Rifle pro silnější kluky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
14.2.14 23:10

Rifle pro silnější kluky?

Ahojky Mamči, poradíte některá, kde seženu rifle na kluka, který má výšku 142 cm, ale v pase o dost větší velikost? Koupila jsem několikery rifle na mimibazaru a to velikost 152 a musela jsem samozřejmě zkracovat, ale jsou mu ťip ťop.. POtřebovala bych rifle nebo jiné kalhoty pro osmiletého kluka, aby měly nejlépe regulaci nebo gumu v pase a pas min.76 max.cca 82-84? (Ještě je nenosí na bocích… :) ) Díky.. Iv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2526
15.2.14 01:32

C@A se dají koupit, někdy i NEXT, ale to je spíš náhoda. V KIK se dá taky koupit a Terranova, jestli mají u Vás i dětské odd. Později, až bude starší, se dají sehnat v YORKu. No pak ještě sekáče a zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.2.14 09:52

Já sháněla rifle pro dceru (6let, postava normální) u ťamanů a vadilo mi, že většina riflí byla v pase do gumy. Možná zkus tam.
Ale byla to normální guma, ne ta regulační. Tu mívaly kalhoty v Tescu, ale nevím, zda i pro tak starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.2.14 09:55

Manžel 160Kg si kupuje ryfle u Vietnamců nohavice mu jednoduše zkrátím. Kupuje ty ze slabší a hodně pružného matroše, takže se i příjemně nosej a nikde neškrtí. Menší tam určitě seženeš taky a nebude to žádná cenová darda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.2.14 10:26

Děkuju za tipy, ale právě u vietnamců mu z toho zase leze zadek anebo škrtěj. V Tescu jsme kupovávaly, když měl „normálnější postavu“, ale pro ty větší jsem u riflí regulaci neviděla.. KOukám na mimáči, ale pak koupim a je to akorát.. navíc za chvíli prodrbe kolena… je to práce s těma dětma… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.2.14 11:41
@ivculi píše:
Ahojky Mamči, poradíte některá, kde seženu rifle na kluka, který má výšku 142 cm, ale v pase o dost větší velikost? Koupila jsem několikery rifle na mimibazaru a to velikost 152 a musela jsem samozřejmě zkracovat, ale jsou mu ťip ťop.. POtřebovala bych rifle nebo jiné kalhoty pro osmiletého kluka, aby měly nejlépe regulaci nebo gumu v pase a pas min.76 max.cca 82-84? (Ještě je nenosí na bocích… :) ) Díky.. Iv
řeším téměř ten sam problém - tedy kluk je štíhlík, ale nesnáší ty moderní slim jeansy :poblion: Kupuju v Kiku - mají tam jeden druh, co je hodně široký - nejen v pase, ale i nohavice :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková