Co pro miminko podzim/zima

2418
21.8.13 08:46

Co pro miminko podzim/zima

Ahoj holky, potřebuji poradit…vůbec nevím, co pořídit pro syna na období podzim/zima…v prosinci bude mít půl roku. Existuje nějaký fusak, co by se dal využít již teď, když je ráno zima a následně by byl i dost teplý na zimu? Co obléknout v zimě do fusaku? Líbí se mi fusaky od pinkie, máte s nimi zkušenost? Malý bude, doufám, celou zimu v hluboké korbičce. Mockrát děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
21.8.13 08:49

@Teruna000 Za mě Lodger, je tam i vložka, pokud je počasí nejhorší :mrgreen: Ale teda na teď fusak určitě žádnej nedávej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.8.13 08:51
@lyrica píše:
@Teruna000 Za mě Lodger, je tam i vložka, pokud je počasí nejhorší :mrgreen: Ale teda na teď fusak určitě žádnej nedávej :mrgreen:
:mrgreen: Taky bych v srpnu fusak nedávala :lol: :lol: :lol: Jinak na zimu pořiď hodně tenký, ne beránka, jinak se ti do kočáru dítě v zimě nevejde. my měli péřový tchibo, fakt velká spokojenost a hodně si chválí emitex
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.8.13 08:54

Teď mu dávám deku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.8.13 08:57

@Teruna000 fakt? :D Tak to my jsme otužilci. I když byl miminko (listopadovej je), tak jsme to nepřeháněli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.8.13 08:58

Myslíte, že stačí fusak jenom na zimu a na podzim, než začne mrznout, jenom teplejší deka? Malej nechce být v ničem, kde se nemůže moc hýbat :-) takže nějaká zavinovačka nemá šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.8.13 09:03

Možná lehčí fusak na podzim- používali jsme třeba zavinovačku do auta od emitexu (myslím). Z deky se vysoukal. Zavinku měl i pod sebou :palec: Ale nepřehánět. Když deka, tak můžeš kdykoli víc oblíknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 09:03

Ahoj, já mám Lodger, na podzim a jaro vyndavám zimní vložku, na zimu jí tam vrátím a jsem spokojená :) jinak jako půlroční bude mít stejně jetě kombinézku nebo bundičku, takže bych nebrala ani peří ani beránka :) Můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
21.8.13 09:04
@Teruna000 píše:
Myslíte, že stačí fusak jenom na zimu a na podzim, než začne mrznout, jenom teplejší deka? Malej nechce být v ničem, kde se nemůže moc hýbat :-) takže nějaká zavinovačka nemá šanci…

tak nějakou fleecovou kombinézku, v tom se docela pohnout dá a teplo to taky dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.8.13 09:17

Ten Lodger se mi moooc líbí :-) holky děkuju :-) a jaké oblečení se jim dává do fusaku? Normálně zimní bunda nebo kombinéza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.8.13 10:07

Já jsem si ušila fusak něco na způsob longeru, jen z dvou dek a malej v něm byl v pohodě celou zimu. Dokud vydržel se schovanýma ručičkama, tak jezdil jen v teplé mikince, pak jsem musela začít dávat bundičku, protože chtěl mít ručičky venku. Na nohách míval punčocháče, teplé tepláčky a zateplené capáčky. Pokud jsem ho navlékla do kombinézy (bylo jasné, že půjde během procházky ven z kočárku), tak jel bez fusaku jen s dekou a nánožníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 10:10

Ja som mala emitex fusak, pleteny merino svetrik a sal. A vyberala som dieta rozohriate, rozparene… Je ale fakt ze mam potomkov zari/rijen, a tak mi celu zimu v tom fusaku lezali a nesnazili sa vyliezt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.8.13 10:51

@lyrica prosím tě a vejde se ti do toho malej i teď? nechtěla bych to mít na jednu sezónu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.8.13 10:56

@Teruna000 jj, vejde, je mi 21m a když bude chtít ještě v zimě chvíli sedět v kočárku, tak ho tam šoupnu v klídku. (on teda stejně chtít nebude, ale třeba.. :D :D :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.8.13 10:57

@lyrica super :-) díky za tip, opravdu se mi moc líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková