Oblečení pro vysoké muže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
816
20.11.13 12:54

Oblečení pro vysoké muže

Čau holky, nemůžu sehnat vhodné oblečení pro manžela kvůli jeho velikosti, proto sonduju, jestli s tím máte také některá problém a případně jak ho řešíte. Manžel má něco málo přes 2 metry a je strašně hubenej, jak se říká samá ruka, samá noha. Velikost XXL je dělaná pro muže spíš tlustší než vyšší, a tak je v klasickém obchodě mému muži všechno buď strašně široké, nebo zase krátké. Nevíte, jestli je v Praze nějaký obchod pro dlouhány? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
20.11.13 12:56

Vetsina obchodu s kvalitnim oblecenim ma kalhoty delane ve trech ruznych delkach, takze muze mit malou velikost s dlouhyma nohavicema. I kosile se delaji v prodlouzenych delkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.11.13 13:00
@Lolllo píše:
Vetsina obchodu s kvalitnim oblecenim ma kalhoty delane ve trech ruznych delkach, takze muze mit malou velikost s dlouhyma nohavicema. I kosile se delaji v prodlouzenych delkach.

Chtěla jsem napsat, ale nakonec nenapsala :) Nejde mi o kalhoty, ty sehnat ještě jdou, ale problém máme spíš se svetry, kabáty, mikinami. I ty košile jsou docela problém - máš konkrétní tip na nějaký ten kvalitní obchod s kvalitním oblečením? Např. Marks and Spencer i CaA i HM zcela zklamali…nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
20.11.13 13:05
@lasicce píše:
Chtěla jsem napsat, ale nakonec nenapsala :) Nejde mi o kalhoty, ty sehnat ještě jdou, ale problém máme spíš se svetry, kabáty, mikinami. I ty košile jsou docela problém - máš konkrétní tip na nějaký ten kvalitní obchod s kvalitním oblečením? Např. Marks and Spencer i CaA i HM zcela zklamali…nic.

Muj muz ma skoro dva metry, ale je celkem urostlej, takze mu L i XL sedi. :think: Kosile kupuje v prodlouzene delce jen v Marks and Spencer a kalhoty, tricka, svetry vetsinou taky tam nebo v Espritu.
JA myslím, že ho budeš muset vykrmit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.11.13 13:10

@Lolllo Už se o to neúspěšně pár let snažím :) Taky jsem myslela, že Marks and Spencer to jistí, ale vážně na něj nic :nevim: Můžeme zkusit ještě ten Esprit.. ale vidím, že vyloženě obchod specializovaný na atyp pánské oblečení asi není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
20.11.13 13:15

@lasicce Máme úplně ten samý problém, manžel má 199cm a je taky samá ruka, samá noha. Největší problém bývá s džínami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
20.11.13 13:15

@lasicce teď čtu, že s tím problém nemáte - kde prosím kupujete kalhoty? My teda jsme z malého města, ale sehnat nějaké se nám nedařilo ani v Budějovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.11.13 13:17
@abbee píše:
@lasicce teď čtu, že s tím problém nemáte - kde prosím kupujete kalhoty? My teda jsme z malého města, ale sehnat nějaké se nám nedařilo ani v Budějovicích.

Muž má všechny kalhoty od Lewis, i černé pracovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.11.13 13:18

Chodím nakupovat do tlusťošskýho obchodu kousek od Flory (http://www.damskenadmernevelikosti.cz/), a vím, že tam mají i sekci pro chlapy - široký i vysoký. Tak případně můžete zkusit tam. Kdyžtak si zavolejte, ať nejedete zbytečně. Myslím, že to je tohle. http://www.nadmerky.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
20.11.13 13:18

Košiel si manžel nechává šít na zakázku v LUKU (je spíš zas doširoka),ale je to o tom, tam dojet nechat ho oměřit, zavedou mu tam zákaznickou kartu a pak si může nechávat šít klidně po telefonu s tím, že si vybere látku podle zaslaného vzorku. Ceny od 700-1tis Kč.
Jinak kabát bych nechala ušít na míru-ono šitý na zakázku nebude o moc dražší než koupený ve speciálce.
Jinak vím, že na vysoké postavy se dalo sehnat u Neckermanna, ale v čr už neprodává-tak jen v německu. :nevim: tam jsem objednávala mému chlapovi u mikin to bylo jedno, ael u svetrů jsem mu rukávy musela nechávat zkracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.11.13 13:19

Přítel má „jen“ 196 cm a taky je to problém :roll: navíc boty 47-48 to se nedá vůbec sehnat :zed: :zed:
Jediné co je jsou sportovní obchody, A3 sport, tam si boty většinou koupí, jiank oblečení je problém, ale bundu nebo kalhoty má z pracovních potřeb (canis a poddobné), ale on teda není na oblekdy a košile, takže sportovní ooblečeí je pro něho OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
20.11.13 13:20

Zdravím, můj muž má sice ‚jen‘190 cm, má ale hodně problém s dýlkou rukávů - často se mu stává, že by nu hlavně mikina byla, ale nakonec si ji nevezme, protože má krátký rukávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
20.11.13 13:20

@lasicce

Ja myslim, ze specialku tady v CR tezko najdes. :| Chce to fakt lovit v normalnich obchodech no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
20.11.13 13:22

@lasicce značku znám, ale nejsem si jistá, jestli jsme na ni při nákupech narazili. :-) budem koukat po nich, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.11.13 13:26
@abbee píše:
@lasicce značku znám, ale nejsem si jistá, jestli jsme na ni při nákupech narazili. :-) budem koukat po nich, děkuji.

Promiň, píše se to jinak: Levi´s. Odkaz například http://www.forumnovakarolina.cz/…s-store.html :) Jestli mají ale krámek v Budějkách, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková