Režim po IVF

Janli
4.9.16 20:10

Já osobně jsem byla v pokušení se po KET pověsit za nohy ke stropu a setrvat tak nejmíň 14 dní :mrgreen:.Záleží na tobě, jak se budeš cítit. Já bych to pár dní odložila.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
521
4.9.16 20:33

@ejbinka Moje zkušenost je podobná jako @Janli :mrgreen: člověk se bojí udělat krok, hlavně aby se embryo udrželo… Ale záleží fakt na tobě, za na to nebudeš tolik myslet a rozptýlíš se :) jinak přeji ať se embryo ujme jsou to nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
4.9.16 20:36

Podle mě záleží na psychice ženy, jak hodně v klidu být, za ty roky jsem tu četla různé názory s různými výsledky - absolutní klid na lůžku až do testů - povedlo se i nepovedlo, nebo okamžitý návrat do práce, výlet na běžkách a i tam se dařilo i nedařilo. Poslední výzkumy prý fandí spíš mírné aktivitě…Myslím, že si každá musí vybrat to, co jí sedí…když by se vleže zbláznila, je lepší něco dělat.

Já osobně bych se bála spíš toho vedra než cesty samotné. Také jsem se snažila vyhnout všemu, co bych si později vyčítala…a stejně se nikdy nezadařilo. Přesto, vzhledem k hormonální bombě, kterou jsem podstoupila a k množství peněz, co nás to stálo, jsem nechtěla v ničem zbytečně riskovat.

Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.9.16 20:46

A stoji to za to na jeden den do Italie? 8o Ja jsem vzdycky byla po transferu 2-3 dny doma, kde jsem spis polehavala, max kratsi prochazka do prirody a pak jsem sla normalne do prace (k pocitaci). Vyslo nam to na treti pokus. Italii autem bych si teda asi spis odpustila… Dlouha cesta, nepohodli, na miste mozna horko, to bych se bala riskovat. V pripade neuspechu bych si to vycitala :nevim: Do Italie muze clovek jet jeste stokrat jindy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
4.9.16 20:58

No po posledním transféru mě pan doktor povídal, že žádné ležení nepomůže. Doporučuje se ženám, aby se chovali za přirozených okolností. Normálně by totiž o svém těhotenství nevěděli. Začínám chápat, že má pravdu. Ležení, ani klidný režim mě nikdy nepomohl. Je to hop, nebo trop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 21:11

Já jsem jela asi týden po transferu na služebku do Švýcarska autem, neřídila jsem. A vyšlo to. Podle slov mého doktora si úspěch nelze vyležet. Mám za sebou více pokusů, ale nikdy jsem neměla neschopenku. Vždy jsem odpočívala jen ten den. Měla jsem úspěšné 2 z 5 pokusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.9.16 21:35

Prvni ivf - nemocenska. Nohy hore a nicnedelani. Nepovedlo se.

Druhe ivf - prace. Cesta do zahranici. Stres. Chystani akce pro x lidi a povedlo se. Jsme ve 22 tydnu ;)

Co ma stane se… klidovy rezim nepomuze. Nic tezkeho netahejte a uzijte si Italii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 21:56

@ejbinka ahoj, já mam za sebou Etů a Ketů hafo. Taky jsem se o to hodně zajímala a dospěla k názoru, že ležení je k prdu a ubíjející. Na druhou stranu jsme byli v Itálii autem nedávno a to cestování je úmorné i v případě, že neřídíš. Navíc ty mokré plavky a utrogestan, to asi také není ideál.. Já bych do toho nešla, možná ten druhý týden po transferu, ale hnedka ne. navíc ve většině Carů ti doporučí první dva tři dny volnější režim. Ale každopádně záleží na tobě, pokud se takto budeš cítit psychicky dobře tak to možná bude lepší, než se doma stresovat a lovit duchy pod lampičkou. Hodně štěstí

Příspěvek upraven 04.09.16 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 22:00

@Janli tvůj příspěvek mě pobavil - v dobrém, máš pravdu. Já si vždy říkala, že bych chtěla na ty dva týdny uvést do umělého spánku a probudit se až v době testování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 22:02

@ejbinka jasně, já si neuvědomila, že to už bude říjen. Máš asi pravdu, je lepší vypadnout a nemyslet na to. Držím ti palce a dej nám pak vědět. Možná takový režim je právě to pravé. Já to vždy moc prožívala. Jestli do toho někdy půjdu, tak si naplánuji rovnou dovču někam, kde není internet, abych furt nestudovala emimino a „příznaky“ :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.16 22:03

@ejbinka a do jakého Caru chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
9.11.16 11:55

@ejbinka ahoj jak jsi dopadla?

Příspěvek upraven 10.11.16 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
9.11.16 12:11

@ejbinka takze jsi v Italii byla a nedopadlo? To je mi moc lito,opravdu.Ale mas mrazacka, a v nem dalsi hromadu nadeji. Moc drzim palce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí