Vikend v Českých Budějovicích - jaký program?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
791
18.11.16 19:28

Vikend v ČB jaký program

Ahojky, přišla jsem si pro radu. Takže z přítelem se chystáme na vikend do Českých Budějovic. Přítel zařídil ubytování, a já mám zajistit program. A to je kamen úrazu, protože já vůbec nevím kam zajít prostě nevím. Budeme bez dětí. Ale žádný bazen, sauna masáže a podobné věci, to nechcem. A tak jsem se přišla zeptat jak ho mile překvapit, prostě tak ať se nenudime. Chci mu udělat pěkný vikend ale prostě na takové věci jsem. levá. Děkuji za vaši odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
18.11.16 19:29

Vyslap na Klet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.11.16 19:32
@patricie2014 píše:
Ahojky, přišla jsem si pro radu. Takže z přítelem se chystáme na vikend do Českých Budějovic. Přítel zařídil ubytování, a já mám zajistit program. A to je kamen úrazu, protože já vůbec nevím kam zajít prostě nevím. Budeme bez dětí. Ale žádný bazen, sauna masáže a podobné věci, to nechcem. A tak jsem se přišla zeptat jak ho mile překvapit, prostě tak ať se nenudime. Chci mu udělat pěkný vikend ale prostě na takové věci jsem. levá. Děkuji za vaši odpověď

Jéé, tak to já bych radši do Strak, mám tam milence. Omlouvám se za OT.

• Citovat
  • Upravit
6879

@patricie2014 kdyz jsme byli v Budejovicich, jeli jsme se podivat na Zizkuv pamatnik a zamek Kratochvile. Byli jsme tam predloni v unoru, takze oboji zavrene, ale aspon venku jsme pokoukali.
Cestou zpet jsme to vzali pres Hlubokou, ta je otevrena stale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291

Vylet do Trebone, Tercino udoli je nadherne, zamek Hluboka, zoo Hluboka (bez deti nevim :), Cesky Krumlov, stezka korunami stromu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355

Také jsem pro výstup.
V ČB je motomuzeum např

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244

@patricie2014 Masné krámy rulllleeeezzzz!!! Jen po Budvaru bolí hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.11.16 19:33

A jinak doporučuji se kouknout do Českého Krumlova, zajet na Hlubokou a pak bych se jen procházela po čtvercovém náměstí a po Lanovce, Č. Budějovice jsou nádherné, hezčí je snad jen Olomouc, do Masných krámů na obídek a potom na náměstí na kafíčko, je tam dost krásných kavárniček.

• Citovat
  • Upravit
1291
18.11.16 19:36

Z cb vede podel Vltavy az na Hlubokou krasna cyklostezka (9km??). Ideal na brusle, kolo, coz ted asi nee, ale treba by to slo i pěšourem a z5 treba nejakou socialkou :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.11.16 19:38
@Lucmína píše:
Vyslap na Klet

Brrrr, v takové kose.

• Citovat
  • Upravit
791
18.11.16 19:39
@Klopotkova píše:
Jéé, tak to já bych radši do Strak, mám tam milence. Omlouvám se za OT.

Do strakonic? tam právě nic není..tak proto ty ČB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.11.16 19:40
@patricie2014 píše:
Do strakonic? tam právě nic není..tak proto ty ČB

no já tam mám milence, vždyť jsem to psala, pro mě mají proto Strakonice své kouzlo, i když Písek je o kapku hezčí :P

• Citovat
  • Upravit
1291
18.11.16 19:41
@Klopotkova píše:
Brrrr, v takové kose.

My tam jdem pristi sobotu, cela tlupa. No jo, chce to teple obleceni, to jooo. Ale ta cesnecka nahore…mnam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
18.11.16 19:43
@Klopotkova píše:
Brrrr, v takové kose.

Misto Klete Strakonice, vlezt k milenci do peri a zima nebude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.11.16 19:44
@Lucmína píše:
Misto Klete Strakonice, vlezt k milenci do peri a zima nebude :mrgreen: :mrgreen:
:P :dance: :dance: :dance:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.