Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
V pondělí jdeme k fotografce a tak hledám inspiraci, co vzít sebou pro nás i pro malého. Fotografka poradila jen, ať se inspiruji na netu
Plánuju vzít černé a bílé oblečení, když bude malý nahý, ale chtěla bych i něco originálního – pro něj na oblečení nebo nějaký doplněk. Taky se blíží Vánoce, tak mě napadlo, že bychom nechali udělat i nějakou „vánoční“ fotku.
Ráda bych nějakou inspiraci, co třeba koupit, co jste pro chlapečky měli a vypadalo to dobře, a třeba nápad, jak naaranžovat fotku k Vánocům jako přání.
Klidně posílejte fotečky nebo odkazy ![]()
A nemyslela nejaky rekvizity taky? Kamaradka dostala od svatebni fotografky za ukol sehnat na foceni jakoukoli vec, kterou pouziji na fotky. Vzala s sebou krejcovskou panu, stary ram a vesak a vznikly z toho nadherny fotky s pribehem, zadny obvykly „tady se postavi maminka zenicha“…
Příspěvek upraven 30.10.13 v 20:43
Nevím, jak velkého máš prcka, ale klukům moc sluší košile nebo když má rodina stejné oblečení. Kamarádka takhle měla pro celou rodinu pruhovaná trika na focení. Naopak mi nebyla doporučena žádná trička s velkými potisky, postavičkami a nápisy.
Stejné oblečení je hrůza a out, křečovité ladění je příšerné. Ne loga, ne nápisy, ne postavičky, to tu padlo správně.
Mám nádherné rodinné fotky, neladili jsme se křečovitě do barev, ale ladili jsme, pánové měli šle. Nefotili jsme se v ateliéru, ale venku, je to takový lehce retro piknik.
Nápisy nesnáším obecně, to nehrozí. Malý má víc košilek, ale většinou barevné, světlounce modrou (v profilovce) měl na občánky, líbila by se mi černá, ale na mimčo asi neseženu, co? Prolezla jsem aukro i mimibazar a žádná. Zítra se kouknu alespoň po černém bodyčku.
Já teda nevím, co máte za fotografku, ale my jsme nechávali fotit malou v ateliéru a paní toho měla fakt hodně: rekvizity, oblečky, pozadí… Pravda, dceři už bylo 13 měsíců, takže to nebylo jen ležící mimino, ale stejně. Pokud bych nechávala fotit, tak půjdu rozhodně někam, kde se ode mě bude čekat jen oblečení a ostatní zařídí fotografka.
Což jsem Ti asi moc nepomohla
Ale chci říct, že se divím, že někdo fotí děti a chce po Tobě nápady ![]()
@Poison Ivy To musí vypadat skvěle, mám ráda retro, ale venku už to asi neklapne ![]()
No fotografka mi byla doporučena více lidmi, a taky jsem čekala, že řekne „mám to a to…, takže si když tak vemte to a to oblečení“… A teď právě nevím, radši vezmu něco sebou. Malý má pět měsíců, takže ležet už moc nebude a pózovat taky ne, max k něčemu na chvilku posadit a pak s náma. Takže toho prostoru na nápady asi stejně moc není, nevím.
Bublifuk, pokud už dítě pase koníky tak by po nich mohl šahat ![]()
My jsme fotili roční dvojčata, už sedí a stojí a jsou z toho krásné fotky jak natahují ruce na bubliny
@subsomi Na bubliny by mohl koukat, to je dobrý nápad, díky (krásní prcci) ![]()
My jsme ted byli fotit vanocni foto a malej si drzel pred sebou stribrnou vlocku (takova vetsi vanocni ozdoba),na modrym pozadi a supr. Jinak klasicka vanocni capka vypada taky dobre. Obleceni vypada pekne kombinace jeansu a bilych trik nebo kosil
@Poison Ivy píše:
Stejné oblečení je hrůza a out, křečovité ladění je příšerné. Ne loga, ne nápisy, ne postavičky, to tu padlo správně.Mám nádherné rodinné fotky, neladili jsme se křečovitě do barev, ale ladili jsme, pánové měli šle. Nefotili jsme se v ateliéru, ale venku, je to takový lehce retro piknik.
Nevím jak si na to přišla, ale kdykoliv se jdeme fotit tak nám fotografka říká, barevně se sladit. Ted (exteriér) jsme měli všichni bílá trika (děti roláky) a džíny. Děti nejdřív černé kalhoty pak se převlékaly. A abych řekla pravdu, tak fotky rozhodně nejsou hrůza a out.
Při posledním focené v ateliéru, jsme zase byli v motorkářském a prcek nahatej se šátkem s lebkou. Takže opět sladěni a jsou to jedny z nejhezčích fotek. Teda kromě toho že jsme na nich my.
@Slečna Ferka píše:
Já teda nevím, co máte za fotografku, ale my jsme nechávali fotit malou v ateliéru a paní toho měla fakt hodně: rekvizity, oblečky, pozadí… Pravda, dceři už bylo 13 měsíců, takže to nebylo jen ležící mimino, ale stejně. Pokud bych nechávala fotit, tak půjdu rozhodně někam, kde se ode mě bude čekat jen oblečení a ostatní zařídí fotografka.Což jsem Ti asi moc nepomohlaAle chci říct, že se divím, že někdo fotí děti a chce po Tobě nápady
Myslim, ze pro tu fotografku to je vyzva, spousta lidi prinese nejaky oblibeny predmet, diteti oblibenou hracku, jako pohrat si pri svatebnich fotkach s krejcovskou pannou neni zase znamka toho, ze by byla nejakej neumetel.
@hefilka píše:
Nevím jak si na to přišla, ale kdykoliv se jdeme fotit tak nám fotografka říká, barevně se sladit. Ted (exteriér) jsme měli všichni bílá trika (děti roláky) a džíny. Děti nejdřív černé kalhoty pak se převlékaly. A abych řekla pravdu, tak fotky rozhodně nejsou hrůza a out.
Při posledním focené v ateliéru, jsme zase byli v motorkářském a prcek nahatej se šátkem s lebkou. Takže opět sladěni a jsou to jedny z nejhezčích fotek. Teda kromě toho že jsme na nich my.
Zřejmě paní fotografka zaspala dobu
. Ano, oblečení má ladit, ale ladit rodinu do bílých košil či černých roláků je pasé jako kalhoty do zvonu
.