Neustále holá záda - poraďte vychytávku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2374
25.11.13 19:22

neustále holá záda

Prosím nemáte nějaký tip co pořídit aby malému (3 roky) stále netáhlo na zádíčka?
Nevíte někdo o nějaké vychytávce - pás nebo termo oblečení, cokoliv.. :-) nějak nemůžu nic najít co by se nám hodilo a vyřešilo problém.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1598
25.11.13 19:24

Kšandy, nebo delší trika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
25.11.13 19:25

Tílka nosí, ale stejně se mu vždycky vyhrne :nevim:
Kšandy ještě němáme, uvažuju o nich, ale nevím jestli to bude stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
25.11.13 19:31

Zlaté bodyčka, co? Taky bojujeme a fintu nemám… jen dlouhé tričko a štramlíky vytáhnu „na důchodce“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
25.11.13 19:51

Ja davam delsi trika a zastrcim do teplaku, rifli atd. (nesmi mit vlny pas). Kdysi nosil ksandy, protoze byl tak hubeny, ze vetsina kalhot mu v pase nedrzela a sjizdela dolu. A mam pocit, ze s temi ksandami se to tricko pri vetsim pohybu spis vykasalo nahoru, nez ze by drzelo v kalhotech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
25.11.13 19:55

Nevím, jakou má velikost, můj bude tříletej v dubnu a nechala jsem si na letošní zimu našít bodýčka i s rolákem ve vel.104, a jsem maximálně spokojená!!!Kdybys chtěla kontakt, pošlu do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
25.11.13 19:58

Kšandy nebo mít oblečení s gumou volně pohyblivou v tunýlku, to se dá stáhnout, nebo ještě speciální úprava přímo se stahovacím pasem.
Pětiletá dcerka je dlouhá a hubená, nic na ní nedrží, často nosí kšandy. Dáváme je na tílko a tričko(nebo podvlékací rolák, pokud ho má místo trika),na tom má svetr(většinou s rolákem, aby netáhlo na krk) a vidět to nejde.

Body jsou koupit i ve větší velikosti, my máme největší 104,od firmy Loana nebo CA(tam myslím 98),to by mělo na ty 3 roky stačit..Ale používali jsme jen příležitostně. Je to přece jen nepraktické. Ne, že by se dítě při potřebě včas nevysleklo, ale spíš se to namočí do záchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
25.11.13 20:07

Máme stejný problém. Syn je vysokej, aby mu byly kalhoty na délku, tak v nich plave v pase. Tak nosí tílko i triko do kalhot a má kšandy, nejdřív je nechtěl a kolikrát mu spadly kalhoty i páskem :lol: Teď si na ně zvyknul a v pohodě, zádíčka má v teple, tričko se mu z toho nevykasává, takže zkus pořídit kšandy a uvidíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.11.13 20:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
25.11.13 20:17
@paola white píše:
Zkus tohle ;)
http://www.zlaticko.cz/index.php?…

to bez plíny asi nebude nejlepší nápad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.11.13 20:19

@Dabera tak mu jednoduše ušij něco na tenhle způsob ne? dá prostě na oba konce sponku a přicvakneš mu tričko na slipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
25.11.13 20:27

@paola white nejsem zakladatelka, jen se mi nezdála ta guma přes spodek… Teď už chápu, že jsi to myslela jako inspiraci :kytka: my to řešíme dlouhými tričky a příjde mi to ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.13 20:28
  • Citovat
  • Upravit
2374
25.11.13 20:30

Jo jo bodyčka jsou prostě nej, jenže malej se dost často počůrává a když ne počůrává, tak minimálně si přičůrne, takže měním tepláky a slipy jak na běžícím páse a převlíkat k tomu bodyčko, ještě když bychom byli někde v zimě si neumím představit. Jinak na spaní mu ho taky dávám.
Jinak ty pásky na tričko jsem taky dneska už viděla, ale bez plíny, to si myslím, že by asi nedal :lol: I kdybychom vyrobili něco na ten způsob šetrnějšího, tak si myslím, že by to muselo být dost utažený aby bylo tričko tam kde má být a nevím nevím co by na to řekl.. jsem sice holka, ale asi bych s ním soucítila :mrgreen:

Asi fakt jedině ty kšandy :nevim: snad to pomůže :nevim:

mě napadlly třeba nějaký podvlíkačky s vysokým pasem, něco jak se dělá na těhotný, hezky přes záda a břiško :) Ale nikde jsem nic takovýho neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
25.11.13 21:01

@Jahudka87 Ty jo a teď mě tak napadlo, jak Paola White tu psala o připevnění na slipy sponkou, tak co kdyby se nechaly udělat po dva druky z každé strany na košilce a tak samo na slipech a jen by se to připlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková