Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jaké pyžamko dáváte do školky ted když je ještě teplo, chci dát tričko s krátkým a šortky. Tepláků máme 6 a trik mraky. Dávám to už pomalu dohromady a všechno podepisuju syn se srašně těší a já taky doma už se mi nudí a vymýšlí nesmysly.at už je pondělí ![]()
@-Sára
ve školce mají hodně teplo a malá je zvýšeně potivá. Dávám krátký rukáv a šortky. Teď o prázdninách dost často odpočívají jen v tričku a kalhotkách, mají volnější rytmus ![]()
Dávala jsem tričko s krátkým nebo nátělník a kraťásky (normálně jsem takhle to pyžamko koupila).. ve školce měli teplo. Až v zimě jsem vyměnila za dl rukáv a dl. kalhoty.
My jsme dali komplet pyžamka skládající se z šortek a tričenka ![]()
@-Sára no zase tak teplo teda už není, hlavně vaše teplo doma není teplo ve školce, v naší školce spí děcka na lehátkách u země a tam je teplota teda rozhodně jiná, s krátkých rukávem jsem dávala do školky jen v létě v těch hicech. teď dávám bavlněné s dlouhýma kalhotama i rukávem, na zimu malá měla takové teplejší pyžamo sametové z HMka
Budu dávat noční košili a punčochy nebo legíny/ponožky na spaní.
Nebo nějaký komplet tričko/kalhoty pyžamové koupíme, ale zatím jsem nachystala noční košili, že ještě je to akorát.
Vtírnu se do diskuze, co jste davali na převlíknutí pro holčičky na hraní si??
Malá mi chodí teď do školky stylem ráno jí dám tričko/tuniku a legínky, na to teplákovku, po příchodu do školky jí sundám teplákovku a jde rovnou do herny. v zimě tuniku a punčocháče, u nás vozí taťka takže není čas ani nervy na nějaké převlíkání
@tumpach píše:
Vtírnu se do diskuze, co jste davali na převlíknutí pro holčičky na hraní si??
Na zahradu tepláky, tričko, v šatně bude mít mikinu, aby se dooblékla.
Ve školce bue mít tričko a teď sukni/šaty, legíny a jak se ochladí punčochy.
Chci vyrobit tady nějakou takovou tylovou sukni http://www.princezna-pampeliska.cz/…tylova-sukne to nosí holčičky u nás ve školce nejčastěji
Mám problém sehnat na ni vůbec nějaké pyžamo, takže jakékoliv
Momentálně má dlouhý rukáv a dlouhé kalhoty, týden předtím měla zase krátké. Ale má jenom tyhle dvě pyžama, takže to musím točit dokola a sehnat někde ještě aspoň jedno dlouhé ![]()
Nikdy jsme to neřešila, dávám to pyžamo, které je zrovna vyprané a vyžehlené. Stejně tak i doma. ![]()
@Kelsey píše:
Na zahradu tepláky, tričko, v šatně bude mít mikinu, aby se dooblékla.
Ve školce bue mít tričko a teď sukni/šaty, legíny a jak se ochladí punčochy.
Chci vyrobit tady nějakou takovou tylovou sukni http://www.princezna-pampeliska.cz/…tylova-sukne to nosí holčičky u nás ve školce nejčastěji
já nevím, rpáve ona tam ma přímo napsanou zásterku?? mam to ignorovat a nebo raději dát tu zásterku,??
@tumpach píše:
já nevím, rpáve ona tam ma přímo napsanou zásterku?? mam to ignorovat a nebo raději dát tu zásterku,??
u nás ve školce zástěrku nevyžadují, jim je jedno co děcka nosí, ale mi holka chce chodit jen v sukních a šatech, tak proto jí nějaké seženu a letos chci zkusit vyrobit ty tylové, normální zástěrky nevím, když to u vás požadují bych jednu koupila nebo taky jen nějaké obyčejné šatky v bazárku koupit ![]()