Řez císařský, jak jste to zvládly,

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
29.5.13 20:17

@verunie Ještě má času dost. Mě se malá otočila až asi 2 týdny před termínem a takových váhavých střelců je spousta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.5.13 20:18

@verunie
to moje ditko se otáčelo až do porodu, nekecam a to i nekolikrat během dne, koukala ne nas jak na exoty, jednou byla zadečkem, pak přičně, pak hlavičkou. Ještě má čas se otočit. A konec panevní neznamená že musíš rodit cisařem. já mam pocit že ty doktoři maj raději císaře, neb když se něco posere při cisaři dá se to okecat, je to velká břišní operace, ale když se něco nahodou podělá u normalního porodu tak je doktor většinou v průseru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
29.5.13 20:19

Já měla první porod klasika, druhý kvůli KP císař a tedkom mám rodit po třetí a ještě nevím, jak půjdu. Chtěla bych moc rodit přirozeně, císař už nechci, ale pokud nebude zbytí tak bohužel.
Holky a ve kterém týdnu vám tu jizvu měřili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.5.13 20:20

@verunie
Nečti nic, tak jsem četla statistiky a vubec neřeš něco co není. Ještě maš velkou šanci na normalní porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.5.13 20:29

@verunie
moc se tim netrap. ja mela strach z jakehokoliv porodu, u cisare i u klasickeho jsme videla vyhody i nevyhody. ale sileny strach jsem mela z toho, ze se tam budu trapit s „prirozenym“ porodem a pak stejna na cisare pujdu.
no a presne tak to dopadlo :D a bylo to vcelku v pohode. plna narkoza, druhy den strasny, ale kazdy dalsi o hodne lepsi, pri odjezdu z porodnice vlastne uplna pohoda.
i cisar ma sve vyhody a planovany je bezpecnejsi nez akutni, takze se ho fakt neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.5.13 20:29

Rodila jsem planovanym SC kvuli KP malicke a naprosta pohoda. Porad jsem cekala kdy prijde ta bolest, nocni mura, stres, strach, silenost - proste vse, cim se maminky pred sc strasi a nic neprislo. Dva tydny po cisari mi bylo jako kdybych nikdy nemela rozrezane bricho. Takze dalsi jedine SC. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
29.5.13 20:33

Já rodila 2× a bohužel 2× císařem…ale vše v pohodě, poprvé jsem měla epidurál a podruhé celkovku…lepší je epidurál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.5.13 20:38

@Bersaba malému jsou už 3roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.5.13 20:38

Za tyden mne ceka ctvrty cisar. je nesrovnatelne lepsi spinalni analgezie nez celkovka.To urcite. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.5.13 20:40

@farska
Když koukám na metříky, tak mě to nedá se nezeptat, čekáš holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.5.13 20:41

@Amisek Jaa?
Ja jedine holcicku:_))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
29.5.13 20:41

Prvni porod akutni cisar, druhy porod prirozene..Mela jsem strach, abych nemusela znovu na cisare, nastesti jsem nemusela..normalni porod byl pro me 100% lepsi, po cisari jsem nebyla fit ani po nekolika mesicich..Uz je tomu 7 let a jizva s obcas pekne ozve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.5.13 21:08

Ahojky, rodila akutním císařem po 8 hodinách na oxitocinu. A nebyl to žádnej med, ale dá se to zvládnout (a to říká ten největší strašpytel v šikém okolí) :D :D Neboj se toho (i když to se snadno říká - já bych byla pos… až za ušima… ) ale jak už tu někdo zmínil do porodu zahod počítač.. budeš se akorát stresovat… (jako já :roll: :roll: :roll: ) A po porodu si uvědomíš, že to leckdy bylo zbytečné. Jinak co jsem zjistila po porodu, že na netu většinou najdeš ty nejhorší scénáře, se kterými se lidé chtěji podělit… ale nás ostatní to akorát leckdy stresuje… Jinak přeji pevné nervy :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.5.13 21:37

:D Já jsem měla celkově z porodu vítr…Pak jsem nastoupila na vyvolávačku a po dvou dnech jsem to vzdala a sama jsem si řekla o císař, nikdy jsem žádnou operaci neprodělala, do té doby ani neležela v nemocnici, takže celkově jsem to nesla špatně vůbec ten pobyt tam…Dokud jsem neměla malého u sebe…Nechala jsem se uspat celkově protože jsem to tak chtěla, ale ted mě to mrzí že jsem neviděla malýho hned, ale aspoň to viděl přítel…Jinak o císař jsem si řekla v 11,50 ve 12,15 jsem byla na sále a ve 12,33 se narodil můj syn :potlesk:…Jinak moje máma měla 3 císaře a žije 8)…Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
29.5.13 22:28

Přeju ti, aby se prcek otočil a na žádného císaře jsi nemusela. Já mám s cisářem špatné zkušenosti :zed: Ne teda přímo s operací, to bylo všechno naprosto v pohode, ale pak to nekonečný hojeni :zed: Ale to je u každého jinak a nejede to říct jak to bude a nebude. Ať už to bude nebo nebude císař, tak držím palce, aby bylo všechno v pořádku. Nejdůležitější je, aby byl prcek zdravej a v pořádku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100