Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Kamarádka mě láká na ples, který je na vesnici..Na plese jsem byla všehovšudy 2× a to za svobodna a tak nevím, zda si mohu obléci třeba kalhoty a pěknou halenu, střevíce a nebo shánět šaty.
Můj muž má vše, u něj není problém, ale já fakt nevím. Co si oblékáte vy na ples, který je na dědině, třeba jako myslivecký, hasičský apod.???
U nás chodí hodně v šatech, já většinou černé kalhoty a nějaký společenský top ![]()
@pannda zalezi jak kde, se zeptej kamaradky. Na nektere chodili v dzinach, na jine meli vsichni spol. odev ![]()
Samozrejme ze saty, jit tam v kalhotech, tak se stydim
at uz je to ples na vesnici, tak je to stale formalni akce ![]()
@pannda Normálně, většinou v šatech. Nemyslím si, že je nějaký zásadní rozdíl mezi plesem na vesnici a ve městě. Ona už vesnice taky nejni co bejvala
Chodím tam i tam a přijde mi to stejné. Většina šatů, pár kalhot…
Jak kdy, rozhodně žádnou róbu, ale v šatech(nebo aspoň v sukni)a podpatkách bych šla určitě…
Záleží i jaký ples jde.. Může to být třeba sportovní - to se chodí normálně oblečení a nebo myslivecký, to je spíš taky takové odlehčené.. Pokud se jedná třeba o městký ples a nebo ples třeba nějaké střední školy, tak je to samozřejmě jenom o šatech
Tak já chodila hodně v šatech, ale jednou jsem oblékla černé společenské kalhoty a krásný sexy
černý společenský top (Ale to bylo před dítětem a před 12 kg
). Nikdo se netvářil, že by ho to pohoršovalo.
Kámoška má kalhoty a halenu, jenže ve mě to stále hlodá…Je fakt, že jsem sport. typ, tudíž pro mě by to bylo taky pohodlné, ale pokud mám do něčeho investovat, tak chci vědět, zda se to hodí…spíš bych šla do šatů, ale ne dlouhých, nebo sukně s halenou???
Na plesy zasadně v dlouhých plesových šatech, ale je to na vesnici, tak by jsi tam byla za exota. Volila bych malé černé ![]()
U nás se chodí klidně v kalhotech. A kolem půlnoci přijdou v riflích
. Princeznovské šaty nenosí nikdo. Nic nesháněj, pokud je teda vyloženě nechceš ![]()
Boty s couhajici slamou? ![]()
Hlasuju pro saty.
Par dam v riflich uz jsem taky videla, to je no comment… ![]()
@Kikunka.kiki píše:
Vem si klidne kalhoty a halenku, nebo kratke saty ke kolenum.. dlouhe saty se na vesnicke plesy moc nenosi (stejne se to o pulnoci vse opije a mozna i popere jak to tak byva)Hlavne at se citis dobre, pak ti bude sluset vse
![]()
Tak tohle o těch šatech je myslím už dávno jinak. A to už jsem pár let na plese nebyla.