Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den.
Už více jak rok se snažíme s přítelem (47), já (30) o mimčo. Bohužel se nedaří. (Já už dvě děti mám z předchozího manželství) Spermiogram dělný a výsledky v pořádku, mě byl dělaný hormon. profil a také v pořádku, proto jsme se rozhodli o pomoc Reprofit Brno, kam máme jít zítra na konzultaci. Vím, že se tam vše dozvím, ale ráda bych se zeptala Vás, co jste byli naprosto zdraví a v pořádku. Jaký byl léčebný postup, jaké byly nabídnuté možnosti, jak dlouho trvalo, než se povedlo, jaká byla celková cena léčení a také mě zajímá přístup k lidem v tenhle klinice.
Děkuji a přeji hodně štěstí všem, co se snaží o mimčo ![]()
Nebyla jsem v reprofitu v Brně ale v jiném centru. Asi je to jedno, většinou to bývá stejné. My jsme se snažili o druhé 5 let a nic. Pak jsme si našli centrum, udělali různé vyšetření, spermiogram, hormonální profil, genetické vyšetření, atd.. Vzhledem k tomu, že výsledky byly všechny ok, jsme se domluvili nejdřív na Inseminaci, Tu jsme neplatili, pouze léky - do 1000Kč. na Inseminaci jsme byli v březnu a květnu a nevyšlo to. Říkali jsme že si užijeme ještě prázdniny a pak se zajdeme domluvit na IVF. No a další měsíc jsem přirozeně otěhotněla
Jinak přístup všech byl skvělý! všichni byli hrozně milý a ochotní. Všechno krásně vysvělili ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.