Restaurace Kopřivnice s dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Restaurace Kopřivnice
Tuto sobotu budeme trávit na závodech v bazénu v Kopřivnici. Máme cca 2 hod pauzu na oběd. Kam můžeme zajít/zajet s dětma 7-10 let v Kopřivnici nebo Štramberku nebo v blízkém okolí aby se sportovci najedli (tak aby byli schopni výkonu i poo), odpočinuli si a nenudili se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Manžel odtud pochází a co vím, tak žádná extra restaurace tam není. Narozeniny jeho babičky jsme slavili v Katolickém domě. Jídlo typu „nenadchne, neurazí“. prostě klasika - nějaké hotovky a pak minutky typu smažák, vepřová kapsa plněná šunkou a sýrem, Ondráš apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ve Štramberku by se asi dalo zajít k Proskovi, http://www.restauraceprosek.cz/index.htm tam to není uplně špatné. A navíc je to nekuřácká restaurace. V Kopřivnici po pravdě nevím. Ale ve Štramberku nic jiného moc není. Ještě Šipka na náměstí, ale tak už to bude s cenou asi trochu jinde.
Našla jsem ti ještě web.
http://www.relaxvpodhuri.cz/…delni-listek
Příspěvek upraven 15.05.14 v 12:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaraF u kopřivnického letního koupaliště je dobrá restaurace i s dětským koutkem. Moc dobře tam vaří, byli jsme tam se známými
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermion píše:
@BaraF u kopřivnického letního koupaliště je dobrá restaurace i s dětským koutkem. Moc dobře tam vaří, byli jsme tam se známými
Výborný tip
a je to jen kousek od bazénu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj u letního koupaliště je dobrá restaurace vysloveně baby friendly
je to kousek nad krytým bazénem (cca jestli 10 minutek pěšky) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tipy. U Proska jsme byli (slušné). Na koupališti to vypadá slibně, je to fakt kousek od krytého bazénu a jídelák vypadá dobře.
Klidně dávejte další návrhy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno další…nějak mě jinak nic nenapadá…max pizzerie (olympie( u náměstí) nebo laguna(za zimním stadionem který mineš po cestě na bazén-takže taky kousíček) ale to je tak maximum přímo v kopřivnici)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z Kopru…a je tu fakt gůvno.
Když tak na tom koupališti, ale obsluha vázne a mají někdy vevnitř strašnou zimu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve Stramberku na namesti pivovar ci hotel sipka, ceny lidove. Pod namestim pizzerie. Nebo ten Prosek, zda je v provozu. V Koprivnici treba pizzerka Salieri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kousek za Kopřivnicí vč e Vlčovicích je normální restaurace s dětským koutkem http://www.bempo.cz/…ce/index.php?… všechno info mají na stránkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@white_black no ja nevim, my tam byli pred dvemi tydny a najedli jsme se dva vcetne piti a polevky za 250, to mne osobne prijde v pohode. Sic jsem ted Prazak, ale odtud pochazim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anushka Fak tak to čumím.. Možná meníčko v mimosezoní ceně. Já jsem teda Pražák, ale mám tam odtud rodinu a dřív jsem tam trávila hodně času a Šipka mě teda moc neoslovila.. Ale dobré vědět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme byli Na koupališti a můžu doporučit. Super dětský pokoj s prolízačkou, jídlo dobré (super špagety Aglio e olio, svíčková jakž takž, vývar ok), obsluha se snažila (bylo nás tam 23), zima nebylo, příjemné prostředí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.