Řidička tramvaje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.10.24 11:58

Řidička tramvaje

Ahoj, je tu nějaká holka/žena, ktera řídí v Praze tramvaj? Jak jste spokojený? Je to stresující řídit tramvaj v hektické Praze? Čeká mě pohovor a nejvíce se bojím řízení i přesto, ze jinak jsem aktivní řidič.

Jak to zvládate? Je to náročná práce? Finančně jste spokojený?
Moc dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16917
9.10.24 15:54
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

tam jsou nutné testy z elektroniky, ne? :think: Slaboprou/silnoproud? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 16:51

@chs.jasmin Neee,pouze psychotesty a desetitýdenní kurz…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.24 16:52

@chs.jasmin Možná to platí pro metro, protože tam je to přísné a dostanou se tam jen muži.

• Citovat
  • Upravit
659
9.10.24 19:45
@Anonymní píše: Více

Proc by se tam meli dostat jen muzi? Pokud zena splni podminky a projde vyberovym rizenim, samozrejme, ze muze ridit metro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22798
9.10.24 19:56

Kamarád je tramvaják, směny úplně různé, žádná pravidelnost. Když je nehoda, je spoluúčast..tak jen z toho důvodu bych do toho nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.10.24 21:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.10.24 23:13

Mam znamou, ktera se tak zivi a je nadsena - nenosi si praci domu a po dovolene na ni neceka zavaleny stul. Vlastne utekla z managerske pozice k dopravnimu podniku a uz je tam spoustu let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.11.24 19:23

Tak zrovna řízení bych se nebála. Tramvaj určitě lepší než ve městech řídit autobus. Ale co by mě brzdilo, je chování opilých lidí, nebo noční a brzké ranní jízdy, nebo že jsou nějací otravové. Taky vidívám na smyčkách sedět řidiče na schůdkách tramvají, čtou si - otřesné nepohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat