V čem ven za deště?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
9.9.13 21:51

V čem ven za deště?

Dámy, v čem chodíte ven za deště s kočárem? Myslela jsem, že mám nepromokavou bundu a prdlajs, dneska jsem byla jak zmoklá myš. Doporučte bundu a kalhoty. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
9.9.13 21:53

Počkej, až bude v akci nějaká nepromokavá bunda v Lídlu pro dospělé.
Jinak já chodím v bundě riflové a nad hlavou deštník, v jedné ruce kočár :zed: ještě, že máme aretovací kolečka a zatočí se ladně kam potřebuju, tak mi jedna ruka stačí, když držím deštník a taky číhám na bundu nějakou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.9.13 21:55

Deštník nesnáším, jsem víc mokrá, když ho mám :) Kapuce mi nevadí. A koupila jsem rukávník, bohovský vynález :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.9.13 21:56
@FikuLenka píše:
Deštník nesnáším, jsem víc mokrá, když ho mám :) Kapuce mi nevadí. A koupila jsem rukávník, bohovský vynález :)

jo ten rukávník so chci taky konečně pořídit :palec: nosím v zimě teda rukavice, ale i ten rukávník se bude hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
9.9.13 21:58

Hihi, nechoď :twisted:

Já nejsem ten typ, co by měl pocit, že pokud dítko tři hodiny denně nepovozí venku, tak mi umře na zkrácený žíly :nevim: :mrgreen:

Ale jinak jak psala Kelsey, bundy z Lidlu jsou super, mám vyzkoušené tedy jen dětské, ale počítám, že dospělácké budou stejný materiál.
Já, když jen mrholilo, tak nosila pevnou plátěnou naimpregnovanou bundu s kapucou a to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
9.9.13 21:59

Jo, rukávník je super :palec:
ale mě trochu štvalo, že mi okolo těch děr, kterýma se tam dávaly ruce, foukalo dovnitř, takže i do něj jsem nosila slabý rukavice (takový ty od vietnamců za dvacku, stačily)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.9.13 22:04

Pořádnou nepromokavou bundu, anebo zůstat doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.9.13 22:07

Tak nepromokavou jsem si myslela, že mám, ale čas už asi udělal své :) Ven chodit chci, protože déšť miluju :) Naopak slunce nemám ráda, takže za deště chodím, protože chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.9.13 22:14

Pokud vyjdu do deste z domu, tak si beru slabou nepromokavou bundu. Destnik beru minimalne, kdyz uz ho beru, tak jedine dlouhy neskladaci, ty jsou pevnejsi a nemusim trapne manevrovat, kdyz se zvedne vitr, staci, ze ovladam jednou rukou kocarek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
9.9.13 22:21

Já jsem koupila u vietnamců za 200 korun tenoučkou šusťákovou nepromokavou bundu na zip o větší velikosti takže je každému, má kapucu a je pro cyklisty. eprofoukne, nepromokne. vejde se mi pod ní i kabelka takže ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
9.9.13 22:28

Mam nepromokavou bundu od High Point, myslim, ze model Mania.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.9.13 22:41

J8 jsem za deště nechodila, dokonce ani za sněhu :D Fakt se klidně stalo, že jsme v zimě nebyli třeba 4 dny venku. Nebavilo mě se s dítětem hodinu chystat ven, pak být hodinu venku a pak se zase kdo ví jak dlouho odstrojovat. JInak já mám softshelovou bundu a jsem spokojená. Nepromokne, neprofoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
9.9.13 22:44

Ja vyrazim do deste v softshelove bunde, ma kapuci, neprofoukne a nepromokne.Mam ji uz 3.rok,peru ji ve specialnim prasku a porad plni funkci jako na zacatku. Stala sice 2500Kc, ale je opravdu super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.9.13 22:44

Taky bych nikam nešla, když prší, ale my musíme do školky ráno a odpoledne :zed: 8)
Když není doma chlap, aby holku odvedl/dovedl tak jdou se mnou i prostřední a benjamínek, odvést nejstarší do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.9.13 22:48

Dobrý dotaz :lol: :potlesk: Holky, a v čem chodíte ven, když jsou tropy? Já chodím téměř nahá a stejně to nepomáhá. Nemáte nějaký tip? :?:
Promiň, ale fakt mě to rozesmálo. Chystám si tady věci na zítra do práce, oči se mi klíží… pro rozptýlení otevřu eMimino a tady se řeší, v čem jít do deště. Já bych chtěla zpátky na mateřskou a řešit krávoviny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková