Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,
už dlhší čas rozmýšlam nad rhinoplastikou. Už niekolko rokov žijem v Brne, takže ideálne by som ju chcela absolvovať tu, ale v prípade velkého rozdielu v kvalite sa nebránim ani Prahe. Momentálne sa rozhodujem medzi 3-mi brnenskými klinikami: Medicom Clinic, konkrétne MuDr. Pachmann je pre mňa zatial favorit, klinika vyzerá byť velmi moderná, pán doktor je zároveň primár a recenzie sú samé dobré, cenovo počítam tak 65 - 73tis. CZK. Zároveň ale váham nad MuDr. Válkom, ktorý má podla môjho prieskumu najviac skúseností, vyzerá byť skutočný odborník, ale v poslednom čase pribúda i viacero negatívnych recenzií, jednak na kvalitu práce i na prístup pána doktora. Cenovo jeho práca vychádza min. na 75 tis. CZK, a vzhladom na posledné negatívne recenzie si úplne nie som istá, či cena stále zodpovedá kvalite.
Poslednou klinikou v mojej top 3-ke je Perfect Clinic, MuDr. Kufa, kde som našla tiež viacero pozitívnych recenzií, a zároveň vychádza najlepšie i cenovo 54 - 65 tis. CZK. Nechcem sa samozrejme rozhodovať len podľa ceny, ale úplne neviem aké sú medzi jednotlivými klinikami rozdiely. Bola by som tak veľmi vďačná, keby ste mi mohli zazdieľať akékoľvek Vaše skúsenosti s klinikami, s pánmi doktormi a ako veľmi ste boli spokojné.
Ešte ohladne môjho nosa, budem potrebovať jednak odstrániť hrbol, a zároveň by som chcela trochu nadvihnúť špičku, nech sa mi po znesení hrbola nos mierne opticky zmenší.
Moc ďakujem za akékolvek rady a skúsenosti! ![]()
V Brně jedině Válka. Pracuji na plastice a znám ho velmi dobře. Je špička v oboru. Pak ještě prof. Dušková v GHC… k nikomu jinému.