Silvestrovský program v Liberci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
6.11.16 18:51

Silvestrovsky program v Liberci?

Ahoj holky :) když se tak dívám na témata diskuse, nejsem si úplně jista, zda volim správný server, nicméně vždy když jsem hledala v nejrůznějších diskusích cokoliv, tady jsem vždy vše našla.
Takže, rada bych s kamaradkou strávila Silvestr 2016 v Liberci a marně už na netu týdny hledám.. Myslím tím nějaký večer (ne noc, ubytko mame) třeba v restauraci, v ceně program a občerstvení. Nemusi to byt nic extra, ale i zajimave navrhy moc ocenime. Google mi nabízí jen predrazene luxusní hotely a já bych uvítala takový ty tipy od lidiček, co znají Lbc jak své boty. :kytka:
Moc děkuji předem za cokoliv a omlouvam se za psaní diakritika/nediakritika. To tablet zlobi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
757
6.11.16 19:26

Proč jste si vybrali zrovna Liberec? Musím upřímně říct, že je tu nuda 8). Není tu pořádný klub, kam by se dalo jít pařit. Zkus se podívat, jestli nenabízí něco přímo Ještěd nebo restaurace Domov :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.11.16 18:26

Moc děkuju za tip, hned jsem tam napsala :) Liberec proto, že jsme z Prahy a chceme zmizet někam, kde je hezky a klidněji, případně si užít sněhu na Ještědu :andel:.. aneb levnější varianta silvestru na horách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.