Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Uplně hloupej dotaz, vím, ale- Mám čtyřleťačku a 1,5 roční dcerky… Starší chodí do školky a ráno už je dost zíma, tak se chci zeptat, zda už dávat punčochy, nebo jen zateplené gatě nebo jak? A když punčochy, nechat je pak i ve školce? Dcerka není sukýnková, tak nevím, co jí tak dát na to, aby neběhala jen v punčochách… a mladší? Punčocháky-ano-ne? Fusak? žijeme pod horama a je tu zima…
Já teda dávám rano na cestu do školky normálně džíny, tílko, triko, mikinu a softvelovou bundu myslím, že zatím stačí do čeho je pak strojit třeba v -10
@brebera naše roční holka je v podzimním fusaku. Není to ten nejteplejší, jako na zimu, ale teplo v něm je.
Pokud je u vás zima tak dej punčocháčky, jako nezlob se na mě ale tohle je diskuze
dneska si ji dávám do TOP ![]()
Ja oblekam dceru do skolky tak, ze ma puncochy, na to sofshelky a bud nejake delsi triko, tuniku, a nebo nekdy nejake zasterove saty a je v puncochach. Misto gati muzes i leginy s ponozkama a k tomu triko.
syn ma puncochy, chlupatej overal a fusak.
@K-Black mně to příjde, jako normální dotaz. Nevím, co z toho děláš
![]()
Tak já Matesovi dávám obyč. punčocháče a na to tepláčky nebo školkové kalhoty. Ve školce sundá tepláčky a jde do třídy v punčoškách. Holčičky u nás ve školce nosí taky punčošky a tričko, já v tom problém nevidím, proč by musely být narvané do sukýnek… Anebo mají legínky a ponožky.
@K-Black píše:
Pokud je u vás zima tak dej punčocháčky, jako nezlob se na mě ale tohle je diskuzedneska si ji dávám do TOP
a ve školce má bejt jen v punčochákách?
omlouvám se, ale jsem na tohle trubka… mě je věčně teplo, tak nevím no
Normální by byl, kdyby v celé ČR bylo stejné počasí. V případě že počasí stejné není, je dotaz bez udání místa pobytu nesmysl.
Dnes v HK, tričko s krátkým, mikina a slabá šustka, rifle a kšiltovka.
Vysočina triko, punčocháče, mikina, silná bunda, kalhoty, čepice.
Obě dvě děti stejně staré.
Rozhodně se přimlouvám, abys, až začneš dávat punčošky, je ve školce nesundávala, učitelky by jí pak museli oblékat na vycházku. Dej jí k punčoškám šatičky, sukýnk, tuniku nebo místo punčoch leginy já teda už občas punčochy hodím ![]()
@brebera píše:
a ve školce má bejt jen v punčochákách?omlouvám se, ale jsem na tohle trubka… mě je věčně teplo, tak nevím no
no tak některý nosí jen punčocháčky, některý mají sukýnku nebo zástěrku. Holčičce jsou čtyři tak je ještě malá, klidně jen ty punčocháčky, předškolačce už bych dala sukýnku na gumu, nebo nějakou šatovku/zástěrku.
No na to, že máš 4roční dcerku, to hloupý dotaz je. ![]()
Na ráno punčocháče, sundat jí kalhoty a v punčocháčích jí nechat ve školce a nebo jí vzít tepláky a dám jí ty tepláky..
Já Fusak ještě nedávám, ale malej má punčocháče a na nich tepláky..Je mu taky rok a pul
Příspěvek upraven 31.10.13 v 19:56