Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dámy, v čem chodíte ven za deště s kočárem? Myslela jsem, že mám nepromokavou bundu a prdlajs, dneska jsem byla jak zmoklá myš. Doporučte bundu a kalhoty. Dík
Počkej, až bude v akci nějaká nepromokavá bunda v Lídlu pro dospělé.
Jinak já chodím v bundě riflové a nad hlavou deštník, v jedné ruce kočár
ještě, že máme aretovací kolečka a zatočí se ladně kam potřebuju, tak mi jedna ruka stačí, když držím deštník a taky číhám na bundu nějakou.
Deštník nesnáším, jsem víc mokrá, když ho mám
Kapuce mi nevadí. A koupila jsem rukávník, bohovský vynález ![]()
@FikuLenka píše:
Deštník nesnáším, jsem víc mokrá, když ho mámKapuce mi nevadí. A koupila jsem rukávník, bohovský vynález
jo ten rukávník so chci taky konečně pořídit
nosím v zimě teda rukavice, ale i ten rukávník se bude hodit
Hihi, nechoď ![]()
Já nejsem ten typ, co by měl pocit, že pokud dítko tři hodiny denně nepovozí venku, tak mi umře na zkrácený žíly
![]()
Ale jinak jak psala Kelsey, bundy z Lidlu jsou super, mám vyzkoušené tedy jen dětské, ale počítám, že dospělácké budou stejný materiál.
Já, když jen mrholilo, tak nosila pevnou plátěnou naimpregnovanou bundu s kapucou a to stačilo.
Jo, rukávník je super ![]()
ale mě trochu štvalo, že mi okolo těch děr, kterýma se tam dávaly ruce, foukalo dovnitř, takže i do něj jsem nosila slabý rukavice (takový ty od vietnamců za dvacku, stačily)
Tak nepromokavou jsem si myslela, že mám, ale čas už asi udělal své
Ven chodit chci, protože déšť miluju
Naopak slunce nemám ráda, takže za deště chodím, protože chci ![]()
Pokud vyjdu do deste z domu, tak si beru slabou nepromokavou bundu. Destnik beru minimalne, kdyz uz ho beru, tak jedine dlouhy neskladaci, ty jsou pevnejsi a nemusim trapne manevrovat, kdyz se zvedne vitr, staci, ze ovladam jednou rukou kocarek ![]()
Já jsem koupila u vietnamců za 200 korun tenoučkou šusťákovou nepromokavou bundu na zip o větší velikosti takže je každému, má kapucu a je pro cyklisty. eprofoukne, nepromokne. vejde se mi pod ní i kabelka takže ideál.
Mam nepromokavou bundu od High Point, myslim, ze model Mania.
J8 jsem za deště nechodila, dokonce ani za sněhu
Fakt se klidně stalo, že jsme v zimě nebyli třeba 4 dny venku. Nebavilo mě se s dítětem hodinu chystat ven, pak být hodinu venku a pak se zase kdo ví jak dlouho odstrojovat. JInak já mám softshelovou bundu a jsem spokojená. Nepromokne, neprofoukne.
Ja vyrazim do deste v softshelove bunde, ma kapuci, neprofoukne a nepromokne.Mam ji uz 3.rok,peru ji ve specialnim prasku a porad plni funkci jako na zacatku. Stala sice 2500Kc, ale je opravdu super ![]()
Taky bych nikam nešla, když prší, ale my musíme do školky ráno a odpoledne
![]()
Když není doma chlap, aby holku odvedl/dovedl tak jdou se mnou i prostřední a benjamínek, odvést nejstarší do školky.
Dobrý dotaz
Holky, a v čem chodíte ven, když jsou tropy? Já chodím téměř nahá a stejně to nepomáhá. Nemáte nějaký tip? ![]()
Promiň, ale fakt mě to rozesmálo. Chystám si tady věci na zítra do práce, oči se mi klíží… pro rozptýlení otevřu eMimino a tady se řeší, v čem jít do deště. Já bych chtěla zpátky na mateřskou a řešit krávoviny ![]()