Oblékání bodýček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14973
29.12.13 23:35

@Sibyla0 jo, tak to je asi i obdobím, já mám holky letní, takže na chladnější večery nebo brzký podzim jsou mikinky fajn :-)

@pampalin také dávám body přes punčošky :) akorát to prý blbě vypadá, ale hlavně že je to praktické 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
29.12.13 23:42

Ono je to asi jedno, ale spíš by mi vadily ty dvoje patentky. Já většinou dávám malýmu buď krátký body a přes to tričko s dlouhým, nebo mu dám dlouhý body a přes to tričko s krátkým rukávem (manžel tomu říká, že dáme tričko na Sheldona).

@pampalin body přes punčošky dává kamarádka a ségra a myslím, že jsem to i párkrát viděla na cvičení dětiček a mě se to teda moc nelíbí, možná je to praktický, ale obleček ala superman fakt ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
29.12.13 23:45

Malokdy jsem vrstvila bodicka, ale v zime jsem klidne dala 2 pres sebe. Sice jsem sama koupila tricka, ale jelikoz jsem prave v zime dostala spoustu bodicek a chtela jsem je vyuzit misto nakupu dalsiho obleceni, tak jsem proste vrstvila. Mela jsem v oblibe polodupacky, takze u kalhotek uz dalsi zapinani nebylo a zapnout dvoje bodicka me nezabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
29.12.13 23:50

Jo, nevypadá to zrovna nejlíp, ale je to prostě praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.12.13 23:50

Já dávám bodýno s dlouhým a přes to tričko s krátkým rukávem :) ale myslím si že dát dvě bodýna nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
29.12.13 23:51

To mi pripomelo, jak tuhle malou oblikl manzel. Ma pod tim jeste pyjamo :mrgreen: pry jsem nerekla, ze ji ho ma sundat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
29.12.13 23:53

Dvoje body bych asi nedala, vadilo by mi to dvoje zapínání. Ale běžně jsem dávala body s dlouhým a přes to tričko s dlouhým. Taky jsem měla pár bodýček s krátkým, ale přes zimu jsem je nevyužila, takže zůstaly nepoužité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
30.12.13 00:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
30.12.13 00:41

Ja bych to teda nedavala a to proto, ze zrovna bodycka neumim poradne oblekat…To, jak se obleka pres hlavicku je pro mne vzdycky strasne slozity…Maly se u toho strasne krouti…Vzdycky mam hruzu z oblekani/ slekani u doktorky…To si pripadam, jak neschopna matka… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
30.12.13 00:51
@pikola píše:
To mi pripomelo, jak tuhle malou oblikl manzel. Ma pod tim jeste pyjamo :mrgreen: pry jsem nerekla, ze ji ho ma sundat..

To je stejný jak když jsem psala ex, aby pověsil pradlo z pracky. Za chvili odpoved, ze se tam to prádlo na vesak všechno nevejde.. prislo mi to divný, vlezlo se tam vždycky vsechno… Za chvili sms: už jsem to vyresil, sundal jsem to suchý prádlo :) myslela jsem, že mě klepne. By me nekdy. zajímalo, jak ti chlapi mysli…

Jinak dlouhé body a na to kratke tričko je super bapad, diky za tip. Mě bylo lito, ze malý nevynosi trika s kr rukavem. Dávám mu radši bodycka, má kryta zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.12.13 07:11

Ja bych klidne vrstvila. Dvoji zapinani-pokud by to vadilo, tak to vrchni bodycko bych nezapinala, ale zastrcila do puncochacu jako delsi tricko… :nevim: Ja nekdy vrstvim i tak, ze na dlouhy bodycko dam tricko s kratkym rukavem. Prijde mi lito, ze v lete mu uz budou maly a nevyuzit to. Kdyz vim, ze stejne mu na to neco kydne. Tak jen sundam vrchni tricko, bodycko zustane zachovany a tricko vymenim. Delam to tak i pod bundu, kdyz potrebuju nutne pridat jednu vrstvu, ale uz by toho bylo pod bundou moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11152
30.12.13 07:46
@Levandulina píše:
Ja bych to teda nedavala a to proto, ze zrovna bodycka neumim poradne oblekat…To, jak se obleka pres hlavicku je pro mne vzdycky strasne slozity…Maly se u toho strasne krouti…Vzdycky mam hruzu z oblekani/ slekani u doktorky…To si pripadam, jak neschopna matka… :cert:

Tak na to jsou nejlepší bodýčka, co jsou rozepínací i na tělo, mám doma dvě a jsou k nezaplacení, taky to oblékání přes hlavu nemám moc ráda, i když někdy se prostě nedá nic dělat. Jinak já dávám teď v zimě jedno body s dlouhým, na to polodupačky a když je chladněji, tak ještě mikinu nebo tričko nebo svetýrek… Ale podle mě je úplně jedno, když se dají dvě body na sebe, každému jak to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
30.12.13 08:08

Ja normalne vrstvim, mam spoustu bodycek s kr. rukavem po starsi holce a ted v zime je vyuzivam a přes ne davam bodycko s dl. rukavem. nevidim v tom problém, dvoje patentky nicemu nevadi, stejne většinou zapinam jen na jednu prostredni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.12.13 08:11

Já bych to nedávala kvůli zapínání. Ale kluk teda i jako novorozenec nosil body s krátkým rukávem i v zimě.

• Citovat
  • Upravit
38135
30.12.13 08:15

Tak jako dat to muzes, nez by mela byt diteti zima.. :D ale dvoji zapinani mezi nozickama nic moc prijemnyho nebude, jak pro mimino, tak pro tebe pri pribalovani
no vsak to vyzkousej a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková