Remix shop - recenze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
máme zkušenost jen s nákupem jejich věcí na e-shopu-syn si objednal mikinu a dorazila téměř ihned, pěkně zabalená, jako nová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jsem na to také zvědavá. četla jsem podmínky, a je tam, že berou jen zboží uvedených značek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucie.krajcarova ahoj,no ja se vyslovne ptala a psali mi, ze berou i obleceni bez znacek, tak jsem tam hlupacka poslala 2kg balicek, jak mi dovezli ten remixbag. Nejvetsi chyba, kterou sem kdy mohla udelat, z tech všech veci co tam byly i s visackou, vybrali jedno tricko, tudiz urcite nedoporucuji posilat sve obleceni. Uz nemam chut tam ani nakupovat jine…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SimmSudkovaaaa díky, žes napsala..to se ti nedivím, že nemáš chuť. Já dávám věci kámošce, ta mi za to dá aspoň čokošku a jako nové věci bere u nás ve městě paní v bazárku, tam teda nosím hlavně dětské
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SimmSudkovaaaa to je fakt naprd… u nás teď otevřeli nějaký dobročinný obchod, tak to dám radši tam a třeba si zas něco vyberu a rovnou vyzkouším..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Remix
Ahojky…Poslala jsem věcí na Remix shop. Berou jen značkové, a skoro nové, nebo úplně nové oblečení…Na své stránce v,,Můj prodej,, jsem objevila, že jsou už nějaké věci prodané. Ale za každou věc mi připíšou na účet jen 18 Kč…?Cooo?:roll:?,to je škoda…Tak že tím jsem ne získala skoro nic…bude mi ponaučení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení co jsem si objednala bylo vždycky hezké Úsměv
Ale dost špatnou zkušenost mám teda s objednáním remix bag.. objednala, jsem, dala do něj v podstatě nové věci z hm, zary apod. které jsem pouze vyzkoušela a nikdy nenosila.. celkově tam bylo oblečení za cenu 4000 napsali mi, že zboží nevyhovuje požadavkům, přitom například šaty které jsem do remix bag dala, jsem viděla že tam už prodávali… ale prostě napsali že moje oblečení nevezmou a že to teda zničí… tak z toho jsem měla fakt radost. Když jsem se ptala z jakého důvodu zboží nebylo přijato, paní mi pouze sdělila že mi to nemůže říct ( což zní dost jako bullshit). ![]()
Nejsem si ani jistá, jestli ho pak opravdu neprodali, jenom tak abych o tom nevěděla.
Od té doby z téhle firmy nemám dobrý pocit a už nic moc neobjednávám, protože tenhle přístup mě fakt zklamal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marketa237 jakože to oblečení zničí, když se neprodá? Co to je za přístup? ty jo, to je teda neseriózní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona je tam super možnost si za 230 korun koupit premium remix bag, což znamená, že když se jim to nelíbí, tak to nezničí ale pošlou ti to zpět.
Ale kupuj si premium službu, když si to pak nechají a jak tady psala slečna ti pak za jednotlivé vydražené oblečení pošlou 18 korun/kus ![]()
To se ti ani těch 230 za nějaký premium bag nevrátí.
Podle mě oblečení mají fajn… ale tohle je uplně druhá stránka celé té firmy.
Když tam pošleš svoje oblečení buď ho nepřijmou.. i když je ještě nové s visačkou z obchodu jako to bylo v mém případě a nebo ho přijmou a pak ti za oblečení, které nebylo úplně zadarmo přijde 18 korun
.
