Je takto vhodné jít na stání u soudu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
914
23.9.13 18:21

Je to vhodné?

Ahojte všechny zdravím. Holky prosím vás, mám dotaz. Zítra mě čeká stání u soudu. Jelikož moc společenskýho oblečení nevlastním, tak jsem poslala partnera s mýma mírama a fotkou kalhot do obchodu, aby mi je koupil. Jenže. Přítel přišel s tím že ty mé kalhoty neměli, ale koupil jiné. Jsou opravdu hezké, černé. Akorát je na nich motiv různobarevných květů, ale ty barvy jsou hezké, takové tlumené. Teď nevím jestli se hodí mít k soudu takové kalhoty.Byly docela dost drahé. Děkuju za odpovědi a omlouvám se jestli řeším blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
23.9.13 18:23

Hoď foto ;) Ale myslím, že vhodný to je, proč by ne… K soudu jsem viděla jít i v džínách, tak co by ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.9.13 18:24

Ja myslim ze je to ok..k tomu jen tez neco cerneho, bez potisku a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
23.9.13 18:32

Tak díky za odpovědi. Foto sem dám už na tom pracuju, jen mi blbne pc…Tak chvilku strpení. Teď se mi přítel přiznal, že ty původní kalhoty, co měl koupit měli, ale jemu se víc líbily tyto… No nezabily byste ho? :-D :-D Ale jsou hezké, to zas musím uznat že vkus má :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.9.13 18:39

Já myslím e by měly být ok

• Citovat
  • Upravit
9649
23.9.13 18:43

Trochu mimo tema - jsi prvni zenska, ktera posila chlapa do obchodu pro kalhoty… ja bych sveho (byvaleho) neposlala ani pro jogurt :lol: :lol: :lol:

Jinak jsem u soudu videla mnohem horsi a mene formalni veci nez cerne kalhoty s kvety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.9.13 18:44

Těším se na foto.. a obdivuji přítele, že ti dokáže koupit oblečení.. Toho já bych se nedočkala…:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.13 18:46

Taky chci videt foto :mrgreen:.Teda koukam, ze dobrovolne sel koupit misto tebe 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.9.13 19:06
@Barca12345 píše:
Trochu mimo tema - jsi prvni zenska, ktera posila chlapa do obchodu pro kalhoty… ja bych sveho (byvaleho) neposlala ani pro jogurt :lol: :lol: :lol:

8o :pankac: :mrgreen: Jako můj chlap by zmákl ještě tak halenku nebo pružné tepláky. Ten tvůj je machr! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.9.13 19:08
@Genovesa píše:
8o :pankac: :mrgreen: Jako můj chlap by zmákl ještě tak halenku nebo pružné tepláky. Ten tvůj je machr! :palec:

No co, vzdy koupil uplne jinej, nez jsem rekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.9.13 19:09
@Barca12345 píše:
No co, vzdy koupil uplne jinej, nez jsem rekla :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
23.9.13 19:24

Taky jsem zvědavá co vybral. Je to od něj moc hezké, že nad nákupem přemýšlel :palec:

Jinak mám manžela, který mi vybral komplet bižuterii na ples, poněvadž to bylo na poslední chvíli a já se přeci musela nachystat, že jo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
23.9.13 19:28

Já tedy u soudu byla několikrát, odrbaná nechodím, ale nevylučuju, že jsem tam nebyla třeba džínách. Nikdy jsem to nijak zvlášť neřešila, v čem jdu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.9.13 19:30

Buď v klidu, lidi nosí k soudu kde co a soudci mají pod talárem taky normální oblečení ;) a chlap je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
23.9.13 19:32

Na kalhoty jsem zvědavá - jen odbočím, můj otec léta letoucí máti vytipovává oblečení, k oboustranné spokojenosti, otec je manekýn a má vkus a máti nenávidí nákuy :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková