V čem chodíte na vesnický ples?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
6.1.14 22:50

@pannda Taky se mi ty šaty líbí, jsem lehce přes 30 a klidně bych v nich šla :) Nemám ráda výrazné, i když se třeba nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.1.14 22:51

@pannda tak podprsenka se silikonovym paskem, ted je sezenes uz za 2 stovky ;) hlavne ne silikonove raminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.1.14 22:54
@alsem píše:
@pannda tak podprsenka se silikonovym paskem, ted je sezenes uz za 2 stovky ;) hlavne ne silikonove raminky

Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.1.14 22:55

Ano, buď podprda bez ramínek nebo normální podprsenka, pod tyhle ramínka by neměla vadit. Taky někdy chodím bez :oops: a v létě nosím i normální podprsenku, které jen odepnu ramínka, obepnuté věci to udrží v pohodě, ale mám prsa A nebo menší B, tak můžu. Některé šaty mají košíčky všité, taky jedny mám, ale ty z petrklíče asi ne, ty vypadají tenší a jednovrstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.1.14 22:57

Jé, jak to tady čtu, už se těším na plesy :) Začínáme maškarním, tak nevím, zatím, za co půjdu. Dobrou a neboj zakladatelko, hlavně ať se cítíš dobře ty.
A jestli bydlíš poblíž HA nebo OV, a máš velikost 36-40, tak se stav :mrgreen: :mavam:

Aha, koukám že ne, škoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.1.14 23:00

Díky holky, už se začínám orientovat.
Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.1.14 23:15
@pannda píše:
http://www.petrklic.cz/image.php?…
tyhle se mi líbí

Ty ujdou, ale plesový teda nejsou. :think:
Podprdu k tomu můžeš mít normální, proč hned bez ramínek? Ramínka to má dost široký na to, aby to nevyčumovalo a zezadu taky OK :nevim:

Kdyžtak ať ti podprdu po oblečení k šatům někdo lehce přistehuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková