Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím nemáte nějaký tip co pořídit aby malému (3 roky) stále netáhlo na zádíčka?
Nevíte někdo o nějaké vychytávce - pás nebo termo oblečení, cokoliv..
nějak nemůžu nic najít co by se nám hodilo a vyřešilo problém.
Děkuji ![]()
Tílka nosí, ale stejně se mu vždycky vyhrne ![]()
Kšandy ještě němáme, uvažuju o nich, ale nevím jestli to bude stačit ![]()
Zlaté bodyčka, co? Taky bojujeme a fintu nemám… jen dlouhé tričko a štramlíky vytáhnu „na důchodce“ ![]()
Ja davam delsi trika a zastrcim do teplaku, rifli atd. (nesmi mit vlny pas). Kdysi nosil ksandy, protoze byl tak hubeny, ze vetsina kalhot mu v pase nedrzela a sjizdela dolu. A mam pocit, ze s temi ksandami se to tricko pri vetsim pohybu spis vykasalo nahoru, nez ze by drzelo v kalhotech.
Nevím, jakou má velikost, můj bude tříletej v dubnu a nechala jsem si na letošní zimu našít bodýčka i s rolákem ve vel.104, a jsem maximálně spokojená!!!Kdybys chtěla kontakt, pošlu do SZ ![]()
Kšandy nebo mít oblečení s gumou volně pohyblivou v tunýlku, to se dá stáhnout, nebo ještě speciální úprava přímo se stahovacím pasem.
Pětiletá dcerka je dlouhá a hubená, nic na ní nedrží, často nosí kšandy. Dáváme je na tílko a tričko(nebo podvlékací rolák, pokud ho má místo trika),na tom má svetr(většinou s rolákem, aby netáhlo na krk) a vidět to nejde.
Body jsou koupit i ve větší velikosti, my máme největší 104,od firmy Loana nebo CA(tam myslím 98),to by mělo na ty 3 roky stačit..Ale používali jsme jen příležitostně. Je to přece jen nepraktické. Ne, že by se dítě při potřebě včas nevysleklo, ale spíš se to namočí do záchodu.
Máme stejný problém. Syn je vysokej, aby mu byly kalhoty na délku, tak v nich plave v pase. Tak nosí tílko i triko do kalhot a má kšandy, nejdřív je nechtěl a kolikrát mu spadly kalhoty i páskem
Teď si na ně zvyknul a v pohodě, zádíčka má v teple, tričko se mu z toho nevykasává, takže zkus pořídit kšandy a uvidíš ![]()
@paola white píše:
Zkus tohle
http://www.zlaticko.cz/index.php?…
to bez plíny asi nebude nejlepší nápad ![]()
@Dabera tak mu jednoduše ušij něco na tenhle způsob ne? dá prostě na oba konce sponku a přicvakneš mu tričko na slipy
@paola white nejsem zakladatelka, jen se mi nezdála ta guma přes spodek… Teď už chápu, že jsi to myslela jako inspiraci
my to řešíme dlouhými tričky a příjde mi to ok ![]()
Jo jo bodyčka jsou prostě nej, jenže malej se dost často počůrává a když ne počůrává, tak minimálně si přičůrne, takže měním tepláky a slipy jak na běžícím páse a převlíkat k tomu bodyčko, ještě když bychom byli někde v zimě si neumím představit. Jinak na spaní mu ho taky dávám.
Jinak ty pásky na tričko jsem taky dneska už viděla, ale bez plíny, to si myslím, že by asi nedal
I kdybychom vyrobili něco na ten způsob šetrnějšího, tak si myslím, že by to muselo být dost utažený aby bylo tričko tam kde má být a nevím nevím co by na to řekl.. jsem sice holka, ale asi bych s ním soucítila ![]()
Asi fakt jedině ty kšandy
snad to pomůže ![]()
mě napadlly třeba nějaký podvlíkačky s vysokým pasem, něco jak se dělá na těhotný, hezky přes záda a břiško
Ale nikde jsem nic takovýho neviděla
@Jahudka87 Ty jo a teď mě tak napadlo, jak Paola White tu psala o připevnění na slipy sponkou, tak co kdyby se nechaly udělat po dva druky z každé strany na košilce a tak samo na slipech a jen by se to připlo???