Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny, potřebuji poradit.
Malej má druhý den řídkou stolici, barva je stejná, prostě žlutá. 1× denně normálně. Je plně kojeny. Jsou mu tři měsíce. Je lehce cítit kysele, ale nijak zvlášť.
Každopádně ta konzistence je jiná. je prostě řídká, vesměs taková vodová hodně.
Jinak je u něj vše stejně.. teploty nemá vůbec. jedine co mi napadá, co může souvislost, tak předtím ji měl každý den 1× a před pár dny se stalo že ji měl jen ob den. Takto to bylo 4 dny za sebou. Nyní už zase každý den, ale ta konzistence.
V mé stravě také žádná změna. Už se někomu stalo?
Děkuji ![]()
@Dailyna píše:Řekla bych že normální hovňajs 3měsíčního, pokud je v pohodě nepláče nemá horečku tak bych byla v klidu.
Zdravím všechny, potřebuji poradit.
Malej má druhý den řídkou stolici, barva je stejná, prostě žlutá. 1× denně normálně. Je plně kojeny. Jsou mu tři měsíce. Je lehce cítit kysele, ale nijak zvlášť.Každopádně ta konzistence je jiná. je prostě řídká, vesměs taková vodová hodně.
Děkuji
Jinak je u něj vše stejně.. teploty nemá vůbec. jedine co mi napadá, co může souvislost, tak předtím ji měl každý den 1× a před pár dny se stalo že ji měl jen ob den. Takto to bylo 4 dny za sebou. Nyní už zase každý den, ale ta konzistence.
V mé stravě také žádná změna. Už se někomu stalo?
Máme to úplně jak přes kopírák. Synovi budou za chvíli tři měsíce. Nepozoruji, že by kvůli tomu víc plakal nebo méně spal. Je spokojený. Čili to neřeším ![]()
Super, díky moc. také mi to tak přišlo, že by to mělo být v pohodě. ![]()