Výuka angličtiny - apka do mobilu

7860
18.11.17 08:36

výuka angličtiny - apka do mobilu

Mohly byste mi prosím doporučit nějakou apku (pro iPhone) na výuku angličtiny?

Někde jsem zahlédla Duolingo, tak jsem si to stáhla, ale nevím, jestli s tím pracuji dobře, ale přijde mi to jednat celkem chaotické a bez koncepce, ale hlavně dost začátečnické :? Potřebovala bych něco pro úroveň B1-B2.

Děkuji za tipy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2332
18.11.17 08:50

V Duolingu ked spravis na zaciatku test tak ta to zaradi podla vedomosti. Ja sa cez to ucim nemcinu a celkom dobre. Mozem ti povedat ze tie vyssie lekcie su dost narocne. Ja som momentalne na 13 a 65% a veru az taka brnkacka to pre mna nie je. Navyse ak vies dobre iny jazyk tak si to mozes skombinovat s tym. Takze si zdokonalujem zaroven anglinu. Za mna Duolingo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
18.11.17 08:53
@rodinka4 píše:
V Duolingu ked spravis na zaciatku test tak ta to zaradi podla vedomosti. Ja sa cez to ucim nemcinu a celkom dobre. Mozem ti povedat ze tie vyssie lekcie su dost narocne. Ja som momentalne na 13 a 65% a veru az taka brnkacka to pre mna nie je. Navyse ak vies dobre iny jazyk tak si to mozes skombinovat s tym. Takze si zdokonalujem zaroven anglinu. Za mna Duolingo dobre.

aha, tak to asi nějak špatně používám, mám jen tu zadarmovou verzi :think:
vůbec nechápu, jak si vybírat témata a hlavně - u všech témat mám rovnou všechny lekce zaškrtnuté jako splněné a mohu vybrat jen „opakování“ a navíc jsou to opravdu lekce tak A1-A2 a když něco projedu, tak není poznat, že to udělané…prostě totál chaos a rozhodně mě to tím pádem nemotivuje k placené verzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
18.11.17 09:11

@vulpes ja mam tiez zadarmo verziu. Tie temy mi ponuka postupne. Cize nieco je zavrete, nieco otvorene a tie com presla mi obcas znovu otvori na zopakovanie. Kolko tam mas % a kolkatu lekciu? Robila si test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
18.11.17 09:16

@rodinka4 nemáš tušení, kde bych v té aplikaci na mobilu našla něco jako jakou mám tedy nastavenou úroveň? Vůbec tam nevidím přístup do něčeho jako prfil, nebo tak..

(ale jedno musím tomu Duolingu nechat - otravovat mě to k učení umí dokonale!! :lol: to je hrozný prudič, ta apka…mám zaspamovaný mail i telefon :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
18.11.17 09:30

@rodinka4 vidím tu 73%, ale vůbec se nemohu dopátrat, jaká to má být lekce…?
Na začátku mám větší množství splněných témat, označených jako „úspěšně splněná stanoviště“ - která jsem ale vůbce nedělala, neotvírala… Pak mám nějaká asi 3 témata, kde mi chybí v náhledu jedna „čárka“ ke splnění, ale když to rozkliknu, tak tam vidím třeba 10 lekcí a všechny odfajfkované a jen tlačítko „zopakovat“. Vyzkoušela jsem, že když si nějakou tu lekci vyberu a zopakuji, tak se mi ta čárka doplní do plného počtu.
Pak následují přesně 2 témata, která vypadají tak, jak bych asi očekávala - že po rozkliknutí je tam odemčená 1. lekce, aktivní tlačítko „start“ a ostatní lekce uzamčené - asi to bude mít nějaký logický vývoj ;-)
No a pak následují už uzamčená témata.

Něco jako rozřazovací test jsem dělala, ale dost ve spěchu s dítětem na ruce, tak si to moc nepamatuji…jen že jsem to čekala těžší, ale nabízelo mi to pořád slova na úrovni: a dog / you like /…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.11.17 18:59

Doporučuji vyzkoušet aplikaci LingoNative.
V této apce najdete tisíce frází ze všech možných oblastí lidského života tak, jak jsou používány rodilými mluvčími. Apka je určená primárně pro jedince, kteří již mají minimálně základní znalost angličtiny a chtěli by se správně domluvit v reálných situacích.
Velkým benefitem je, že každá fráze obsahuje audionahrávku, takže uživatel si poslechne, jak to správně vyslovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
19.11.17 09:45
@alfapapa píše:
Doporučuji vyzkoušet aplikaci LingoNative.
V této apce najdete tisíce frází ze všech možných oblastí lidského života tak, jak jsou používány rodilými mluvčími. Apka je určená primárně pro jedince, kteří již mají minimálně základní znalost angličtiny a chtěli by se správně domluvit v reálných situacích.
Velkým benefitem je, že každá fráze obsahuje audionahrávku, takže uživatel si poslechne, jak to správně vyslovovat.

fráze jsou fajn, ale potřebuji komplexní výuku, nikoli jen slovník frází nebo slovíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze