím zde napsat nějákou aktuální recenzi, kdyby se náhodou někdo řídil podle těchto recenzí, byla by to škoda. Pan Vala je velmi laskavý, dá se s ním na všem domluvit, je spolehlivý. S těmito stavebninami mám už několikátou zkušenost a vždycky super. Ceny mají jedny z nejnižších na trhu, možná že i nejnižší. Tyto recenze mi příjdou trošku přitažené za vlasy. Vím, že když nastane nějaký problém dá se to s nimi vpořádku vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.20 14:29
@kajavesela píše:
Musím zde napsat nějákou aktuální recenzi, kdyby se náhodou někdo řídil podle těchto recenzí, byla by to škoda. Pan Vala je velmi laskavý, dá se s ním na všem domluvit, je spolehlivý. S těmito stavebninami mám už několikátou zkušenost a vždycky super. Ceny mají jedny z nejnižších na trhu, možná že i nejnižší. Tyto recenze mi příjdou trošku přitažené za vlasy. Vím, že když nastane nějaký problém dá se to s nimi vpořádku vyřešit.

souhlasím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1