Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobry den chcu se jen zeptat nekde sjem slisela ze neni dobre spani v noci nahate kort ted vtech umornych veder ze pak to decku bude i vykladat ve skolce a vsude se ji za to budou spat jaky mate na to nazor vy
Spíme nahatý všichni a dobrý, jen se nesmím zapomenout a vyklánět se ráno z okna
No taky presne nerozumim otazce, ale my s manzelem spime nahaty, dite ma plinu a tilko…
odpoledne kdyz si dava slofika, ma jen plinu
@pikola píše:
Cooo?Jako děcko nahaté nebo ty?
klid, nováček, první příspěvek, holt nuda, nuda, tak pruděj ![]()
@stazinka09 píše:
Spíme nahatý všichni a dobrý, jen se nesmím zapomenout a vyklánět se ráno z okna
@veverka90 píše:
Dobry den chcu se jen zeptat nekde sjem slisela ze neni dobre spani v noci nahate kort ted vtech umornych veder ze pak to decku bude i vykladat ve skolce a vsude se ji za to budou spat jaky mate na to nazor vy
spíš bych se obávala aby děcko psalo správně ![]()
no ale k tématu… spíme nazí, nikdy jsme to neřešili, syn se se mnou i koupe. ![]()
To je zas nejaky pokus o vtip ne? Co je na tom spatnyho?
@veverka90 jestli ti vadi, ze ti spi rodice nahaty, tak jim to rekni
![]()
Ač jsem to četzla několikrát, nepochopila jsem smysl dotazu… pokusím se tedy odpovědět aspoň trochu - v těchto vedrech mi doma děti spí pouze v trenýrkách, když byla vedra v červnu a mladší dítě bylo ve školce, spaly děti taktéž ve spodním prádle. Nahatý u nás nespí nikdo, mně osobně by vadilo, kdyby mě děti přepadly ráno v posteli nahou. Mému manželovi taktéž.
Příspěvek upraven 29.07.13 v 15:55
@veverka90 píše:
já se teď směju akorát tobě, že jsi tak hloupá a neumíš používat diakritiku, interpunkci a ještě navíc se řídíš tím, kdo by se komu smál, místo zdravým rozumem. To musí být tím vedrem mozeček scvrklý do velikosti lískového oříšku, veverko ![]()
@stazinka09 píše:
Tak teď jsi to rozštípla
![]()
Tak pokud zakladatelka neni ceska a umi trochu cesky, tak bych se ji za to nesmala, vetsina z nas taky neumi poradne anglicky ci nemecky.
Ale pokud je zakladatelka ceska a takhle zkomoli par vet…tak by priste asi mela psat pomaleji a nekolikrat si to po sobe precist a opravit chyby.. ![]()
Příspěvek upraven 29.07.13 v 15:58