Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, jiste tu najdu dost dam, ktere podstoupily zvetseni poprsi, ale najdu tu i nekterou, ktera do toho sla po druhe, protoze nebyla spokojena s velikosti?
Já bych do toho šla, protože jsem zvolila malou velikost
, a dost mne to štve. Mít peníze, neváhám ![]()
@Anonymní píše:
Já bych do toho šla, protože jsem zvolila malou velikost![]()
, a dost mne to štve. Mít peníze, neváhám
A jake mas? Ja 275 ml mentor stredni profil. Uz jsem ibjednana na konzultaci a domluveni terminu. Jen me zajima jak to pak vypada
Ahojky tak jsem se konečně rozhodla že zde taky napíši, jsem 14 dní po augmentaci a modelaci prsou pod sval
k tomuto kroku jsem se rozhodovala 2 roky a myslím že jsem si nejdříve měla přečíst všechny komplikace, protože dnes mohu říct že jsem udělala chybu).Hned po operaci jsem měla velkou bouli nad prsem, po 20 hodinách po operaci mě pustili domů a týden neskutečné bolesti začal, po 2 dnech jsem si dopisovala emailem, posílala jsem fotografie… s lékařem, který mi tvrdil že je vše v pořádku a po víkendu musím na sono, po víkendu jsem si musela sama zařídit sono(v úterý) kde mě pani doktorka vůbec nepotěšila volnou tekutinou ve formě rohlíku, bahníčko, pak tekutina až do 3cm, uzlinky, absces no hrůza
Pan doktor začal řešit, už bylo vidět že si nenaříkám jen tak.Ve středu večer jsem šla na revizi(vyndali implantát, vše vyčistili vrátili implantát a opět zašili) k tomu silná antibiotik a už, jsem dostala i telefon na pana doktora, abych zavolala, no tak HURÁ. Dnes jsem byla na kontrole a opět tekutina
v pátek jedu opět na kontrolu a jsem z toho úplně vedle
nemáte s tím někdo zkušenost???děkuji
@Anonymní píše:
Ahojky tak jsem se konečně rozhodla že zde taky napíši, jsem 14 dní po augmentaci a modelaci prsou pod svalk tomuto kroku jsem se rozhodovala 2 roky a myslím že jsem si nejdříve měla přečíst všechny komplikace, protože dnes mohu říct že jsem udělala chybu).Hned po operaci jsem měla velkou bouli nad prsem, po 20 hodinách po operaci mě pustili domů a týden neskutečné bolesti začal, po 2 dnech jsem si dopisovala emailem, posílala jsem fotografie… s lékařem, který mi tvrdil že je vše v pořádku a po víkendu musím na sono, po víkendu jsem si musela sama zařídit sono(v úterý) kde mě pani doktorka vůbec nepotěšila volnou tekutinou ve formě rohlíku, bahníčko, pak tekutina až do 3cm, uzlinky, absces no hrůza
Pan doktor začal řešit, už bylo vidět že si nenaříkám jen tak.Ve středu večer jsem šla na revizi(vyndali implantát, vše vyčistili vrátili implantát a opět zašili) k tomu silná antibiotik a už, jsem dostala i telefon na pana doktora, abych zavolala, no tak HURÁ. Dnes jsem byla na kontrole a opět tekutina
v pátek jedu opět na kontrolu a jsem z toho úplně vedle
nemáte s tím někdo zkušenost???děkuji
Ahoj, tak s timhle vubec. Mela jsem to vse bez komplikaci. Moc me mrzi, ze s tim mas takive problemy.
Nevim jak jinak bych poradila. Ja se zas trochu bojim dalsiho zvetseni, ale snad to bude v poradku.
@Pampelinka píše:
A jake mas? Ja 275 ml mentor stredni profil. Uz jsem ibjednana na konzultaci a domluveni terminu. Jen me zajima jak to pak vypada
Já mám 225 ml, kapky. Jsem tak hloupá
, máme je dva roky. Když jsem si přečetla příspěvek od jiné uživatelky, tak nic moc
.
Já byla v pohodě, jen mi po operaci z jednoho prsa hodně tekla krev, dávali mi prášky, aby zastavili krvácení, to se povedlo, tak revize nebyla potřeba.
Jak dlouho máš ty svoje 275 ml? A kam jdeš a kolik za to dáš?
@LadyBrigit píše:
Ja mit penize tak si necham udelat pekne trojecky
Ono to bohuzel v tu dobu neslo…
@Anonymní píše:
Já mám 225 ml, kapky. Jsem tak hloupá![]()
![]()
, máme je dva roky. Když jsem si přečetla příspěvek od jiné uživatelky, tak nic moc
.
Já byla v pohodě, jen mi po operaci z jednoho prsa hodně tekla krev, dávali mi prášky, aby zastavili krvácení, to se povedlo, tak revize nebyla potřeba.Jak dlouho máš ty svoje 275 ml? A kam jdeš a kolik za to dáš?
Mam je rok… Jdu tam kde jsem byla, ob care v Praze a picitam tak 55 tis
To se mi zdá už velký, ale kvůli tomu do toho jdeš, ze?
Jednu zkušenost uz mas, tak teď ty vysněný
@lucije28 píše:
To se mi zdá už velký, ale kvůli tomu do toho jdeš, ze?![]()
Jednu zkušenost uz mas, tak teď ty vysněný
Presne.
Ahoj holky. Už delší dobu zvažují ze si nechám zvětšit prsa. Jsem objednána na konzultaci. Chtěla bych se zeptat těch co už mají prsa hotové jaké to je?? Měla jste některá nějaké komplikace nebo něco co vám na nich vadí? jake jsou na omak? Jde cítit ze nejsou pravý? A je pravda ze je tam žena cítí? A ze má nepříjemný pocit cizi věci v těle?? Hodně sem o tom zjistovala a hodně dlouho ale nikdy jsem nemluvilo s nikým kdo už prsa má. Nevíte také o nějaké stránce kde by se dalo s těmito ženy psát? Mám totiž sporty otázek předem diky
NA omlazeni.cz si myslím, že najdeš dost uživatelek.
I tady je někde diskuze o zvětšení prsou.