Takže za mě remix bag určitě ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Remix shop
Už nikdy si tam nic neobjednám, přes týden čekám na zásilku o které mi nedali ani vědět a ani mi neposlali číslo zásilky…a nic a když jsem jim napsala kdy mi balíček přijde tak mi napsali že jsem si nic původně neobjednávala a že si vymýšlím s tím že jsme jim posílala peníze. Tak jsem jim posílala doklad o zaplacení protože mi to strhlo peníze z účtu a od té doby mi nedali nic vědět čekám už přes týden. Zlatý Wish!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Remixshop..prodej
Mám velmi špatnou zkušenost s prodejem na webu Remixshop. Odeslala jsem remix bag plný poměrně atraktivního značkového oblečení, téměř nenošeného..včetně několika kusů limitované edice džín Levi's, vintage kousky..apod. Z celého bagu mi do prodeje dali 3 kusy za minimální cenu!! Celkový zisk za obrovský pytel byl 150,–Kč. A navíc jsem jednu velmi pěknou zlatavou bundu, údajně prodanou za nejnižší cenu našla následně v nabídce za 900,–. Tvrdili mi, že je to jiná bunda, ne ta ode mne…Web je spravovaný ruskobalkánskou společností… a pravidla jsou tedy odpovídající jejich kultuře. Již nikdy více..!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bag
Mají sice hezké věci, objednávala jsem tam za poslední cca 1,5 roku asi 10×. S objednávkami nebyl problém.
Ale zaslat jim oblečení rozhodně nedoporučuji, k prodeji schválí max. 25%, někdy ani to ne, i když se jedná např. o zcela nové krásné značkové sportovní kabelky. Zajímavé ale je, že se pak v nabídce objevuje zboží velice podobné neschváleným položkám. Domnívala jsem se, že se zřejmě jedná o náhodu, ale když tak čtu příspěvky nahoře, náhoda to nejspíš nebude.
- Citovat
- Upravit
Prodej na Remixu
Musím se taky podělit se svou zkušeností na Remix shop. Zaplatila jsem 230,– Kč za Remix box a chtěla prodat nějaké skutečně značkové oblečení, protože se mi podmínky docela líbily. Dnes mi přišly výsledky zpracování a vzteky bych zaplakala. Namátkou: za koženou bundu z loňské kolekce Kary i podle nich bez viditelných známek užívání mi nabízejí 713 korun, což je zhruba devítina původní ceny. S dalšími 3 položkami je to stejné. Raději odstupuji od smlouvy, zaplatila jsem nových 230,– Kč a nechám si zboží vrátit. Prodělek je taky kšeft a ta zkušenost za to trochu stojí. Takže ji ráda předávám dál. Prodávat tedy nedoporučuji ani já. To snad radši všechno dám na charitu. A jak tak čtu Vaše příspěvky, zcela souhlasím, asi je to pro Remixany fakt hodně dobrej byznys.
Možná nákup bude lepší. Myslím, že kdo by si to moje zboží za jejich cenu koupil, ten by neprohloupil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Remix nedoporučuji
Objednávky od remixu chodí pozdě. Čekala jsem i dva týdny. Zakoupila jsem značkový kabát za dva tisíce a byl kvalitou, jak ten nejhorší z číny, vrátila jsem ho, dodnes ještě nemám peníze, vrácení peněz jim taky pěkně trvá. Rozhodně s tím nepospíchají.
Další negativ: píšou, že objednávku nad 1200,– pošlou ZDARMA, já měla objednávku nad 1400,– a musela jsem zaplatit poštovné. Když jsem to reklamovala, tak mi paní napsala, že se to netýká součtu věcí, ale jednoho kusu, který musí stát 1200,–… to je logika, takže když budete mít objednávku za 30 000,– ale nebudete tam mít alespoň jeden produkt v hodnotě 1200,–, tak vám balík zdarma neodešlou…
Takže za mě, já remix NEDOPORUČUJI!! Nenechte se napálit jako já, jsou to zloději. ![]()
A co se týká odprodeje vašich věcí jim, přečtěte si podmínky, usmrknou vám pár drobných…vůbec se vám to nevyplatí. Raději si udělejte účet na Vinted a prodejte si to samy.
Hezký den, Nikča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já objednávám asi rok, mám spoustu šatů, sukní a halenek za fajn ceny, ale je fakt, že si počkám až je daná věc max za 200 kč, víc se mi za přece jen už použité kousky dávat nechce, až na výjimky, jako je kabát či bunda. Mám odtamtud naprosto úžasné sukně a šaty, které jsem si vychytala za 60 Kč a nemůžu si je vynachválit.
Co se prodeje týče, samozřejmě jsem to prodala dost pod cenou, ale chtěla jsem se těch věcí zbavit. Dneska bych si to asi rozmyslela, pokud nejde o opravdu drahé značkové premium kousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit