Režim po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
4.9.16 21:35

Prvni ivf - nemocenska. Nohy hore a nicnedelani. Nepovedlo se.

Druhe ivf - prace. Cesta do zahranici. Stres. Chystani akce pro x lidi a povedlo se. Jsme ve 22 tydnu ;)

Co ma stane se… klidovy rezim nepomuze. Nic tezkeho netahejte a uzijte si Italii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 21:56

@ejbinka ahoj, já mam za sebou Etů a Ketů hafo. Taky jsem se o to hodně zajímala a dospěla k názoru, že ležení je k prdu a ubíjející. Na druhou stranu jsme byli v Itálii autem nedávno a to cestování je úmorné i v případě, že neřídíš. Navíc ty mokré plavky a utrogestan, to asi také není ideál.. Já bych do toho nešla, možná ten druhý týden po transferu, ale hnedka ne. navíc ve většině Carů ti doporučí první dva tři dny volnější režim. Ale každopádně záleží na tobě, pokud se takto budeš cítit psychicky dobře tak to možná bude lepší, než se doma stresovat a lovit duchy pod lampičkou. Hodně štěstí

Příspěvek upraven 04.09.16 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 22:00

@Janli tvůj příspěvek mě pobavil - v dobrém, máš pravdu. Já si vždy říkala, že bych chtěla na ty dva týdny uvést do umělého spánku a probudit se až v době testování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 22:02

@ejbinka jasně, já si neuvědomila, že to už bude říjen. Máš asi pravdu, je lepší vypadnout a nemyslet na to. Držím ti palce a dej nám pak vědět. Možná takový režim je právě to pravé. Já to vždy moc prožívala. Jestli do toho někdy půjdu, tak si naplánuji rovnou dovču někam, kde není internet, abych furt nestudovala emimino a „příznaky“ :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 22:03

@ejbinka a do jakého Caru chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
9.11.16 11:55

@ejbinka ahoj jak jsi dopadla?

Příspěvek upraven 10.11.16 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
9.11.16 12:11

@ejbinka takze jsi v Italii byla a nedopadlo? To je mi moc lito,opravdu.Ale mas mrazacka, a v nem dalsi hromadu nadeji. Moc drzim palce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí