Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Sibyla0 jo, tak to je asi i obdobím, já mám holky letní, takže na chladnější večery nebo brzký podzim jsou mikinky fajn ![]()
@pampalin také dávám body přes punčošky
akorát to prý blbě vypadá, ale hlavně že je to praktické ![]()
Ono je to asi jedno, ale spíš by mi vadily ty dvoje patentky. Já většinou dávám malýmu buď krátký body a přes to tričko s dlouhým, nebo mu dám dlouhý body a přes to tričko s krátkým rukávem (manžel tomu říká, že dáme tričko na Sheldona).
@pampalin body přes punčošky dává kamarádka a ségra a myslím, že jsem to i párkrát viděla na cvičení dětiček a mě se to teda moc nelíbí, možná je to praktický, ale obleček ala superman fakt ne ![]()
Malokdy jsem vrstvila bodicka, ale v zime jsem klidne dala 2 pres sebe. Sice jsem sama koupila tricka, ale jelikoz jsem prave v zime dostala spoustu bodicek a chtela jsem je vyuzit misto nakupu dalsiho obleceni, tak jsem proste vrstvila. Mela jsem v oblibe polodupacky, takze u kalhotek uz dalsi zapinani nebylo a zapnout dvoje bodicka me nezabilo.
Já dávám bodýno s dlouhým a přes to tričko s krátkým rukávem
ale myslím si že dát dvě bodýna nevadí ![]()
To mi pripomelo, jak tuhle malou oblikl manzel. Ma pod tim jeste pyjamo
pry jsem nerekla, ze ji ho ma sundat..
Dvoje body bych asi nedala, vadilo by mi to dvoje zapínání. Ale běžně jsem dávala body s dlouhým a přes to tričko s dlouhým. Taky jsem měla pár bodýček s krátkým, ale přes zimu jsem je nevyužila, takže zůstaly nepoužité.
Ja bych to teda nedavala a to proto, ze zrovna bodycka neumim poradne oblekat…To, jak se obleka pres hlavicku je pro mne vzdycky strasne slozity…Maly se u toho strasne krouti…Vzdycky mam hruzu z oblekani/ slekani u doktorky…To si pripadam, jak neschopna matka… ![]()
@pikola píše:
To mi pripomelo, jak tuhle malou oblikl manzel. Ma pod tim jeste pyjamopry jsem nerekla, ze ji ho ma sundat..
To je stejný jak když jsem psala ex, aby pověsil pradlo z pracky. Za chvili odpoved, ze se tam to prádlo na vesak všechno nevejde.. prislo mi to divný, vlezlo se tam vždycky vsechno… Za chvili sms: už jsem to vyresil, sundal jsem to suchý prádlo
myslela jsem, že mě klepne. By me nekdy. zajímalo, jak ti chlapi mysli…
Jinak dlouhé body a na to kratke tričko je super bapad, diky za tip. Mě bylo lito, ze malý nevynosi trika s kr rukavem. Dávám mu radši bodycka, má kryta zada.
Ja bych klidne vrstvila. Dvoji zapinani-pokud by to vadilo, tak to vrchni bodycko bych nezapinala, ale zastrcila do puncochacu jako delsi tricko…
Ja nekdy vrstvim i tak, ze na dlouhy bodycko dam tricko s kratkym rukavem. Prijde mi lito, ze v lete mu uz budou maly a nevyuzit to. Kdyz vim, ze stejne mu na to neco kydne. Tak jen sundam vrchni tricko, bodycko zustane zachovany a tricko vymenim. Delam to tak i pod bundu, kdyz potrebuju nutne pridat jednu vrstvu, ale uz by toho bylo pod bundou moc.
@Levandulina píše:
Ja bych to teda nedavala a to proto, ze zrovna bodycka neumim poradne oblekat…To, jak se obleka pres hlavicku je pro mne vzdycky strasne slozity…Maly se u toho strasne krouti…Vzdycky mam hruzu z oblekani/ slekani u doktorky…To si pripadam, jak neschopna matka…
Tak na to jsou nejlepší bodýčka, co jsou rozepínací i na tělo, mám doma dvě a jsou k nezaplacení, taky to oblékání přes hlavu nemám moc ráda, i když někdy se prostě nedá nic dělat. Jinak já dávám teď v zimě jedno body s dlouhým, na to polodupačky a když je chladněji, tak ještě mikinu nebo tričko nebo svetýrek… Ale podle mě je úplně jedno, když se dají dvě body na sebe, každému jak to vyhovuje.
Ja normalne vrstvim, mam spoustu bodycek s kr. rukavem po starsi holce a ted v zime je vyuzivam a přes ne davam bodycko s dl. rukavem. nevidim v tom problém, dvoje patentky nicemu nevadi, stejne většinou zapinam jen na jednu prostredni ![]()
Já bych to nedávala kvůli zapínání. Ale kluk teda i jako novorozenec nosil body s krátkým rukávem i v zimě.
Tak jako dat to muzes, nez by mela byt diteti zima..
ale dvoji zapinani mezi nozickama nic moc prijemnyho nebude, jak pro mimino, tak pro tebe pri pribalovani
no vsak to vyzkousej a uvidis ![]()