Řešíte doma pracovní problémy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
řešíte doma prac problémy
Milé mamky ptám se asi víc těch které už chodí do práce jak to máte doma vy. Jde o to že když přijdu domů z práce tak občas bych chtěla s přítelem mluvit třeba o tom kdo mě naštval nebo jaký jsme měli den v práci přítel o tom vůbec nechce se mnou mluvit dělá jako by moje práce ani neexistovala přijde mě jako by si sám žil ve svém světě. Podotýkám že i když jsem byla na zástupu v zub ordinaci tak také nechtěl slyšet o tom co jsem dělala když jsem byla v potravinách taky nic nechtěl slyšet. Myslím že kdybych byla v jakékoliv tak by ho to nezajímalo. Nemusím vést dlouhé hovory ale občas mě chybí a mrzí že neřekne jak bylo v práci nebo jaký byl den. Nemám občas někomu ani říct jak jsem se měla kromě kamarádek. Jak je to u vás zajímají mě vaše postřehy a nápady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@loulek Nevím, ale u nás je téměř tradice, že jak večer zaženeme děti do postelí tak si sedneme a probereme, co bylo doma, v práci,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak radu nemam… s byvalym manzelem jsme o praci mluvili naprosto bezne (i o beznem zivote, ale to uz mene), meli jsme v stejnem oboru, se soucasnym manzelem se spise bavime o rodine, o tom, co budeme delat, jake mame plany apod. Ale i o praci (prestoze delame v naprosto rozlicnych oborech). Priznam se, ze si ani neumim predstavit, ze bych si s partnerem/manzelem nemohla promluvit.
Mozna bych si s partnerem zkusila promluvit, proc se vlastne nezajima… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešení práce je podle mě bežnou součástí partnerských hovorů. Stejně jako povídání o tom, co bylo doma, co děti ve škole, kam pojedeme na dovolenou ![]()
Neumím si představit, že bych třeba nevěděla (nebo že by mě nezajímalo), jak se cítí manžel v práci, co nového, co dobrého i blbého. Řešíme to tak nějak automaticky a vadilo by mi, kdyby se on nezajímal o mou činnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jistě, vzhledem k tomu, že mě tam téměř denně něco totálně nas…
To jeho řešíme méně, je tam spokojený, tak spíš ani není moc co a když, tak se spíš zasmějeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oba se občas vykecame, pokud nebylo nic zvláštního tak ne. Ale tak obecně o práci mluvíme.
Někteří chlapi na to nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek my si stěžujeme vzájemně. Děláme dokonce v jedné firmě a chlap je můj nadřízený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek to je teda podivné. Tvá práce je součást Tvého života a Tvůj partner by to měl s Tebou sdílet. U nás to tak je.
- Citovat
- Upravit
My taky - jsme kolegové
a řešíme i jeden shodný projekt, ale každý z jiné strany
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to připadá zvláštní. My řešíme ÚPLNĚ všechno. Občas si připadáme jak slepice. Vážně nepotřebuju kamarádku.
Vlastně té asi ani tolik neříkám, jako jemu.
Často si i něco říkáme znovu, protože to prostě chceme sdělit a už jsme zapomněli, že jsme se o tom bavili, nebo si to psali (píšeme si průběžně, když spolu zrovna nejsme). Jak u blbečků. ![]()
A on ti svoje říká? Nebo taky mlčí? Co probíráte? Jen provozní záležitosti? Nebo o čem se bavíte? Já si to moc neumím představit. Minulost jsme si za ta léta povyprávěli stokrát, budoucnost si malujeme taky pořád, tak co řešit jiného než zážitky z celého dne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta neříká mi skoro nic jen občas se zmíní něco ohledně práce nebo tak to chce abych ho poslouchala ale já ne zkrátka jeho práce je nejdůležitější moje ne a když tak mě řekne že živí on nás a moje práce není pro něj podstatná a to myslím že není ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek Není. Aby tě za chvíli nepřivázal doma… Cítím z toho jakýsi psychický nátlak, ty ne?
Jak jste spolu dlouho? Děti asi nemáte, viď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit