Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Čau holky, nemůžu sehnat vhodné oblečení pro manžela kvůli jeho velikosti, proto sonduju, jestli s tím máte také některá problém a případně jak ho řešíte. Manžel má něco málo přes 2 metry a je strašně hubenej, jak se říká samá ruka, samá noha. Velikost XXL je dělaná pro muže spíš tlustší než vyšší, a tak je v klasickém obchodě mému muži všechno buď strašně široké, nebo zase krátké. Nevíte, jestli je v Praze nějaký obchod pro dlouhány? Díky
Vetsina obchodu s kvalitnim oblecenim ma kalhoty delane ve trech ruznych delkach, takze muze mit malou velikost s dlouhyma nohavicema. I kosile se delaji v prodlouzenych delkach.
@Lolllo píše:
Vetsina obchodu s kvalitnim oblecenim ma kalhoty delane ve trech ruznych delkach, takze muze mit malou velikost s dlouhyma nohavicema. I kosile se delaji v prodlouzenych delkach.
Chtěla jsem napsat, ale nakonec nenapsala
Nejde mi o kalhoty, ty sehnat ještě jdou, ale problém máme spíš se svetry, kabáty, mikinami. I ty košile jsou docela problém - máš konkrétní tip na nějaký ten kvalitní obchod s kvalitním oblečením? Např. Marks and Spencer i CaA i HM zcela zklamali…nic.
@lasicce píše:
Chtěla jsem napsat, ale nakonec nenapsalaNejde mi o kalhoty, ty sehnat ještě jdou, ale problém máme spíš se svetry, kabáty, mikinami. I ty košile jsou docela problém - máš konkrétní tip na nějaký ten kvalitní obchod s kvalitním oblečením? Např. Marks and Spencer i CaA i HM zcela zklamali…nic.
Muj muz ma skoro dva metry, ale je celkem urostlej, takze mu L i XL sedi.
Kosile kupuje v prodlouzene delce jen v Marks and Spencer a kalhoty, tricka, svetry vetsinou taky tam nebo v Espritu.
JA myslím, že ho budeš muset vykrmit. ![]()
@Lolllo Už se o to neúspěšně pár let snažím
Taky jsem myslela, že Marks and Spencer to jistí, ale vážně na něj nic
Můžeme zkusit ještě ten Esprit.. ale vidím, že vyloženě obchod specializovaný na atyp pánské oblečení asi není ![]()
@lasicce Máme úplně ten samý problém, manžel má 199cm a je taky samá ruka, samá noha. Největší problém bývá s džínami.
@lasicce teď čtu, že s tím problém nemáte - kde prosím kupujete kalhoty? My teda jsme z malého města, ale sehnat nějaké se nám nedařilo ani v Budějovicích.
@abbee píše:
@lasicce teď čtu, že s tím problém nemáte - kde prosím kupujete kalhoty? My teda jsme z malého města, ale sehnat nějaké se nám nedařilo ani v Budějovicích.
Muž má všechny kalhoty od Lewis, i černé pracovní.
Chodím nakupovat do tlusťošskýho obchodu kousek od Flory (http://www.damskenadmernevelikosti.cz/), a vím, že tam mají i sekci pro chlapy - široký i vysoký. Tak případně můžete zkusit tam. Kdyžtak si zavolejte, ať nejedete zbytečně. Myslím, že to je tohle. http://www.nadmerky.eu/
Košiel si manžel nechává šít na zakázku v LUKU (je spíš zas doširoka),ale je to o tom, tam dojet nechat ho oměřit, zavedou mu tam zákaznickou kartu a pak si může nechávat šít klidně po telefonu s tím, že si vybere látku podle zaslaného vzorku. Ceny od 700-1tis Kč.
Jinak kabát bych nechala ušít na míru-ono šitý na zakázku nebude o moc dražší než koupený ve speciálce.
Jinak vím, že na vysoké postavy se dalo sehnat u Neckermanna, ale v čr už neprodává-tak jen v německu.
tam jsem objednávala mému chlapovi u mikin to bylo jedno, ael u svetrů jsem mu rukávy musela nechávat zkracovat.
Přítel má „jen“ 196 cm a taky je to problém
navíc boty 47-48 to se nedá vůbec sehnat
![]()
Jediné co je jsou sportovní obchody, A3 sport, tam si boty většinou koupí, jiank oblečení je problém, ale bundu nebo kalhoty má z pracovních potřeb (canis a poddobné), ale on teda není na oblekdy a košile, takže sportovní ooblečeí je pro něho OK
Zdravím, můj muž má sice ‚jen‘190 cm, má ale hodně problém s dýlkou rukávů - často se mu stává, že by nu hlavně mikina byla, ale nakonec si ji nevezme, protože má krátký rukávy…
Ja myslim, ze specialku tady v CR tezko najdes.
Chce to fakt lovit v normalnich obchodech no. ![]()
@lasicce značku znám, ale nejsem si jistá, jestli jsme na ni při nákupech narazili.
budem koukat po nich, děkuji.
@abbee píše:
@lasicce značku znám, ale nejsem si jistá, jestli jsme na ni při nákupech narazili.budem koukat po nich, děkuji.
Promiň, píše se to jinak: Levi´s. Odkaz například http://www.forumnovakarolina.cz/…s-store.html
Jestli mají ale krámek v Budějkách, nevím ![]()