Jaké pyžamko do školky

1598
29.8.13 15:36

jaké pyžamko do školky

Jaké pyžamko dáváte do školky ted když je ještě teplo, chci dát tričko s krátkým a šortky. Tepláků máme 6 a trik mraky. Dávám to už pomalu dohromady a všechno podepisuju syn se srašně těší a já taky doma už se mi nudí a vymýšlí nesmysly.at už je pondělí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
29.8.13 15:38

Budu dávat dlouhý rukáv + kalhoty…odkopává se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
29.8.13 15:42

@-Sára
ve školce mají hodně teplo a malá je zvýšeně potivá. Dávám krátký rukáv a šortky. Teď o prázdninách dost často odpočívají jen v tričku a kalhotkách, mají volnější rytmus ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
29.8.13 15:42

Dávala jsem tričko s krátkým nebo nátělník a kraťásky (normálně jsem takhle to pyžamko koupila).. ve školce měli teplo. Až v zimě jsem vyměnila za dl rukáv a dl. kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.8.13 15:44

Dlouhé, ale spát tam asi nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.13 16:03

My jsme dali komplet pyžamka skládající se z šortek a tričenka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.8.13 16:07

@-Sára no zase tak teplo teda už není, hlavně vaše teplo doma není teplo ve školce, v naší školce spí děcka na lehátkách u země a tam je teplota teda rozhodně jiná, s krátkých rukávem jsem dávala do školky jen v létě v těch hicech. teď dávám bavlněné s dlouhýma kalhotama i rukávem, na zimu malá měla takové teplejší pyžamo sametové z HMka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.8.13 16:21

Budu dávat noční košili a punčochy nebo legíny/ponožky na spaní.
Nebo nějaký komplet tričko/kalhoty pyžamové koupíme, ale zatím jsem nachystala noční košili, že ještě je to akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.8.13 16:38

Vtírnu se do diskuze, co jste davali na převlíknutí pro holčičky na hraní si??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.8.13 16:48

Malá mi chodí teď do školky stylem ráno jí dám tričko/tuniku a legínky, na to teplákovku, po příchodu do školky jí sundám teplákovku a jde rovnou do herny. v zimě tuniku a punčocháče, u nás vozí taťka takže není čas ani nervy na nějaké převlíkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.8.13 16:50
@tumpach píše:
Vtírnu se do diskuze, co jste davali na převlíknutí pro holčičky na hraní si??

Na zahradu tepláky, tričko, v šatně bude mít mikinu, aby se dooblékla.
Ve školce bue mít tričko a teď sukni/šaty, legíny a jak se ochladí punčochy.
Chci vyrobit tady nějakou takovou tylovou sukni http://www.princezna-pampeliska.cz/…tylova-sukne to nosí holčičky u nás ve školce nejčastěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.8.13 17:27

Mám problém sehnat na ni vůbec nějaké pyžamo, takže jakékoliv :D Momentálně má dlouhý rukáv a dlouhé kalhoty, týden předtím měla zase krátké. Ale má jenom tyhle dvě pyžama, takže to musím točit dokola a sehnat někde ještě aspoň jedno dlouhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.8.13 17:42

Nikdy jsme to neřešila, dávám to pyžamo, které je zrovna vyprané a vyžehlené. Stejně tak i doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.8.13 18:08
@Kelsey píše:
Na zahradu tepláky, tričko, v šatně bude mít mikinu, aby se dooblékla.
Ve školce bue mít tričko a teď sukni/šaty, legíny a jak se ochladí punčochy.
Chci vyrobit tady nějakou takovou tylovou sukni http://www.princezna-pampeliska.cz/…tylova-sukne to nosí holčičky u nás ve školce nejčastěji

já nevím, rpáve ona tam ma přímo napsanou zásterku?? mam to ignorovat a nebo raději dát tu zásterku,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.8.13 18:33
@tumpach píše:
já nevím, rpáve ona tam ma přímo napsanou zásterku?? mam to ignorovat a nebo raději dát tu zásterku,??

u nás ve školce zástěrku nevyžadují, jim je jedno co děcka nosí, ale mi holka chce chodit jen v sukních a šatech, tak proto jí nějaké seženu a letos chci zkusit vyrobit ty tylové, normální zástěrky nevím, když to u vás požadují bych jednu koupila nebo taky jen nějaké obyčejné šatky v bazárku koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková