Restaurace v Rakovníku, zdravá výživa

Anonymní
26.11.16 10:12

Restaurace v Rakovníku ???

Ahoj,
vy, co bydlíte či pracujete v Rakovníku, dokážete mi poradit??? Jsou v Rakovníku nějaké dobré restaurace (polední menu), kromě klasických českých hospod, kde mají guláš s knedlíkem nebo svíčkovou???
Jsem příznivce spíše zdravé výživy a vím, že u náměstí je zdravá výživa s restaurací, ale ráda bych to trochu střídala. Jedná se mi o to, zda je v Rakovníku někde nějaká restaurace thajská, indická, italská atd. Číňany v Tescu nepočítám, tam mi nechutná.
Díky moc ;)
Anonymně kvůli místu zaměstnání., díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
26.11.16 11:29

Maximálně čínská na Pražský kousek před branou vpravo, ale neznám to tam, spíš to budou nějaký vietnamci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.16 12:02
@jirik9 píše:
Maximálně čínská na Pražský kousek před branou vpravo, ale neznám to tam, spíš to budou nějaký vietnamci

To nejsou Vietnamci. Fakt tam super vaří, už jsem tam byla asi 5× a vždycky spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.16 12:05

Jo a taky suprově vaří v divadelní restauraci (vedle kulturního centra), tam se změnil majitel i jídlo a opravdu jsem slyšela jen samou chválu.
A taky není špatná Šalanda na náměstí. A občas zajdu s kamarádkou i do palačinkárny, tam dělají i slané, taky změna a je to i dobré.

• Citovat
  • Upravit
6021
26.11.16 12:50

Doporučuji Šalandu, mojí netěře manžel je tam šéfkuchař :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.