Restaurace v Rakovníku, zdravá výživa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Maximálně čínská na Pražský kousek před branou vpravo, ale neznám to tam, spíš to budou nějaký vietnamci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirik9 píše:
Maximálně čínská na Pražský kousek před branou vpravo, ale neznám to tam, spíš to budou nějaký vietnamci
To nejsou Vietnamci. Fakt tam super vaří, už jsem tam byla asi 5× a vždycky spokojená.
- Citovat
- Upravit
Jo a taky suprově vaří v divadelní restauraci (vedle kulturního centra), tam se změnil majitel i jídlo a opravdu jsem slyšela jen samou chválu.
A taky není špatná Šalanda na náměstí. A občas zajdu s kamarádkou i do palačinkárny, tam dělají i slané, taky změna a je to i dobré.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj,

vy, co bydlíte či pracujete v Rakovníku, dokážete mi poradit??? Jsou v Rakovníku nějaké dobré restaurace (polední menu), kromě klasických českých hospod, kde mají guláš s knedlíkem nebo svíčkovou???
Jsem příznivce spíše zdravé výživy a vím, že u náměstí je zdravá výživa s restaurací, ale ráda bych to trochu střídala. Jedná se mi o to, zda je v Rakovníku někde nějaká restaurace thajská, indická, italská atd. Číňany v Tescu nepočítám, tam mi nechutná.
Díky moc
Anonymně kvůli místu zaměstnání., díky