Nabalená miminka v nákupních centrech - a je to tu zase

25.11.13 11:48

Nabalená miminka v nákupních centrech - a je to tu zase

Máme zimu a už je to tu zase. V sobotu jsme byli v kině v jednom nákupním centru v Praze a nevěřila jsem co jsem zahlédla v jednom kočárku. Miminko zabalené v takovém tom superchlupatém overalu a ještě nacpané v superteplém beránkovém pytli. Vlastně mimi nebylo ani vidět, ale vše bylo růžové, takže tam zřejmě byla chudák upečená holčička. sice jsem je neviděla ale předpokládám že měla i čepičku, rukavičky. Zespoda, po stranách koukalo ještě cosi na vystlání spodku kočárku. Prostě hromada růžových dek…
Podotýkám že v nákupním centru bylo vedro a hromada lidí. Paní jsme potkali víckrát, lezla tam po obchodech atd…
Já tohle prostě nechápu. Copak ty maminy zešílely? Už jsem to vídala minulý rok(vlastně i tento rok) při procházkách s malým. Jaro… léto a mimina nabalená tak že z kočárku jen čouhaly deky a koukaly hlavičky v čepičkách. Nejvíc mě dostalo v létě… já syna jen v bodíčku… 27 stupnů, lehkou plínu na sobě aby na něj nesvítilo tolik sluníčko a potkám maminu a ta v kočárku dítě hezky nabalené v teplém overalu v kapuce…
Hrůza… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ve-ru
25.11.13 11:51

No jo no, holt některé maminy nemyslí :zed:

• Citovat
  • Upravit
1563
25.11.13 11:52

Já to tež nechápu…co budou dělat až bude venku -10°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.11.13 11:52

Že se tim trápíš, cizí děti mě netankujou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
25.11.13 11:53

@Lištička81 to je snadný-miminko spi tak co by ho vybalovali, ještě by nedej bůh mohlo procitnout a bylo by po čumění po hadrech. Bud v klidu taky to nechápu, ale hlavně, ze ony sam tam bloncaj jen v tričenku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.11.13 11:54

A co tím vyřešíš? :)

• Citovat
  • Upravit
7797
25.11.13 11:55

@Lištička81
Kamarádka to dělá taky…a ještě kritizuje matky, co oblékají,,málo" a pak se diví, že mají nemocné děti…to nevysvětlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Lištička81 chudáci děcka.. pak nemají být pořád nastydlá i ta nejmenší mimina - pak vyleze ven, dítě zpocené, venku na nule a je to hned :zed: celkově nechápu tenhle trend lítat po nákupních střediskách s děckama a trávit tam půl dne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

V nákupních centrech kroutím hlavou už delší dobu. Polovina dětí zimní bundy a čepice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 11:56
@nikol.ondrášovka píše:
A co tím vyřešíš? :)

tak je možné že si to nějaká z nich přečte a alespon některé z těch miminek bude ušetřeno úžehu a dehydrataci za nabalení :)… ale je pravda že tu teď koukám do emimina a jsem nervozní z dnešního prvního očkování.. tak mě napadlo sem hodit tohle o oblíkání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.11.13 11:58

Jéé no tak byla nabalená, třeba je to ještě malé miminko a máma je celá vyjakaná a neví jak obléci, svět se nezboří
Ty to děláš dobře a to je hlavní jak to dělají ostatní je mi šumák, kámošce bych to řekla, ale cizí děti pokud se jim neubližuje neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.11.13 11:58
@Lištička81 píše:
tak je možné že si to nějaká z nich přečte a alespon některé z těch miminek bude ušetřeno úžehu a dehydrataci za nabalení :)… ale je pravda že tu teď koukám do emimina a jsem nervozní z dnešního prvního očkování.. tak mě napadlo sem hodit tohle o oblíkání :mrgreen:

aha, tak jo, spasitelka, chápu :)

• Citovat
  • Upravit
12505
25.11.13 12:00

@martina.se Jo to taky nechápu, já nákupní centra nesnáším
Co sem bydlela v Praze tak sem znala maminy co tam normálně šli jako na procházku, ne nakupovat, ale prostě se tam procházet to by mě fakt zajímalo co je zajímavého na těch obchodácích pokud se tam nenakupuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.11.13 12:01

No jo no… já spíš nechápu, proč s malýma dětma lezou po nákupních centrech.,.. A taky nechápu lidi, co maj potřebu cizí děti řešit na emiminu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.11.13 12:04

NEřeš to, ty maminy zřejmě myslí, že dělají dobře nebo jsou rádi, že ty dětí spí a neotravujou při nákupu :mrgreen: Neuděláš s tím nic, tvoje dítě to není, tak co :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková