Řez císařský, jak jste to zvládly,

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
29.5.13 22:40

Ahoj. Já jsem po třech cs - všechny během 4 let a vše probíhalo v pořádku. Děti zdra
vé rodila jsem obříky -poslední měl 4300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.5.13 23:17
@farska píše:
@Amisek Jaa?
Ja jedine holcicku:_))
:palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.5.13 23:36

Já rodila normálně před X lety a teď mám 10 dní po císaři. není to žádná hrůza, byla jsem v celkový anestezii, kterou sem si sama vybrala, protože sem se děsně bála :mrgreen: probuzení bylo v pohodě, nic mě nebolelo, valili do mě kapačkou analgetika. v podstatě se žádná hrozná bolest nedostavila vůbec. mě nejvíc vadilo to zvedání a lehání do postele a úplně nejvíc takový ty věci jako cévka, klystýr, injekce, apod.-na to sem židák :mrgreen:
jinak kdybych si měla vybrat příště, tak bych asi přirozeně. můj první porod trval totiž jen 4 hodiny, takže to šlo. a hlavně rekonvalescence po tom byla rozhodně rychlejší. teď po císaři 10 den se chvílema cejtím taková slabá, občas trochu pobolívá jizva a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
29.5.13 23:45
@olííva píše:
Já rodila normálně před X lety a teď mám 10 dní po císaři. není to žádná hrůza, byla jsem v celkový anestezii, kterou sem si sama vybrala, protože sem se děsně bála :mrgreen: probuzení bylo v pohodě, nic mě nebolelo, valili do mě kapačkou analgetika. v podstatě se žádná hrozná bolest nedostavila vůbec. mě nejvíc vadilo to zvedání a lehání do postele a úplně nejvíc takový ty věci jako cévka, klystýr, injekce, apod.-na to sem židák :mrgreen:
jinak kdybych si měla vybrat příště, tak bych asi přirozeně. můj první porod trval totiž jen 4 hodiny, takže to šlo. a hlavně rekonvalescence po tom byla rozhodně rychlejší. teď po císaři 10 den se chvílema cejtím taková slabá, občas trochu pobolívá jizva a tak.

Tak s touhle tvojí větou se ztotožňuji :zed: Zvedání pro měbylo snad nejhorší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100