Řídká stolice 2,5 leté dítě

Anonymní
22.10.24 21:52

Řídká stolice 2,5 leté dítě

Mám dotaz. Mám dceru, 2,5. A za celý její život neměla téměř pevnou stolici. Do doby než ji vylezli zuby jsem to přisuzovala tomu, měla vždy průjmy a takové. Ale od té doby, to sice někdy je trochu tužší, ale ve většině spíš řídké, není to vyloženě průjem, z toho bývalá opruzená, když ho měla, ale není to prostě tuhá stolice, jako bych očekávala. Už bych to asi měla řešit u doktory a v nejbližší době tam i půjdeme. Ale okolí mě pořád chlacholilo, že to má z toho, ze víc pije než ji, ji skoro prd, ne že by byla vybíravá, ale 2× kousne do chleba, 3× si zobne oběda, ale vody vypije jako dospelej člověk + 2× denně ještě dostává mléko. Může to být tím, že opravdu její jídelníček je spíš o tekutinách než jídle?
Jako už má zjištěnou alergii na citrusy a po salátové okurce miva průjmy. Ale mě jde spíš o tu netuhou stolici.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.1.25 20:09

Dobrý den, zrovna řeším stejný problém u syna. V březnu mu budou tři a má taky stále řídkou stolici. Přesně jako u Vás. Už jste nějak vyřešili problém nebo víte proč to tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí