Fusak Kaiser Jooy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
6.10.13 21:10

Fusak Kaiser Jooy

Hledam zimni fusak pro prave 14 mesicni dite. Zaujal me Kaiser Jooy, treba proto, ze ma odepinaci spodek a zaroven omyvatelny. Mala je docela horkokrevna, tak se bojim, aby ji nebylo moc teplo. Nemam moznost jej videt nazivo. Mate prosim nekdo s Kaiser Jooy zkusenost? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
6.10.13 21:11

Mam kaiser downy. Ten mi prisel lepsi. Byli jsme s nim moc spokojeni. Letos ho uz ale pouzivat nebudem. Mala uz nejezdi v kocare. Takze jsme ho pouzivali rok. Jsem s touto znackou fusaku moc spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
6.10.13 21:21

Tak to jsem zvědavá, kdo co napíše. Taky po něm pokukuju a taky ho nemám kde omrknout, ale mám 3měsíční mimčo a mám strach, jestli ho narvu do hluboké korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
6.10.13 22:17

Po prvním synovi mám Kaiser Jooy a spokojenost velká!
@kacka-22 Druhý syn je narozený v prosinci a právě že ten fusak byl v hluboké korbě strašně narvaný, takže jsem do ní kupovala Lodger…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.10.13 22:23

@Alex Adrian muzu se jeste zeptat, jestli se nejak upevnuje k operadlu sportaka nebo ne? nikde to nepisou, resim, zda bude drzet a nebude sjizdet dolu. Ale asi je to ok, kdyz jste byli spokojeni, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
6.10.13 22:28

@Ditu1 On má neklouzavou vrstvu vzadu a šňůrky s kusem toho šusťáku na upevnění. My jsme ho kupovali loni a byli jsme moc spokojený. Malej jezdil jen lehce oblečený, protože je taky hodně horkokrevný a bylo mu teplo akorát, nebyl spocený. Měli jsme ho ale až do sporťáku, jak by se vešel do korby nevím. Ale máme Maritu, takže počítám, že vešel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.10.13 22:31

Holky, bezva, jdu ho objednat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
6.10.13 22:34

@Ditu1 Jak píše @MuffinkaM Je tam ta neklouzavá vrstva a šňůrky, ale já ho nepřivazovala a nesjížděl vůbec. Syn je taky od mala horkokrevný, takže jsem ho tam dávala jen v tenké kombinéze…
Určitě budete taky spokojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková