Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky vsichni
Chci se zeptat, kdo jezdi v aute Renault twingo a jaky tam jdou velky autosedacky? Neni v tom problem ji pro toto auto sehnat? diky za odpovedi, Sarka ![]()
Známá v tom jezdila asi do doby než měla malá měsíc, pak to vyměnila.. Já osobně bych se v tom s prckem/ama bála, nějaký bezpečnostní zóny, nic takovýho to auto podle mě nemá… Jinak měla vejco maxicosi, ale typ netuším, je to už nějakej pátek zpátky.
Mám toto auto a sedačky v pohodě, mám dvě děti (5 a 2 roky) a krásně se tam vejdou, děti i sedačky.
Jezdím v něm leta, malýmu jsou 3 pryč a sedačku máme Romer king - tu co vyšla v testech nejlíp a naprosto v pohodě ![]()
Super diky moc
tak mi uz budeme davat vajicko pryc a byla tam tedy zajistena dobre mala, tak ted prave prave resime, jaka sedacka se tam ted vubec vejde ![]()
Ju bomba diky
takze co jsme skyseli ze pasy jsou na to kratky tak je blbost!
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?…
PŘIDEJTE SE :_)
Twingo je, co se týče nandávání syna do autosedačky naprosto skvělé, až tak, že jsem začala zvažovat výměnu za náš pětidvéřák Clio. Samozřejmě hrají roli i jiné věci, ale jednoduše odklopím přední sedačku a i s prcekem si vlezu dozadu a tam ho našteluju pohodlně zepředu, spousta místa pro manipulaci, žádné montování zboku a vztekání ![]()
Ahoj holky! Oživuji diskusi…dostaly jsme staré twingo na „doježdění“ a včera sme poprvé jely, no jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že do toho nejde pořádně upnout vajíčko! (přední ani zadní sedák) - jsou krátké pásy a nedám je naokolo! Máte to taky někdo tak? Jak to řešíte? Jdou pásy vyměnit? Nebo máte isofix? Díky!!! ![]()
@verulicek Bohužel to není jen u twinga. Máme starou Octavii a také jsme měli tento problém. Vždycky jsem to tam tak tak napasovala. Zpocená jsem u toho byla jak krysa, dítě řvalo jak tur. Vajco jsem naklonila trochu dopředu, zapla pásy a vajco natlačila zpět do sedačky. Ale tuším že se dá koupit nějaká redukce na pásy. Jako prodloužení. ![]()
@verulicek http://inzerat. i-bazar. cz/2398359-prodlouzeni-bezpecnostniho-pasu/