Jak obléci dítě na lední bruslení?

145
18.9.13 09:46

jak obléci dítě na lední bruslení?

Ahojky, potřebovala bych poradit. Syn má od října začít chodit na kurzy bruslení na ledě. Já ani manžel bruslit nechodíme a tak nemám zkušenost s tím jak se obléci, je mi jasné že je tam dost zima…ale…je to na zimní bundu? :think: Rukavice asi jo že? Jak jste oblékali své děti, Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
930
18.9.13 09:52

Dala bych zimní bundu, kdyby mi nebyla hamba vezmu si ji i dneska ven já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.9.13 09:53

Je tam fakt zima, jako v zimě :D Taky počítej s tím, že jestli bruslit neumí, tak bude hodně na zemi, takže vyteplené kalhoty, bundu a i rukavice. Na druhou stranu je potřeba vzít v úvahu to, že se bude hodně hýbat, takže zase nenavlíknout moc :lol: Záleží jak se kdo potí nebo naopak je zimomřivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.9.13 10:02

Syn tak taky chodil, chce to oteplovačky, zimní bundu a kvalitní rukavice! Děti jsou hodně na zemi, takže nám ty rukavice zdůrazňovali. Helma nutností, stačí cyklistická a pod ni tenkou čepici, děti se dost potí, tak s sebou pití a malou sváču typu nějaké tyčinky, fakt jim vyhládne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
18.9.13 10:09

Tak určitě dost, aby mu nebyla zima, ale zase co si pamatuju, docela jsem se i zapotila :think: Sama jsem nosívala termo prádlo (2trika, kalhoty), šusťáky a softshellku, čepici a rukavice 100% kvůli zranění ;) Spíš bych dala víc slabších vrstev, ať může vysvlíkat. A pády dost bolí, byla jsem samá modřina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
18.9.13 10:42

Já dávám teplou čepici a rukavice, něco na krk, ale místo bundy vestu, chrániče na kolena. Helmu nedávám, ale některé děti jí mívají… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.9.13 13:22

Díky moc všem za reakce, moc mi to pomohlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.10.21 13:41

Ahoj, řeším to samé. Dcerka se školou jdou na kluziště, ale předtím a poté se normálně učí.
Aby šla pře celé město v legínách a na místě se převlékla, na to už je zima, tak mě napadlo holt na sebe od rána zateplené šustákové kalhoty s tím, že do batohu jí dám džíny, kdyby se chtěla poté převléct.
Nebo?
2.třída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
16.10.21 13:55

@ZustanSeMnou deti se prevlekly normalne ve skole do oteplovaku (asi aby tam neztraceli cas) a pak dojeli na kluziste autobusem hromadne. 1. trida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
16.10.21 14:03

@ZustanSeMnou a kam jdou? U nás na kluzišti bývá i 15 stupňů, to je na na lehkou mikinu a ne zateplené kalhoty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.10.21 14:11

Dcera se prevleka az na stadionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.10.21 14:19

@Lucias241
to naše holka nechce, prý tam není kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.10.21 14:20

@Kriss Tina
na kryté kluziště taky…
kolik tam bude stupňů nevím, ale na zateplené kalhoty to bude, protože padá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.10.21 14:21

@blumen
to je super.
U nás na maloměstě jdou 2km dolů tam a pak to samé zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76895
16.10.21 14:38
@ZustanSeMnou píše:
@Kriss Tina
na kryté kluziště taky…
kolik tam bude stupňů nevím, ale na zateplené kalhoty to bude, protože padá

zateplené kalhoty na led určitě ano, i když bude 15 stupňů - led je led, a aspoň ji ty pády nebudou tak bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková