Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Kde ukládáte laky na nehty? v lednici? jinde? kolik jich v průměru máte a kolik z toho je ošetřovacích, vytvrzovací apod. nenápadných? oblíbená značka
tipy na oblečení:
ženské, obchod, příp. značka, od velikosti 44
erotické prádlo, obchod, příp. značka, od podobné velikosti a od podprdy E, F
dětské oblečení-obchod, příp. značka, uveďte prosím věk a velikost dítěte, přip. i pohlaví
vše ke tričkům, tunikám a košilím aj. vrškům, které maskují menší břicho po porodu, kde sehnat a tak
Příspěvek upraven 21.01.14 v 14:11
@tasa
![]()
Laky na nehty mám dva - červený a průhledný ![]()
Jako netěhotná mám velikost 34-36, takže v bodu dva neporadím
Erotické prádlo?
, podprdy,,efka" Intimmo ![]()
Dětské oblečení - nějak nechápu dotaz ![]()
Stejně tak dotaz na trička a tuniky, nechápu na co se ptáš ![]()
@tasa píše:
Kde ukládáte laky na nehty? v lednici? jinde? kolik jich v průměru máte a kolik z toho je ošetřovacích, vytvrzovací apod. nenápadných? oblíbená značka
tipy na oblečení: ženské, obchod, příp. značka, od velikosti 44
dětské oblečení- obchod, příp. značka,uveďte prosím věk a velikost dítěte, přip. i pohlaví
vše ke tričkům, tunikám a košilím aj. vrškům, které maskují menší břicho po porodu
@Allons-y píše:
To na to píšeš studii nebo co![]()
ne, jen si myslím, že dlouhé diskuze spousta lidí odradí
Laků mám asi 20, většinou odstíny růžové a béžové - aby to nebylo moc nápadné, ne syté. Potom rudý červený, značky Mercedes Benz, který patří k tomu autu
(ano ke každé barvě Ska je lak na nehty pro majitelku
(ještě mi chybí to Sko). Spodní, vrchní, vyživující. Skladuji je tam, kam je zrovna položím.
víc nevím, velikost mám menší (konečně!), erotické prádlo nepotřebuji, jsem krásná i bez něj ![]()
dětské oblečení dost záleží na ceně ![]()
@Allons-y píše:
Laků mám asi 20, většinou odstíny růžové a béžové - aby to nebylo moc nápadné, ne syté. Potom rudý červený, značky Mercedes Benz, který patří k tomu autu(ano ke každé barvě Ska je lak na nehty pro majitelku
![]()
(ještě mi chybí to Sko). Spodní, vrchní, vyživující. Skladuji je tam, kam je zrovna položím.
víc nevím, velikost mám menší (konečně!), erotické prádlo nepotřebuji, jsem krásná i bez něj
dětské oblečení dost záleží na ceně
na ceně záleží spousta věcí
Nedělejte si srandu, prostě mě to zajímá a chtěla jsem to soustředit na jednom místě a nevytvářet plno diskuzi
@tasa
mám ráda tuhle značku http://www.littlesunflowers.com/…ds-m-99.html, mám skoro roční holčičku ![]()
@tasa píše:
Kde ukládáte laky na nehty? v lednici? jinde? kolik jich v průměru máte a kolik z toho je ošetřovacích, vytvrzovací apod. nenápadných? oblíbená značkatipy na oblečení:
dětské oblečení-obchod, příp. značka, uveďte prosím věk a velikost dítěte, přip. i pohlaví
vše ke tričkům, tunikám a košilím aj. vrškům, které maskují menší břicho po porodu, kde sehnat a tak
Ahoj, laky si kupuji v drogerii DM a skladuji je klasicky na poličce, kam se sluníčko nedostane, nebo v koupelně..
Velikost věcí máme stejnou. Nakupuji v Gate, FF,,, tahle velikost ještě není abnormální, takže jí seženeš dost často
Er. prádlo si nekupuji…
@tasa píše:
Kde ukládáte laky na nehty? v lednici? jinde? kolik jich v průměru máte a kolik z toho je ošetřovacích, vytvrzovací apod. nenápadných? oblíbená značkatipy na oblečení:
Proč lak v lednici? To neznám.
Nestandardní podprsenky - Marks and Spencer, Lindex, braexpert.cz
@tasa píše:
Takže jsem moc neporadila.
5. po porodu jsem měla štěstí, že než jsem vylezla z domu, bylo to hned po 6ti nedělí, tak jsem břicho měla opět ploché - co zkusit ještě chvíli nosit trička z období těhotenství, jinak bych zkusila jak píšeš tuniky, trička, košile sehnat tak různě v obchodech
vždyť je toho tolik ![]()
@Zzzuuz píše:
@tasa
- laky - cca 15ks, 1 ošetřovací, skladuji ve skříňce, značky různé
- oblečení nakupuji v různých obchodech (H&M, C&A, Orsay, New Yorker, Mango, Time Out, F&F v Tescu, Takko…), popř. si koupím to co mi padne do oka a pokud vyloženě po něčem jdu, tak hledám všude
mám ale vel. 36
- s erotickým prádlem neporadím, a rozhodně ne s velikostí podprsenky E, F
- oblečení pro dítě do vel.92 (dívka) jsem nakupovala v setech na Aukru (použité), ale čím je potřeba větší, tak už nakupuji nové, ale taky různě po obchodech (F&F v Tescu, Takko, KiK, také nakupujeme oblečení z Polska - na drahé značky si fakt nepotrpím, když vím, že to dcera vynosí párkrát popř. to raz dva zničí)
5. po porodu jsem měla štěstí, že než jsem vylezla z domu, bylo to hned po 6ti nedělí, tak jsem břicho měla opět ploché - co zkusit ještě chvíli nosit trička z období těhotenství, jinak bych zkusila jak píšeš tuniky, trička, košile sehnat tak různě v obchodechvždyť je toho tolik
já mám to břicho mini, trikama těhu bych propadla, já mám větší vel. ne kvůli tloušťce, ale kvůli mini brichu a výšce
jinak, momentálně mám napočítáno 24 laků na nehty, asi jsem cvok ![]()