restaurace v Táboře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,
tak myslim, ze sklenicku s obedem Ti snad ohreji vsude. Prebalovak asi nikde mit nebudou, ale kdyz jsem se ptala pani na WC v obchodnim dome Dvorak, tak byla moc ochotna, ze mi kdyztak zapujci na prebaleni stolek. Tak to je muj tip
. Ve stejnem obchodaku je v nejvyssim patre restaurace Clovickov (nebo tak nejak) s detskym koutkem, tam by to asi take slo. Ted ale nevim, jestli to neni jen kavarna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, Tábor je plný restaurací, nedávno jsem někde slyšela, že je jich tam víc než kolem Staromáku.. chodívala jsem tam často, ale jako bezdětná, tudíž jsem přebalováky nesledovala… ale věřím, že určitě bez problémů zakotvíš i s dítětem kdekoliv. a přebalit se dá dítě i v kočárku, ne? přebalovák nepotřebuješ.. aspoň já to tak řeším..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Prosím o radu. Chystáme se do Tábora a tak prosím o tip na restauraci, kde bych mohla ten náš deseti měsíční poklad přebalit a kde mi bez problémů a s ochotou ohřejí pro malou lahvičku s obědem. Díky!