Řez císařský, jak jste to zvládly,

59
29.5.13 19:55

řez císařský

Zdravím všechny maminky.Chci se zeptat těch co rodili císařským řezem jak vše probíhalo a jak to zvládli? Já hloupá jsem si na netu četla, že je při císařském řezu větší úmrtnost matek. Docela mě to vyděsilo i když člověk může zemřít při jakékoliv operaci. Děkuju za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6050
29.5.13 20:01

Já rodila císařem a žiju :dance: :dance: Ale taky jsem z toho měla vítr :jazyk: Neboj dobře to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.5.13 20:05

Ahojky holky chci se zeptat. Rodila jsem malého císařským řezema snažíme se o druhé, asi se nám povedlo testy zatím ukazují slabé nádechy //…A tak si říkám teď zda se může stát, že bych druhé rodila normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.5.13 20:06

Taky jsem rodila císařem a jsme v pořádku já i malej. Sice to není procházka růžovým sadem, ale to není ani normální porod.
Pokud máš tendence vyhledávat na netu takovýhle věci, tak do doby než budeš s mimčem z porodnice doma, počítač zahoď ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.5.13 20:06

Ahoj,
pro mě cisař noční můra, první porod byl vyvolávaný a skončil akutním císařem pro hypoxii plodu, blbě mě píchly anestezii a prošla jsem si peklem až takovým že už jsem druhé dítě nechtěla neb mě to provazelo hodně dlouho.No nic méně jsem otěhotněla znovu a jednou cisař po druhé cisař, strašili mě prasknutím jizvy atd atd. navic jsem měla těhu cukrovku a nesměla jsem přenášet, takže dle ´jiste docentky jina možnost než planovaný cisař nebyla.No ale ač jsem byla přijatá na sekci, tak jsem nenašla odvahu to podepsat a cisaře odmitla a odešla na reverz s tím že jsem musela podepsat papír že jsem si vědoma toho že mužem umřit. No tož nasledující den jsem porodila v jiné porodnici uplně normálně.
Ty musíš na císaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.5.13 20:08
@majkynka012 píše:
Ahojky holky chci se zeptat. Rodila jsem malého císařským řezema snažíme se o druhé, asi se nám povedlo testy zatím ukazují slabé nádechy //…A tak si říkám teď zda se může stát, že bych druhé rodila normálně…

Na to jsem se ptala taky, co by kdyby a bylo mi řečeno, že pokud by bylo všechno v pořádku a hlavně jizva, tak by to neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.5.13 20:10

Císařský řez je prostě operace - a přesně jak píšeš, každá operace je riziko, kdežto přirozený porod je… přirozenější. :mrgreen:
Nenervuj se, dopadne to dobře. A na internetu si místo statistik úmrtnosti sjížděj fotky nemluvňátek, uděláš líp. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Já rodila císařem dvakrát a taky ještě žiju :-D Před druhým porodem mi změřili jizvu ultrazvukem a řekli, že je moctenká a naplánovali zase císaře. Kdyby byla ta jizva dostatečně silná, tak bych mohla rodit normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193

Tak ja rodila akutním císařem po 13 hod. na sále, kvuli hypoxii plodu a ted čekam druhe mimčo a chtela bych hned rodit zase císařem. normalni podor je pro mne noční mura. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.5.13 20:11

@majkynka012
já první cisař a druhé normálně a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
29.5.13 20:12

@majkynka012 moje kamarádka rodila první císařem a druhý normální porod, ale je fakt že až po devíti letech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.5.13 20:12

@Amisek no dr mi říkala že pokud za 2 týdny bude pořád takhle tak že mě pošle na ten zevní hmat na otočení což taky nevím jestli mám jít nebo ne a když se neotočí tak že půjdu císařem jsem 34 týden takže si říkám že má ještě dost času a že se snad umoudří prdolka moje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
29.5.13 20:14

Můžeš umřít jak při císaři, tak při normálním porodu. Můžeš umřít, když budeš přecházet silnici. ;) Takže tím bych se být tebou vůbec netrápila.
Jsem po akutním císaři v plné narkóze, takže jsem o ničem nevěděla. Den po té jsem se skoro nemohla hnout, každý den to bylo lepší a tak čtvrtý pátý den už jsem lítala jak bělice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.5.13 20:14

@majkynka012 Asi dost záleží na tom, jak dlouho po císaři jsi. Podle mého gynekologa to chce minimálně rok, než se tělo dá bezpečně do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.5.13 20:16

Moc děkuju holky.Jsem takovej nerves tady v tomto. A máte pravdu. Už si nebudu číst vůbec nic!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí