Pár otázek - oblečení, laky

10726
21.1.14 14:04

pár otázek-oblečení,laky

Kde ukládáte laky na nehty? v lednici? jinde? kolik jich v průměru máte a kolik z toho je ošetřovacích, vytvrzovací apod. nenápadných? oblíbená značka

tipy na oblečení:

ženské, obchod, příp. značka, od velikosti 44

erotické prádlo, obchod, příp. značka, od podobné velikosti a od podprdy E, F

dětské oblečení-obchod, příp. značka, uveďte prosím věk a velikost dítěte, přip. i pohlaví

vše ke tričkům, tunikám a košilím aj. vrškům, které maskují menší břicho po porodu, kde sehnat a tak

Příspěvek upraven 21.01.14 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
21.1.14 14:07

@tasa
8o
Laky na nehty mám dva - červený a průhledný :nevim:
Jako netěhotná mám velikost 34-36, takže v bodu dva neporadím
Erotické prádlo? :lol:, podprdy,,efka" Intimmo :palec:
Dětské oblečení - nějak nechápu dotaz :nevim:
Stejně tak dotaz na trička a tuniky, nechápu na co se ptáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.1.14 14:08

To na to píšeš studii nebo co :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.1.14 14:09
@tasa píše:
Kde ukládáte laky na nehty? v lednici? jinde? kolik jich v průměru máte a kolik z toho je ošetřovacích, vytvrzovací apod. nenápadných? oblíbená značka
tipy na oblečení: ženské, obchod, příp. značka, od velikosti 44
erotické prádlo, obchod, příp. značka, od podobné velikosti a od podprdy E, F
dětské oblečení- obchod, příp. značka,uveďte prosím věk a velikost dítěte, přip. i pohlaví
vše ke tričkům, tunikám a košilím aj. vrškům, které maskují menší břicho po porodu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.1.14 14:10
@Allons-y píše:
To na to píšeš studii nebo co :lol: :lol:

ne, jen si myslím, že dlouhé diskuze spousta lidí odradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.1.14 14:11

Málo piju :zed:

• Citovat
  • Upravit
1654
21.1.14 14:11

Laků mám asi 20, většinou odstíny růžové a béžové - aby to nebylo moc nápadné, ne syté. Potom rudý červený, značky Mercedes Benz, který patří k tomu autu :lol: (ano ke každé barvě Ska je lak na nehty pro majitelku :lol: :lol: (ještě mi chybí to Sko). Spodní, vrchní, vyživující. Skladuji je tam, kam je zrovna položím.

víc nevím, velikost mám menší (konečně!), erotické prádlo nepotřebuji, jsem krásná i bez něj :mrgreen:

dětské oblečení dost záleží na ceně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.1.14 14:12
@Allons-y píše:
Laků mám asi 20, většinou odstíny růžové a béžové - aby to nebylo moc nápadné, ne syté. Potom rudý červený, značky Mercedes Benz, který patří k tomu autu :lol: (ano ke každé barvě Ska je lak na nehty pro majitelku :lol: :lol: (ještě mi chybí to Sko). Spodní, vrchní, vyživující. Skladuji je tam, kam je zrovna položím.

víc nevím, velikost mám menší (konečně!), erotické prádlo nepotřebuji, jsem krásná i bez něj :mrgreen:

dětské oblečení dost záleží na ceně :nevim:

na ceně záleží spousta věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.1.14 14:13

Nedělejte si srandu, prostě mě to zajímá a chtěla jsem to soustředit na jednom místě a nevytvářet plno diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.1.14 14:14

@tasa :nevim: mám ráda tuhle značku http://www.littlesunflowers.com/…ds-m-99.html, mám skoro roční holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.1.14 14:14
@tasa
@tasa píše:
Kde ukládáte laky na nehty? v lednici? jinde? kolik jich v průměru máte a kolik z toho je ošetřovacích, vytvrzovací apod. nenápadných? oblíbená značka

tipy na oblečení:

dětské oblečení-obchod, příp. značka, uveďte prosím věk a velikost dítěte, přip. i pohlaví

vše ke tričkům, tunikám a košilím aj. vrškům, které maskují menší břicho po porodu, kde sehnat a tak

