Řidičák ve starším věku

Anonymní
18.11.17 22:57

Řidičák, mám to vzdát?

Ahoj holky, píšu anonymně nechci aby mně tu někdo poznal…Otázka zní jasně, hodně mně to trápí. Jsem už starší a pořád si říkám, že by bylo dobré mít řidičák. Nijak nutně ho nepotřebuju, práci mám kus od baráku, ale každou chvíli jsem to řešila a vyšlo mi, že to prostě chci umět…Jenže problém je v tom, že už měsíc a půl chodím do autoškoly a ještě jsem se nepřihlásila na jízdy. Prostě se k tomu nějak nemam, no. Teď jsme byli s manželem na parkovišti a katastrofa. Já se bála napoprvé otočit klíčkem, pak jsem zapomněla řídit…jsem ze sebe zklamaná a nejradši bych se na to vyprdla.Ale zase na druhou stranu- když vidím kdo všechno řídí tak si říkám, že přeci nemůžu být takový debil…takže chodím pořád do učebny a dělám testy a to je všechno…spíš jsem se potřebovala vypovídat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
18.11.17 23:03

A kolik ti je let? Hele za mě, jestli už jsi starší dáma, tak bych se na to vyprdla. Vím, jaký problém s tím měla moje babí a nakonec to taky vzdala. Starší lidé se boji těch jízd. Ono je to fakt jiné, když se naučíš řídit v mládí… :hug: alespoň tak to vnímám já. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.11.17 23:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně nechci aby mně tu někdo poznal…Otázka zní jasně, hodně mně to trápí. Jsem už starší a pořád si říkám, že by bylo dobré mít řidičák. Nijak nutně ho nepotřebuju, práci mám kus od baráku, ale každou chvíli jsem to řešila a vyšlo mi, že to prostě chci umět…Jenže problém je v tom, že už měsíc a půl chodím do autoškoly a ještě jsem se nepřihlásila na jízdy. Prostě se k tomu nějak nemam, no. Teď jsme byli s manželem na parkovišti a katastrofa. Já se bála napoprvé otočit klíčkem, pak jsem zapomněla řídit…jsem ze sebe zklamaná a nejradši bych se na to vyprdla.Ale zase na druhou stranu- když vidím kdo všechno řídí tak si říkám, že přeci nemůžu být takový debil…takže chodím pořád do učebny a dělám testy a to je všechno…spíš jsem se potřebovala vypovídat.

Seber se a jdi do toho! Prostě tam nakráčej a řekni, že chceš napsat na jízdu. Na té první se stejně nepředpokládá, že by si něco uměla, tak nevím, proč se stresuješ s manželem na parkovišti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.11.17 23:07

Ale abych tě alespoň trošku potěšila, věř že většina lidi vnímá první jízdy jako katastrofu. A ještě dalších mnoho jízd. Já řídila prvně v autoškole, děs, hrůza, neměla jsem pocit že umím řídit ani po tom, co už jsem měla papíry. Ten stres a to, že se bojíš řídit trvá odbourat ještě mnohem déle, než jenom tím, že uděláš autoškolu. :mavam: takže jestli se na to cítíš, zkus to, ale musíš překonat ten strach. Měli jsme to na začátku všichni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
18.11.17 23:09

Za me urcite vydrz a jdi si za tim co uz dlouho chces! Neboj, to je jasny ze prvni jizda na parkovisti neni nic moc…taky kdyz jsi sedla na kolo jsi to urcite hned neumela ne? Neboj, oni te vsechno nauci od toho je to prece autoSKOLA, no ne? Proc by jsi to mela vzdat :) nevzdavej to :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
18.11.17 23:09

Prosím tě, já jsem si na jízdy taky hned netroufla, až po 2 měsících přednášek. Řidičák jsem udělala měsíc po 33 narozeninách. A trvalo mi to skoro rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.17 23:11

@mamina89 Je mi 45 to víš že si nadávám, že jsem k-áva, už jsem ho mohla mít dávno, jenže tenkrát jsme prostě na to neměli s partičkou čas :cert: to bylo pořád něco, pařbičky, atd…teď si nadávám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.17 23:18

Moje maminka si ho udělala taky ve 45 letech a dala to s přehledem a to byla při jízdách vždycky strašně vyklepaná. Ale stačilo, že byli instruktoři milí a trpěliví a dala to vše a na poprvé. A už jezdí třetím rokem. Vš jde, když se chce. ;)
TAk hlavu vzhůru a nevzdávej to! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18.11.17 23:24
@Anonymní píše:
@mamina89 Je mi 45 to víš že si nadávám, že jsem k-áva, už jsem ho mohla mít dávno, jenže tenkrát jsme prostě na to neměli s partičkou čas :cert: to bylo pořád něco, pařbičky, atd…teď si nadávám.

V 45 si ještě mladá baba…já si sic udělala řidičák v 18, ale začala jsem řídit po 15 letech…haluz největší..ale taky jsem to zvládla…dáš to, hlavně základní a jediný je pravidlo hned po autoškole mít auto a jezdit!!! a né že tě donutí až manžel se zlomenou hnátou, jako mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.17 23:25

Jo, jsou tam všichni hrozně hodní, to jo…já ho chci hodně, ale bojim se že to nezvládnu, takových věcí kontrolovat, ach jo. I auto mám. Moc vám děkuju za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
18.11.17 23:31
@Anonymní píše:
Jo, jsou tam všichni hrozně hodní, to jo…já ho chci hodně, ale bojim se že to nezvládnu, takových věcí kontrolovat, ach jo. I auto mám. Moc vám děkuju za podporu :hug:

Hele víš co nakoplo mě, moje totálně nablblá švagrová…jsem si říkala, když vona řídí, tak já přece taky ne…sakriš… :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.11.17 v 23:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.11.17 23:38
@Anonymní píše:

Věř, že od tý doby, co udělala řidičák moje sousedka, to udělá opravdu, ale opravdu každý. Jdi toho, když pro nic, tak proto, aby si na sebe mohla být hrdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
18.11.17 23:41

Jestli se bojíš, je to na nic.Moje segra najezdila v autoškole minimálně 50 hodin(švagr byl instruktor v autoškole).Za volantem pak seděla jednou a od té doby ne. Každopádně mi tady dají téměř všechny za pravdu když napíšu, že těch úkonů je nějak moc a nedáme to. Dáme, je to o zvyku a taky je důležité jezdit, jezdit a zase jezdit. Neřídila jsem dva roky a zkouším to znovu. Věř, že nejsem v klidu, ale vím, že se srovnám. Držím palce.Jo a 60 už mi bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.17 23:43

Nebo jestli máte prašule, tak automat…znám takhle 2 panímámy, co vzhledem k životní situaci musely začít řídit, ale daly to jen díky automatu…ale pro mě to je zrada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
18.11.17 23:49
@Mirka Dušínová píše:
Nebo jestli máte prašule, tak automat…znám takhle 2 panímámy, co vzhledem k životní situaci musely začít řídit, ale daly to jen díky automatu…ale pro mě to je zrada :D

Co je automat? Samořídící auto jako v Navštěvníkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze