Oblékání bodýček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
227
29.12.13 23:11

oblékání bodýček

Ahoj, jsem prvorodička a asi natvrdlá-možná vám můj dotaz přijde k smíchu, ale-můžu oblékat body s kratkým rukávem a na to body s dlouhým? Mám spousty bodýček, ale skoro žádná trička s dlouhým rukávem, tak mě napadlo, jestli to jde i tak nebo musím dokupovat mikinky? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35697
29.12.13 23:13

Body je to bez kalhot? Jako ja takhle nevrstvim, ale proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.12.13 23:14

Mě to přijde divný.. Ale pro miminko asi lepší než mikina, to je pro ně na prd. Hlavně ty s kapucou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
29.12.13 23:16

Me by to nebavilo :think: hlavne pri prebalovani. Ja dam ted v zime jen body s dlouhym a polodupky a pak mikcu nebo kabatek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
29.12.13 23:16

Ja obcas oblikala body s dlouhym a pres to tricko bud s kratkym, nebo tlustsi s dlouhym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
29.12.13 23:18

Nikdy jsem to nedelala…Vzdy jsem dala body s dlouhym rukavem, nebo tricko a, mikcu, a dupacky nebo polodupacky. A kdyz ne mikcu, tak treba svetyrek..Ale dve bodyna na sebe to me ani nenapadlo..
Ale tak proc ne, mozny je asi vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
29.12.13 23:19

Zkusit to můžeš, ale lepší jsou trička s dlouhým rukávem. No, a pokud máš i dlouhý body, tak zbytečně nedávej ještě krátký body, stačí jen dlouhý rukáv.

Jinak mě stačí, když malé vůbec to body obleču, jak se mi vrtí a utíká z přebalováku :lol:

Příspěvek upraven 29.12.13 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
29.12.13 23:20

@zbrna samozrejme ze jdou dve body na sebe. Pokud bude mit mimco body s dlouhym rukavem, s kratkym davat nemusis. Jestli budes davat dve bodycka na sebe to navrchu dej o velikost vetsi at neskrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68824
29.12.13 23:22

Tak technicky mozny to samozrejme je, ale asi by mi dost vadilo to dvoji rozepinani pres sebe mezi nozickama a otazka je, zda by ditko netlacily ty dvoje stejne diry na nohy pres sebe, ty lemy, nebo jak to inteligentne rict :)
Ja v zime body s kratkym prakticky nevyuzila a kdyz uz, davala jsem pres to tricka s dlouhym, pokud se ti nechce moc investovat, v sekaci sezenes za dvacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
29.12.13 23:27

Tohle vrstvení mi přijde divné (dvoje zapínání mezi nožičkama), ale myslím, že je hlavní, jak to bude pohodlné tobě a dítěti :nevim: pro ležící mrňouse mi přišly nepohodlné i trika s dl. rukávem, pořád se to vyhrnovalo.

@Sibyla0 tak to já jsem zas mikinová, holky jich mají hrozně moc a pro mimino mám jen s kapuckama. Od kapucek jsem upustila až když starší začala chodit a měla jarní/podzimní bundu s kapucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.12.13 23:31

Prikde mi to taky divny a hlavne by me nebavilo to zapinani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
29.12.13 23:31

Tak to mě teda nikdy nenapadlo. Ale je to v podstatě Tvoje věc. Jinak jsem si všimla poslední dobou, že holky dávají prckům body přes punčošky, alespoň jim nelezou dolů. Ale to jen tak na okraj, sem to nepatří. Já jen, že mě to u malýho taky nikdy nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.12.13 23:32

@LadyTommy no vidíš, já je na mimino nepoužila. Je v říjnu, takže doma jedno body s dlouhým a na ven rovnou do kombinézy.. Od toho půl roka už jsem je používala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.12.13 23:32

@pampalin mě to přijde hrozně hnusný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
29.12.13 23:35

@Sibyla0 jo, tak to je asi i obdobím, já mám holky letní, takže na chladnější večery nebo brzký podzim jsou mikinky fajn :-)

@pampalin také dávám body přes punčošky :) akorát to prý blbě vypadá, ale hlavně že je to praktické 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková