Řidička tramvaje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
tam jsou nutné testy z elektroniky, ne?
Slaboprou/silnoproud? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin Možná to platí pro metro, protože tam je to přísné a dostanou se tam jen muži.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Proc by se tam meli dostat jen muzi? Pokud zena splni podminky a projde vyberovym rizenim, samozrejme, ze muze ridit metro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarád je tramvaják, směny úplně různé, žádná pravidelnost. Když je nehoda, je spoluúčast..tak jen z toho důvodu bych do toho nešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam znamou, ktera se tak zivi a je nadsena - nenosi si praci domu a po dovolene na ni neceka zavaleny stul. Vlastne utekla z managerske pozice k dopravnimu podniku a uz je tam spoustu let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna řízení bych se nebála. Tramvaj určitě lepší než ve městech řídit autobus. Ale co by mě brzdilo, je chování opilých lidí, nebo noční a brzké ranní jízdy, nebo že jsou nějací otravové. Taky vidívám na smyčkách sedět řidiče na schůdkách tramvají, čtou si - otřesné nepohodlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je tu nějaká holka/žena, ktera řídí v Praze tramvaj? Jak jste spokojený? Je to stresující řídit tramvaj v hektické Praze? Čeká mě pohovor a nejvíce se bojím řízení i přesto, ze jinak jsem aktivní řidič.
Jak to zvládate? Je to náročná práce? Finančně jste spokojený?
Moc dekuju