Restaurace v Pardubicích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Restaurace v Pardubicich
Je v Pardubicich nejaka restaurace kde dobre vari, za norm. ceny a je tam nejaky detsky koutek? Aby jsme po dobu cekani zabavili 13mes. Starou dceru..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U dvou zmijí na Třídě míru, Irská na Karlovině, Garáž na Dubině…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette píše:
U dvou zmijí na Třídě míru, Irská na Karlovině, Garáž na Dubině…
tak to je super, dekuji moc..
Ty tam chodis? Ktera je nejlepsi?
Ja myslela ze garaz je pizzerie a irska je hospoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím občas do Garáže, máme to blízko. Tam je to fajn. I když koutek je malinký, ale na zabavení přes oběd to stačí.
O Irské mi teď říkala kamarádka, že je tam docela slušné hřiště, sama jsem tam byla ještě za bezdětna.
A u Zmijí je to dobrý, ten koutek je tam dobře udělaný, i když hraček nic moc, spíš plyšáci. Ale zas tam je domeček, lavičky pro děti, mají dětské židličky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette díky moc za radu..prave my driv chodili hodne na obedy do restauraci ale to se jeste dalo..od ty doby co chodi uz v tom kocare nevydrzi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, oživuju diskuzi. Chci se zeptat, jestli nemate v Pardubicich zkusenosti s nejakou dobrou restauraci (typu Carnellone nebo Bonté), kde je velky detsky koutek s animatorkami, nebo jak to mam nazvat, proste slecny, ktere si s detmi maluji, vystruji atd? Diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím obnovit. Prosím o radu kam v Pardubicích do restaurace nebo kavárny pro 3 batolata a psa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… tak to už je pěkná kombinace - děti a psi v hospodě. Za mě teda nepředstavitelná. Už jen proto, že v takovýchto zařízeních by psi vůbec neměli být.
Jinak v Pardubicích, alespoň tam kde se pohybuji já, je to bída na restaurace se slušným dětským koutkem.
Taky by mě zajímalo kam s dětmi, tak budu sledovat co ostatní poradí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masa.dis No myslím, že to je na názoru provozovatelů restaurací. Už jsem byla v několika, kde byli uzpůsobeni na děti i psi - myslím, že to je ale velká díra na trhu. Spousty lidí mají děti i psy a někdy je prostě musím vzít všechny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.