Ahoj, laky si kupuji v drogerii DM a skladuji je klasicky na poličce, kam se sluníčko nedostane, nebo v koupelně..
Velikost věcí máme stejnou. Nakupuji v Gate, FF,,, tahle velikost ještě není abnormální, takže jí seženeš dost často
Er. prádlo si nekupuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
21.1.14 14:16
@tasa píše:

tipy na oblečení:

Proč lak v lednici? To neznám.
Nestandardní podprsenky - Marks and Spencer, Lindex, braexpert.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.1.14 14:19
@tasa píše:

tipy na oblečení:

• laky na nehty nepoužívám, neporadím
  • velikost 44 Takko, Tesco, CaA
  • er. prádlo nevim
  • dětské oblečení nekupujem
  • a na to poslední by mě taky zajímala odpověď :nevim:

Takže jsem moc neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
21.1.14 14:28

@tasa

1. laky - cca 15ks, 1 ošetřovací, skladuji ve skříňce, značky různé
  2. oblečení nakupuji v různých obchodech (H&M, C&A, Orsay, New Yorker, Mango, Time Out, F&F v Tescu, Takko…), popř. si koupím to co mi padne do oka a pokud vyloženě po něčem jdu, tak hledám všude :-) mám ale vel. 36
  3. s erotickým prádlem neporadím, a rozhodně ne s velikostí podprsenky E, F
  4. oblečení pro dítě do vel.92 (dívka) jsem nakupovala v setech na Aukru (použité), ale čím je potřeba větší, tak už nakupuji nové, ale taky různě po obchodech (F&F v Tescu, Takko, KiK, také nakupujeme oblečení z Polska - na drahé značky si fakt nepotrpím, když vím, že to dcera vynosí párkrát popř. to raz dva zničí)

5. po porodu jsem měla štěstí, že než jsem vylezla z domu, bylo to hned po 6ti nedělí, tak jsem břicho měla opět ploché - co zkusit ještě chvíli nosit trička z období těhotenství, jinak bych zkusila jak píšeš tuniky, trička, košile sehnat tak různě v obchodech :-) vždyť je toho tolik :palec:

• Citovat
  • Upravit
10726
21.1.14 14:41
@Zzzuuz píše:
@tasa
  1. laky - cca 15ks, 1 ošetřovací, skladuji ve skříňce, značky různé
  2. oblečení nakupuji v různých obchodech (H&M, C&A, Orsay, New Yorker, Mango, Time Out, F&F v Tescu, Takko…), popř. si koupím to co mi padne do oka a pokud vyloženě po něčem jdu, tak hledám všude :-) mám ale vel. 36
  3. s erotickým prádlem neporadím, a rozhodně ne s velikostí podprsenky E, F
  4. oblečení pro dítě do vel.92 (dívka) jsem nakupovala v setech na Aukru (použité), ale čím je potřeba větší, tak už nakupuji nové, ale taky různě po obchodech (F&F v Tescu, Takko, KiK, také nakupujeme oblečení z Polska - na drahé značky si fakt nepotrpím, když vím, že to dcera vynosí párkrát popř. to raz dva zničí)

5. po porodu jsem měla štěstí, že než jsem vylezla z domu, bylo to hned po 6ti nedělí, tak jsem břicho měla opět ploché - co zkusit ještě chvíli nosit trička z období těhotenství, jinak bych zkusila jak píšeš tuniky, trička, košile sehnat tak různě v obchodech :-) vždyť je toho tolik :palec:

já mám to břicho mini, trikama těhu bych propadla, já mám větší vel. ne kvůli tloušťce, ale kvůli mini brichu a výšce

jinak, momentálně mám napočítáno 24 laků na nehty, asi jsem cvok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková