Řešíte doma pracovní problémy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@loulek píše:
@Litta neříká mi skoro nic jen občas se zmíní něco ohledně práce nebo tak to chce abych ho poslouchala ale já ne zkrátka jeho práce je nejdůležitější moje ne a když tak mě řekne že živí on nás a moje práce není pro něj podstatná a to myslím že není ok.
ne to není ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek píše:
@Litta neříká mi skoro nic jen občas se zmíní něco ohledně práce nebo tak to chce abych ho poslouchala ale já ne zkrátka jeho práce je nejdůležitější moje ne a když tak mě řekne že živí on nás a moje práce není pro něj podstatná a to myslím že není ok.
Tak to si taky myslím, že není ok ![]()
Co teda mu navrhnout, že když tvoje práce není pro něj podstatná, že bys to zapíchla, hodila nohy nahoru a teda si užívala těch penízků, co on vydělá
![]()
Má názory jak z pravěku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, taky vše probírám s manželem, on mi řekne co bylo v práci a naopak, co se dělo doma, jaké kdo má bolístky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, připadá mi to naprosto normální. O čem se tedy jinak bavíte? O počasí?
Přijde mi to dost sobecké. Je to tvůj muž a když si chceš povídat, tak by tě měl vyslechnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta psychický nátlak ani ne mám dva syna z předešlého manželství a s ním dceru čtyři a půl roku jsme spolu 11 let jen mě zkrátka mrzí že si se mnou nedokáže pět minut nebo půl hodky sednout a normálně si popovídat co jsem zažila nic z toho pro něj není podstatné a nic se mnou nesdílí. Každý si žijeme svůj život který je hodně odlišný když jsem mu třeba sdělila že mám danou žádost v zubní ordinaci tak reagoval tak že a kdo bude hlídat děcka když já budu v práci to byla jeho první reakce vůbec se nezajímal jestli jsem v práci spokojená nebo co chci já to ho nezajímalo docela mě to mrzelo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek píše:
@Litta psychický nátlak ani ne mám dva syna z předešlého manželství a s ním dceru čtyři a půl roku jsme spolu 11 let jen mě zkrátka mrzí že si se mnou nedokáže pět minut nebo půl hodky sednout a normálně si popovídat co jsem zažila nic z toho pro něj není podstatné a nic se mnou nesdílí. Každý si žijeme svůj život který je hodně odlišný když jsem mu třeba sdělila že mám danou žádost v zubní ordinaci tak reagoval tak že a kdo bude hlídat děcka když já budu v práci to byla jeho první reakce vůbec se nezajímal jestli jsem v práci spokojená nebo co chci já to ho nezajímalo docela mě to mrzelo
Napadá mě nějaký hlubší problém, není to možné? Třeba ho trápí něco vážného a tvoje problémy mu přijdou malicherné.
Anebo se s tebou nudí a prostě nezájem ![]()
Každopádně rozumím, že to není příjemné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek A to byl takový celých 11 let, jen jsi před tím zavírala oči, nebo tě šokuje, jaký je teď najednou? To je přece spousta let. Já z toho tedy nemám vůbec dobrý pocit, ale doma s vámi nežiju, odhaduji z velmi kusých informací a jsem v tomhle spíš pesimista… Je jasné, že tě to mrzí. Přece byste měli být parťáci, navzájem se podporovat a sdílet. Od toho rodina je, sakra. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sedla bych si s ním a vysvětlila mu, že je pro mě důležité se mu čas od času svěřit co se děje u mě v práci. Když to nebude schopen akceptovat, nechci být hnusná, ale já bych s takovým člověkem nemohla žít. Každý chlap nemá rád, když na něj žena každý den spustí „slovní vodopád“, ale nevyslechnout svou ženu vůbec nikdy, to ať žije sám někde v jeskyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bavíme se o tom, co jsme za celý den zažili, kde jsme jezdili, kde jsme byli na obědě, koho jsme potkali cestou z práce (a říkal něco zajímavého)…asi by mě mrzelo, kdyby o tom mluvit nechtěl, měla bych pocit, že o mě vůbec nemá zájem a pokud se tak chová ve více směrech, začala bych si připadat spíš jako spolubydlící, než partnerka. Přijde mi, že se tvůj partner k tobě chová dost nepatřičně, hrubě a povýšeně
nevím, co ti poradit, nedovedu si představit, že by s tímhle šlo něco udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek píše:
Pro mého manžela taky není podstatné, že máňa z kanceláře čeká třetí dítě, ale vyslechne to
Ty jsi mu prostě ukradená, takový život bych žít neuměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
koho jsme potkali cestou z práce
Jo, my vždycky ještě probereme, co jsme za celý den potkali za psy. Pokud jsme si to už předtím nenapsali a neposlali foto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta píše:
Jo, my vždycky ještě probereme, co jsme za celý den potkali za psy. Pokud jsme si to už předtím nenapsali a neposlali foto.
Tak o psech si informace nesdělujeme, ale jinak drbeme neustále ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit