Kadeřnictví i s kočárem

EPW
26
29.9.22 11:09

Kadeřnictví i s kočárem

Byly jste někdy u kadeřnice s kočárkem? Pokud ano, kde? (Praha, centrum) Děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
29.9.22 11:18

Ano, nemam hlídání, tak běžně chodival se mnou…mam kadernici, které to nevadí, pedikerka s tim taky počítá a u doktoru s tim taky nikdo nikdy problem nemel…

• Citovat
  • Upravit
37132
29.9.22 11:29

Ja si to neumím představit, možná tak na rychlé zastřižení ofiny, kde budu za pár minut venku. Asi bych si to vůbec neužila, pro mě je stres táhnout dítě i na prevenci u zubaře, která trvá pár minut :D ale na to je fajn třeba učňovské kadeřnictví, jedna holcina udělá vlasy a další, které zrovna nic na práci nemají chvíli zabaví dítě :D to vždycky bylo takové příjemné zpestření praxe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
29.9.22 11:34

Ano pravidelne. Poprve nekdy po sestinedeli a od te doby pravidelne a 6 tydnu. Klasika barveni a strihani,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.9.22 11:37

Hele holky a jak to delate, ze vam tam ditko ty cca 3 hodky vydrzi? :think: si to nejak neumim predstavit a to mam fakt hodne mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
29.9.22 11:42

Kadernictvi kam chodim je male, takze jsem tam ja a kadernice. Cast spi, cast si hraje, sedi u me, ji, cokoli… a mam hodne dite. Na nehty se mnou nechodi, tam mi vadi oder a nechci at v tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68984
29.9.22 11:44

Já si vždycky zkusila domluvit někoho, kdo by mi venku s tím kočárem drncal. Ale už jsem u kadeřnice i kojila při foukání vlasů, neb dítě z toho rámusu chytalo hysterák… souhlas s tím, že to byl fakt stres. Ale cinkla bych, zda jim to nevadí, ale pro sebe nachystala alternativy, když se tam dítku nebude líbit (vedro, zápachy, rámus…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.9.22 11:44
@Ernais píše:
Hele holky a jak to delate, ze vam tam ditko ty cca 3 hodky vydrzi? :think: si to nejak neumim predstavit a to mam fakt hodne mimino.

Nechodím ke kadeřnici na 3 hodiny a těch 45 minut vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.9.22 12:23
@debra.morgan píše:
Nechodím ke kadeřnici na 3 hodiny a těch 45 minut vydrží.

Aha, tak ja mam kadernici prave na ty 2-3 hodky (dobarveni odrostu, preliv, maska, strihani, foukani) a to se prave ani s hodnym miminem neda, tak me prekvapilo, ze nekdo chodi ke kadernici s kocarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
29.9.22 12:35

Jsem kadeřnice, hele na rovinu. Jestli to není ultra, hodné dítě, nechoď. Sezen si hlídání. Protože není nic horšího než pátlat barvu na matku co věčně utesuje rvouci dítě. Natož ji stříhat. Jasně taky říkám zákazníci, že mi to nevadí. Co mám říct? Ano vadí? To už by asi nepřišla..takže za mě, s dětmi k holici fakt ne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
29.9.22 12:46

:lol: mně občas některé mamky dojdou s dítkem i na výslech :mrgreen:
tak co už, no.. vždycky se to nějak udělá.. pro školkové už je to lepší, máme tam spoooustu papírů a barevných fixů :mrgreen: tak si malují
horší jsou batolata…
kojenci OK, ti většinou spí :mrgreen:
Jinak ale prioritně si jdu na tyhle Krása-věci spíš zarelaxovat, takže bych šupla dvě kila sousedce nebo kámošce, aby ty dvě hodinky pohlídala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
29.9.22 12:49

Ja si to neumím vůbec představit. Ale zásadně nespí v kočáře déle než 10 minut a vzbudí ho naprosto každý zvuk. Navíc není kočářové dítě a je hoooodně aktivní takže v bdělém stavu by to tam rozložilo.
A to nejsem u kadeřnice déle než 30 minut :) Ale s našim dítětem ( aktuálně věk 18 měs.) bych tam už od mimina nikdy nevlezla :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
29.9.22 12:52

@Ernais nevydrží ani 30 minut ;)

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
29.9.22 12:57

@Lucy75 dokážu si spíš představit ten výslech, než kadeřnici. Mluvit zvládnu u kojení, malování, šťávění, houpání, ukazování, atd. Ale jak bych to dělala při mytí hlavy a stříhání, kde se nesmím hýbat netuším.
Ale nikdy jsem na výslechu nebyla, tak možná něm skreslené představy o možnostech pohybu.

• Citovat
  • Upravit
10185
29.9.22 13:12

Asi se tu do mě pustíte, ale moc bych se primlouvala, zajistit si hlídání, pokud to jen trochu jde. Ony jsou to pak muka pro všechny. Pro to dítě, jeho matku, kadeřnici i pro ostatní zákaznice. Jasně, že se člověk snaží mít pochopení a odpustí si poznámky, ale příjemný to není. Ženy si tam jdou vždycky i trochu zarelaxovat, užít si, že se o ně chvíli někdo stará, a poslouchat u toho pláč dítěte nebo věcné napominani a usmernovani batolete, je opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí