Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj mám rok a půl zavedené telisko. Před týdnem jsem myslela že mám mykozu, tak jsem se lecila gyno pevarylem. Po léčbě mě začal dost bolet podbřišek, myslela jsem že dostanu menstruaci kterou už po dobu tělíska nemám. Bolí mě navíc dost bradavky. Začala jsem chodil častěji čůrat. Víc jsem pila, bolest po močení ustala, ale před močením a na pohmat mě podbřišek bolí furt. Mam to zmínit na gynde? Nebo běžet k praktikovi?
Ne, nikomu nic neříkej ![]()
Ne zmínit na gyndě až někdy. Dneska tam zavolej a objednej se hned, když máš problémy, to dá přece rozum.
Dojdi na gyndu, kouknou na tebe ultrazvukem a budeš vědět minimálně to, jestli se nehlo telisko. Pripadne stery a nasadí léčbu na zánět
@arinecka píše:
Ne, nikomu nic neříkej
Slo mi o to jestli močák řeší gynekolog nebo obvodni
Udělala sis těhotenský test? To jen k bolení prsou a že nemáš menstruaci.
Pokud bys šla na gynekologii, tak by to zřejmě byla první otázka.
Jinak já bych šla na gyndu. Pokud to bude od močáku, dr. ti může i tak něco předepsat, případně tě odešle k obvodnímu. Řekla bych, že na gynekologii celkem často řeší obojí - jsou to „spojené nádoby“ ![]()
@shadowbabe píše:
Furt lepší jak mudra
Mudra je nesmyslný paskvil, ale gyndař se podle mě říká běžně.
@Burj Chalifa píše:
Gyndař je jako kdo?
neznám nikoho, kdo by říkal, že půjde na gynekologii, všechny chodí na gyndu ![]()
Kdo slušně poradil díky, močák to nebyl. Praskla mi cysta, a mám sraženinu ve vaječníku.
@lucad77 píše:
Mudra je nesmyslný paskvil, ale gyndař se podle mě říká běžně.
Jojo, taky to tak říkám a v mém okolí ženské běžně taky ![]()
Ahoj mám rok a půl zavedené telisko. Před týdnem jsem myslela že mám mykozu, tak jsem se lecila gyno pevarylem. Po léčbě mě začal dost bolet podbřišek, myslela jsem že dostanu menstruaci kterou už po dobu tělíska nemám. Bolí mě navíc dost bradavky. Začala jsem chodil častěji čůrat. Víc jsem pila, bolest po močení ustala, ale před močením a na pohmat mě podbřišek bolí furt. Mam to zmínit na gynde? Nebo běžet k praktikovi?