Silvestrovský program v Liberci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Silvestrovsky program v Liberci?
Ahoj holky
když se tak dívám na témata diskuse, nejsem si úplně jista, zda volim správný server, nicméně vždy když jsem hledala v nejrůznějších diskusích cokoliv, tady jsem vždy vše našla.
Takže, rada bych s kamaradkou strávila Silvestr 2016 v Liberci a marně už na netu týdny hledám.. Myslím tím nějaký večer (ne noc, ubytko mame) třeba v restauraci, v ceně program a občerstvení. Nemusi to byt nic extra, ale i zajimave navrhy moc ocenime. Google mi nabízí jen predrazene luxusní hotely a já bych uvítala takový ty tipy od lidiček, co znají Lbc jak své boty. ![]()
Moc děkuji předem za cokoliv a omlouvam se za psaní diakritika/nediakritika. To tablet zlobi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč jste si vybrali zrovna Liberec? Musím upřímně říct, že je tu nuda
. Není tu pořádný klub, kam by se dalo jít pařit. Zkus se podívat, jestli nenabízí něco přímo Ještěd nebo restaurace Domov
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju za tip, hned jsem tam napsala
Liberec proto, že jsme z Prahy a chceme zmizet někam, kde je hezky a klidněji, případně si užít sněhu na Ještědu
.. aneb levnější varianta silvestru na horách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.