Remood zkušenost

160
12.3.14 09:44

Remood zkušenost?

Prosím maminky o jakoukoli zkušenost, beru ho od včerejška a mám ho brát večer, ale nemůžu po něm usnout a hořím. Už jsem brala dva měsíce cipralex, ale byl mi minulý týden vysazen, že ho nsnesu. Děkuji za zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
13.3.14 19:46

Holky nikdo nemá zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
23.3.14 22:31

Ja jsem remood brala kdysi davno a abych pravdu rekla, uz si presne nevybavuju, jestli jsem mela podobne stavy jako ty. Kazdopadne, ja jsem ted mela predepsany Citalec a ten teda nesnesu vubec, a v utery jdu k dr., tak se ji zeptam na ten remood, ze bych ho zase zkusila, tak bych ti pak dala vedet jak to bude u me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.3.14 20:00
@miricool píše:
Ja jsem remood brala kdysi davno a abych pravdu rekla, uz si presne nevybavuju, jestli jsem mela podobne stavy jako ty. Kazdopadne, ja jsem ted mela predepsany Citalec a ten teda nesnesu vubec, a v utery jdu k dr., tak se ji zeptam na ten remood, ze bych ho zase zkusila, tak bych ti pak dala vedet jak to bude u me.

Ahoj tak jak si dopadla u lékaře a jak ti remood tenkrát zabral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
28.3.14 21:29

No dopadla jsem tak, ze si najdu nejspis jinou dr.
kazdopadne, jestli si dobre vybavuji remood me docela uspaval prave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 09:55

Obnovuji diskuzi má někdo zkušennosti s andtidepresivy remmod? Zajímá mě přibírání, beru ho už třetí měsíc a přibrala jsem už 5 kg :-(

• Citovat
  • Upravit
5
30.1.18 17:36

Ahoj beru Remood uz rok a jsem spokojena jedine prasky po kterych se dalo chodit aspon ???? obcas poboliva zaludek + nechut ale to je spise z nervu nez z prasku, nebo kdyby drazdil zaludek staci laktobacily:) jinak mírná unava takze prechazim na Venlafaxin. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17395
27.7.24 22:18
@Tynuse555 píše: Více

Přibírala jsi po nich? nebo jiné nežádoucí účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí