Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím maminky o jakoukoli zkušenost, beru ho od včerejška a mám ho brát večer, ale nemůžu po něm usnout a hořím. Už jsem brala dva měsíce cipralex, ale byl mi minulý týden vysazen, že ho nsnesu. Děkuji za zkušenosti ![]()
Ja jsem remood brala kdysi davno a abych pravdu rekla, uz si presne nevybavuju, jestli jsem mela podobne stavy jako ty. Kazdopadne, ja jsem ted mela predepsany Citalec a ten teda nesnesu vubec, a v utery jdu k dr., tak se ji zeptam na ten remood, ze bych ho zase zkusila, tak bych ti pak dala vedet jak to bude u me.
@miricool píše:
Ja jsem remood brala kdysi davno a abych pravdu rekla, uz si presne nevybavuju, jestli jsem mela podobne stavy jako ty. Kazdopadne, ja jsem ted mela predepsany Citalec a ten teda nesnesu vubec, a v utery jdu k dr., tak se ji zeptam na ten remood, ze bych ho zase zkusila, tak bych ti pak dala vedet jak to bude u me.
Ahoj tak jak si dopadla u lékaře a jak ti remood tenkrát zabral?
No dopadla jsem tak, ze si najdu nejspis jinou dr.
kazdopadne, jestli si dobre vybavuji remood me docela uspaval prave…
Obnovuji diskuzi má někdo zkušennosti s andtidepresivy remmod? Zajímá mě přibírání, beru ho už třetí měsíc a přibrala jsem už 5 kg ![]()
Ahoj beru Remood uz rok a jsem spokojena jedine prasky po kterych se dalo chodit aspon ???? obcas poboliva zaludek + nechut ale to je spise z nervu nez z prasku, nebo kdyby drazdil zaludek staci laktobacily:) jinak mírná unava takze prechazim na Venlafaxin. ![]()
@Tynuse555 píše: Více
Přibírala jsi po nich? nebo jiné nežádoucí účinky?