Nabalená miminka v nákupních centrech - a je to tu zase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
25.11.13 13:45

@kvaček Taky mívala ponožky. A horký hrudník? To jsem snad nikdy nezažila :roll: :lol:. Marně jsem mnohokrát strkala malé ruku za krček, že bude zpocená. Nikdy nebyla ani vlhká. A v chodbě (studené) spávala nabalená v zimní čepici. Zpocené vlásky jsem taky nezažila. Nejpekelnější bylo 25°C v ložnici, kde jsme byli zvyklí na 18°C. Na těch 19°C jsme se propracovalo tak za 10m. Jinde v bytě jsme mívali taky 22, to se dalo vydržet. U nás v Olympii sundávám i dneska jen čepici a jen rozepínám bundu, zas takové vedro tam prostě není.
Každý to dělá tak, jak je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasenamichi

Ale co mate proti nakupnim centrum??? Me spis prijde ze v dnesni dobe to matky moc resi! :roll: ja chodim s malou po nakupnich centrech docela casto od jejiho narozeni a svete div se nemocna jeste nebyla! (1,5r.) takze bych to nevidela tak cerne… Ono matka nema vzdy hlidani jako spousta stastlivek… chlapa na prd… to ze mam dite neznamena ze nemam pravo koupit si neco na sebe, pro sebe ci pro dite. Takze asi tak. :lol:

• Citovat
  • Upravit
14335

@Moňas.p vidiš, asi ta dopravda bude horší..
My jsme totiš měli miminko onkoklogický lečené rok a vím, kde jsou rizikové místa moc dobře.. jsem hodně poučená..
Zase proletění obchodáku neni zas tak, nak olizování někde v mateřských centrech děti hračky a jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
25.11.13 13:46
@tamata píše:
Tak tohle mě nikdy nenapadlo :think: Ale syna jsem přenášela týden a od narození mu je vedro i když je nahatej :) A malá se narodila sice jen 8 dnů před termínem, ale ta je zmrzlá pořád. Až teď se to pomalu lepší. Tak na tom něco bude ty jo :think: :lol:

No vidíš! :pankac: Myslím, že jim chybí ten podkožní tu, vždyť poslední týdny přiberou i 250g týdně.

Příspěvek upraven 25.11.13 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.11.13 13:46
@Blešík píše: Že se tim trápíš, cizí děti mě netankujou :nevim:

Tak mě je těch dětí líto.. Myslím si, že když je ženská jednou matka, víc tohle vnímá - i u cizích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
25.11.13 13:47

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.11.13 13:48

@tamata taky mě napadlo :mrgreen: my vždy proletěli a i když byla chodba obdodnáku prázdná, tak stejně jsme si někde sednou nemohli na kávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
25.11.13 13:49
@tamata píše:
a to já jim zas závidím. Musí to bejt super mít dítě, který tě nechá někde vysedávat, to jsem zatím nezažila :andel:

to si taky nedovedu ani představit. Syn furt někde lítá, na klíně mi neposedí ani 30 vteřin v kuse :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
329

A co kdyz bylo mimco treba jen v bodycku? Treba se poblinkalo a nemeli nic na prevleceni tak ho proste vic prikryli. Nemuzete vedet co je k tomu vedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
@tamata píše:
a to já jim zas závidím. Musí to bejt super mít dítě, který tě nechá někde vysedávat, to jsem zatím nezažila :andel:

Já taky ne. Ale mám zatím jen jedno :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.11.13 13:51

No a abych řekla pravdu taky nevidím na obchodnáku nic špatného.. Sice tam s malým dítětem nechodíme- nebyli jsme zatím, ale když procházíme chodbou, regály, tak potkáváme míň lidi než kdybych jela autobusem, metrem, seděla v čekárně u doktorky, chodila po nemocnici.. je daleko víc rizikovějších míst.. např. šatna v mateřské školce, když chodím pro staršího.. Tam je malinká ulička, hromada pokašlávajících dětí :), různé neštovice a průjmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
25.11.13 13:56
@Genovesa píše:
To nemůže zakladatelka posoudit, bo přeci nebylo ani vidět :roll: :lol:.

Pak se tedy naskýtá otázka, zda se tady zakladatelka „rozčiluje a komentuje“ to oprávněně :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.11.13 13:56

Ja chodila s malym uplne všude kdy se mi zamanulo (vcetne tech kafi v obch. centrech), nikdy nic nechytl.
První nemoci prisly az ve skolce.
vysedávala jsem uplne v pohode :), ale teda byl vzhuru, takze vysvleceny. Stacilo mu mavat napojovym listkem kolem sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
25.11.13 13:59
@nakukovatelka píše:
Ja chodila s malym uplne všude kdy se mi zamanulo (vcetne tech kafi v obch. centrech), nikdy nic nechytl.
První nemoci prisly az ve skolce.
vysedávala jsem uplne v pohode :), ale teda byl vzhuru, takze vysvleceny. Stacilo mu mavat napojovym listkem kolem sebe :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
25.11.13 14:07

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek