Jak teď strojit 1,5letou holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
31.10.13 19:43

jak teď strojit?

Uplně hloupej dotaz, vím, ale- Mám čtyřleťačku a 1,5 roční dcerky… Starší chodí do školky a ráno už je dost zíma, tak se chci zeptat, zda už dávat punčochy, nebo jen zateplené gatě nebo jak? A když punčochy, nechat je pak i ve školce? Dcerka není sukýnková, tak nevím, co jí tak dát na to, aby neběhala jen v punčochách… a mladší? Punčocháky-ano-ne? Fusak? žijeme pod horama a je tu zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
31.10.13 19:45

J a taky dát už rukavice? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.10.13 19:46

Já teda dávám rano na cestu do školky normálně džíny, tílko, triko, mikinu a softvelovou bundu myslím, že zatím stačí do čeho je pak strojit třeba v -10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
31.10.13 19:47

@brebera naše roční holka je v podzimním fusaku. Není to ten nejteplejší, jako na zimu, ale teplo v něm je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.10.13 19:47

Pokud je u vás zima tak dej punčocháčky, jako nezlob se na mě ale tohle je diskuze :zed: dneska si ji dávám do TOP :roll:

• Citovat
  • Upravit
14856
31.10.13 19:48

Ja oblekam dceru do skolky tak, ze ma puncochy, na to sofshelky a bud nejake delsi triko, tuniku, a nebo nekdy nejake zasterove saty a je v puncochach. Misto gati muzes i leginy s ponozkama a k tomu triko.

syn ma puncochy, chlupatej overal a fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
31.10.13 19:49

@K-Black mně to příjde, jako normální dotaz. Nevím, co z toho děláš :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2

@K-Black tak nejak

• Citovat
  • Upravit
4336

Tak já Matesovi dávám obyč. punčocháče a na to tepláčky nebo školkové kalhoty. Ve školce sundá tepláčky a jde do třídy v punčoškách. Holčičky u nás ve školce nosí taky punčošky a tričko, já v tom problém nevidím, proč by musely být narvané do sukýnek… Anebo mají legínky a ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
31.10.13 19:50
@K-Black píše:
Pokud je u vás zima tak dej punčocháčky, jako nezlob se na mě ale tohle je diskuze :zed: dneska si ji dávám do TOP :roll:

a ve školce má bejt jen v punčochákách? :oops: omlouvám se, ale jsem na tohle trubka… mě je věčně teplo, tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.10.13 19:52

Normální by byl, kdyby v celé ČR bylo stejné počasí. V případě že počasí stejné není, je dotaz bez udání místa pobytu nesmysl.

Dnes v HK, tričko s krátkým, mikina a slabá šustka, rifle a kšiltovka.

Vysočina triko, punčocháče, mikina, silná bunda, kalhoty, čepice.

Obě dvě děti stejně staré.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
31.10.13 19:53

Rozhodně se přimlouvám, abys, až začneš dávat punčošky, je ve školce nesundávala, učitelky by jí pak museli oblékat na vycházku. Dej jí k punčoškám šatičky, sukýnk, tuniku nebo místo punčoch leginy já teda už občas punčochy hodím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
31.10.13 19:53
@brebera píše:
a ve školce má bejt jen v punčochákách? :oops: omlouvám se, ale jsem na tohle trubka… mě je věčně teplo, tak nevím no

no tak některý nosí jen punčocháčky, některý mají sukýnku nebo zástěrku. Holčičce jsou čtyři tak je ještě malá, klidně jen ty punčocháčky, předškolačce už bych dala sukýnku na gumu, nebo nějakou šatovku/zástěrku.

• Citovat
  • Upravit
135
31.10.13 19:55

Krkonoše… a sukýnku právě nechce… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
31.10.13 19:55

No na to, že máš 4roční dcerku, to hloupý dotaz je. :roll:
Na ráno punčocháče, sundat jí kalhoty a v punčocháčích jí nechat ve školce a nebo jí vzít tepláky a dám jí ty tepláky..
Já Fusak ještě nedávám, ale malej má punčocháče a na nich tepláky..Je mu taky rok a pul

Příspěvek upraven 31.10.13 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková