Rezistence v prsu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.5.15 11:23

Rezistence v prsu

Ahoj,

chci se zeptat, zda-li také někdo něco takového měl. Ted v sobotu jsem si u pravého prsa, v horní části, už spíše u prsního svalu, všimla zatvrdlého místa, nebolestivého, žádná bulka, jen takové neohraničené, cca 3cm „něco“. Prsa si prohmatávám pravidelně, nejsem si úplně vědoma, zda-li jsem to tam měla už déle…nicméně jsem dnes byla na gyndě, DR mi řekla, že si nemyslí, že by to bylo něco rakovinotvornného, že spíše zduřelá žláza. Jsem objednána na sono prsů ted na středu (díky bohu že aspon tak rychle, jinak bych to psychicky asi nedala). Ptala jsem se doktorky, jestli si nemyslí, že je to něco „špatného“ a mě jen neuklidnuje, řekla, že určitě ne, že kdyby si to myslela, šla bych na vyšetření okamžitě (je mi 30 let).
Holky, měl jste takovou zduřeninu někdo také??? Jsem z toho samozřejmě špatná, představuji si to nejhorší. Místo nebolí, myslela, jsem, že je to prsní sval, na druhé straně to mám taky trochu, ale tady větší. Od roku 2010 do lonského listopadu jsme kojila (dvě děti po sobě), kojila jsme hodně, prsa u kojení jsme měla tvrdá furt, mlíko jsem měla vždy hrozně moc (jednou i zánět prsu). V listopadu jsme musela skončit (léky na páteř), mlíko mám furt. Letos v lednu jsem byla těhu a začátkem února šla na miniinterupeci (zač.5tt)…můžou toto vše být hormonální změny mající vliv na toto? Od roku 2012 beru na hypofunkci šž Letrox 50…
prosím o zkušenosti, moc děkuji…ach jo :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.5.15 11:24

Ještě chci doplnit, od letošního března, po miniinterupci mi byla po 5ti letech nasazena HA Lindynette..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.15 11:35

A ještě poslední doplnění - ta rezistence je cítit jen když stojím a ruku mám nahoře. Jak ji dám dolů nebo ležím, tak to cítit není a je to měkké…

• Citovat
  • Upravit
8
13.1.19 16:22
@Anonymní píše:
A ještě poslední doplnění - ta rezistence je cítit jen když stojím a ruku mám nahoře. Jak ji dám dolů nebo ležím, tak to cítit není a je to měkké…

Ahoj, chtela bych se zeptat jak ti to tenkrat dopadlo prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.7.23 08:28
@Anonymní píše:
A ještě poslední doplnění - ta rezistence je cítit jen když stojím a ruku mám nahoře. Jak ji dám dolů nebo ležím, tak to cítit není a je to měkké…

Ahoj, mám to uplne stejně, dneska jsem byla na GYN a taky mě doktorka poslala na sono. Jsem z toho dost vystresovana. Jak ti to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí