Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Sára 1 píše:
Na to už je velká. Když půjde čůrat na nočník, tak skončí bodyčko v nočníku.Příspěvek upraven 21.06.14 v 16:49
Tak se buď smíříš s holýma zádama, nebo ji budeš pomáhat, když jde na nočník ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak se buď smíříš s holýma zádama, nebo ji budeš pomáhat, když jde na nočník
Nemám problém jí pomáhat. Ale když je šikovná a zvládne to sama - ale ne s bodyčkem. A holá záda mi vadí. Tak jak to řeší ostatní? Smíří se s holýma zádama?
@Sára 1 Pomáhají s nočníkem
alespoň já ano, přijde mi to lepší než holá záda…
Kupuju větší a delší trička. Malá je naštěstí docela kus, tudíž od dvou let klidně nosí trička 4-5 let aniž by vypadala jako nalezenec ![]()
@Sibyla0 píše:
Kupuju větší a delší trička. Malá je naštěstí docela kus, tudíž od dvou let klidně nosí trička 4-5 let aniž by vypadala jako nalezenec
Malá (2 roky) je vysoká, takže taky má trička pro větší - ale je hubená - a ty trička mají moc velký výstřih a jsou širší. A zastrkáváš do kalhot? Některá trička nejdou - zvlášť, když mají hezký potisk nebo dole rantl.
@Sára 1 No když je počasí jen na tričko, tak to fakt neřeším, třeba dneska je fakt hnusně, strčila jsem jí tričko (s tlustou nášivkou - Prasátko Peppa) do kalhot, kalhoty jsem vytáhla co nejvýš a dala jsem jí mikinu. Pravda, v krámě pak vypadala v tom vozíku bez mikiny podivně, ale tak účel světí prostředky, ne? ![]()
@Sibyla0 Když u nás je úplně fuk, jak pečlivě ho zastrčím, stejně je za chvilku venku… pro jistotu mu totiž i padají kalhoty a kšandy nosit nebude…
@j.a.n.i1 no jo, ale já mám krásně klenutou holčičku, má prdelku a bříško, drží jí to krásně. Ale vím co myslíš, kamarádka má stejně starýho kluka a je prostě úplně jinak stavěnej, všechno z něj padá ![]()
U nás je spíš problém, že padají kalhoty, takže pak leze triko ven. Ale třeba dnes bych dala pod triko košilku. Ty se dají koupit s dobrou délkou.
Nedávala jsem krátká trička a nedávala jsem v létě tílka. Tílka pouze a jedině přes zimu
@ynax A když je zima i mimo zimu?
Já nosím tílka/košilky celý rok, když je chladno.
Já dávám šatičky z loňska jako tuniku.. a jinak jako Sibyla, má 17kg 2a3/4, jinou možnost než nosit triko na 5 let ani nemá, protože to dělají sice o10cm delsí, ale jen o 2 širší než velikost na 3 roky:)
A pokud jí chci dát něco do kalhot volim podle toho kalhoty i vršek, tzn aby kalhoty moc nepadaly a triko bylo uzký, dlouhý a hladký. A ani to pak nevypadá blbě, když má triko vykasaný a kalhoty na bokách..
@Ukulina Já tílka nesnáším (hlavně tedy protože jsou buď podobně krátká jak ty trička nebo dědně široká), ale nechala jsem si ten těhotenský bavlněný návlek na břicho a nosím ten… nebo ten stahovací (a koupím větší velikost). Ale to asi pro děti není řešením. A i u sebe, když chci mít 100% jistotu, tak si beru bodýčko ![]()
@j.a.n.i1 Já zas tílka miluju.
Sama jsem si taky nechala dvě těhotenská tílka (jsou skoro pod zadek) a ty nosím na doma hodně. A pro malou se mi podařilo koupit dlouhá akorát. Jediná byla nepoužitelná a to z F&F.
Tak tilka nedavam ani v zime a takovemto pocasi ani nic nezastrkuju. U nas bylo dvacet stupnu
Jako oproti predchzim tropum se ochladilo ale nemrzne…