Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den.
Už více jak rok se snažíme s přítelem (47), já (30) o mimčo. Bohužel se nedaří. (Já už dvě děti mám z předchozího manželství) Spermiogram dělný a výsledky v pořádku, mě byl dělaný hormon. profil a také v pořádku, proto jsme se rozhodli o pomoc Reprofit Brno, kam máme jít zítra na konzultaci. Vím, že se tam vše dozvím, ale ráda bych se zeptala Vás, co jste byli naprosto zdraví a v pořádku. Jaký byl léčebný postup, jaké byly nabídnuté možnosti, jak dlouho trvalo, než se povedlo, jaká byla celková cena léčení a také mě zajímá přístup k lidem v tenhle klinice.
Děkuji a přeji hodně štěstí všem, co se snaží o mimčo ![]()
Nebyla jsem v reprofitu v Brně ale v jiném centru. Asi je to jedno, většinou to bývá stejné. My jsme se snažili o druhé 5 let a nic. Pak jsme si našli centrum, udělali různé vyšetření, spermiogram, hormonální profil, genetické vyšetření, atd.. Vzhledem k tomu, že výsledky byly všechny ok, jsme se domluvili nejdřív na Inseminaci, Tu jsme neplatili, pouze léky - do 1000Kč. na Inseminaci jsme byli v březnu a květnu a nevyšlo to. Říkali jsme že si užijeme ještě prázdniny a pak se zajdeme domluvit na IVF. No a další měsíc jsem přirozeně otěhotněla
Jinak přístup všech byl skvělý! všichni byli hrozně milý a ochotní. Všechno krásně vysvělili ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď